Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead:The Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

gg'den 7 dolara aldım ben geçen hafta, deydi :)

episode 1 2 3 4 falan diyor steamde. ana oyun kaç saat sürüyor bu ekler kaç saat sürüyo ve oynadıkçamı açılıyo ekler. oyun toplam kaç gb falan nedir biraz amlatırmısınız?
Mesaj tarihi:
1. bölümü bitirip 2. bölümün çıkmasını deli gibi bekliyordum en son. 2. bölüm update'i geldi, benim save'i uçurdu :P. Şimdi 5. si de çıkmadan tekrar başlamayacağım :(.

Umarım yakında çıkar...
Mesaj tarihi:
demin 4. bölümü bitirdim, 5. bölüm 14 kasımda çıkıyormuş. zamanlama harika oldu.

bölüm sonlarında verdiğiniz kritik kararları ve geri oyuncu kitlesinin verdiği kararları gösteriyor. ilk 3 bölümde hep milletin yaptığı seçimleri yapmıştım, bu son bölümde hep tam tersini yapmışım.

ısırığı saklayanlar %19'muş mesela şaşırdım baya. bana doğru düzgün ısırık gibi de gelmedi, sıyrık gibin böle, bişi olmaz heralde :D

Mesaj tarihi:
4 episodeu yeni bitirdim. İlk 3 episode da bir kaç tercih dışında genel kitle ile aynı oynadım.

Isırığı sakladım ben de. Çok az kişi tercih etmiş çok şaşırdım. Son görevde yanımda Kenny ve Ben vardı. Oynayanların %12 si ile birlikteyim :)

Oyun baya baya iyiymiş. Hiç böyle beklemezdim.
Mesaj tarihi:

Kesince kurtulur fln diye ümit etmiştimde boşunaymış kesmek.

Kenny'nin ölmesine hiç üzülmedim birde sdafd.

Birde Clem'i kaçıran piskopat herifde harbi maldı. Hani deliydi zatende hem kendi oğlunu kaybetmişin hem o kadar supply'ı arabada öyle bırakıyorsun. Kendi mallığı tamamen. Ben ep 2 de almıştım arabadaki supplyları, almayanlarada yine aynı adam mı çıktı? Supply'ına dokunmayana niye saldırıyor ki?

• Yeni Oluştur...