Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 batuhan said: Diziyi izlemeden oyunu oynarsak bişey kaçırırmıyız? diziyle oyunun hicbir alakasi yok rahatlikla oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 gg'den 7 dolara aldım ben geçen hafta, deydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben 25 dolara aldim, ondan benim icime daha cok oturdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Silphatos said: gg'den 7 dolara aldım ben geçen hafta, deydi :) episode 1 2 3 4 falan diyor steamde. ana oyun kaç saat sürüyor bu ekler kaç saat sürüyo ve oynadıkçamı açılıyo ekler. oyun toplam kaç gb falan nedir biraz amlatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ana oyun dediğin 1. episode ile başlıyor sonra diğerleri açılıyor, devam ediyorsun. Bir episode da 2 saat filan sürüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 1. bölümü bitirip 2. bölümün çıkmasını deli gibi bekliyordum en son. 2. bölüm update'i geldi, benim save'i uçurdu :P. Şimdi 5. si de çıkmadan tekrar başlamayacağım :(. Umarım yakında çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben 2 günde 4 bölümü bitirdim, steamde 10 saat diyor. baya güzel oyun ya. 5 çıksın bitirip sonra baştan diğer seçimleri yaparak oynayacam 1 kere daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 demin 4. bölümü bitirdim, 5. bölüm 14 kasımda çıkıyormuş. zamanlama harika oldu. bölüm sonlarında verdiğiniz kritik kararları ve geri oyuncu kitlesinin verdiği kararları gösteriyor. ilk 3 bölümde hep milletin yaptığı seçimleri yapmıştım, bu son bölümde hep tam tersini yapmışım. ısırığı saklayanlar %19'muş mesela şaşırdım baya. bana doğru düzgün ısırık gibi de gelmedi, sıyrık gibin böle, bişi olmaz heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aynen sakladım lam, ve de aynı sebeple hafif bi morluk var sonuçta nerden bilcen arkadaşım ne olduğunu alallala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben de sakladım ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben direk söyledim, bık bık edenin de kafasına sık dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben de mi oynasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 peeeh episode 5 ertelenmiş haftaya. tam da aklıma gelmişti "aa bu çıktı oyniim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 4 aralik degil miydi zaten ep5 release? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben kasımın sonu diye biliyodum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 4 episodeu yeni bitirdim. İlk 3 episode da bir kaç tercih dışında genel kitle ile aynı oynadım. Isırığı sakladım ben de. Çok az kişi tercih etmiş çok şaşırdım. Son görevde yanımda Kenny ve Ben vardı. Oynayanların %12 si ile birlikteyim :) Oyun baya baya iyiymiş. Hiç böyle beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 shoot kenny şıkkı çıkması için 100 dolar veririm şerefsiz kaç kere arkamızdan vurdu, tık yok kara adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Aynen ben de sinir oluyorum o herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 çıkmış son bölüm. yine baya iyiydi. 2. sezon için umarım çok bekletmezler. http://www.youtube.com/watch?v=fI9BpGyRUIU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oynuyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kısa sürdü ya son ep ama manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Çok iyiydi ya. Gözümden yaş geldi lan. Kolumu kestim ben. Siz ne yaptınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kesmedim ben, her türlü gg olcaz nasıl olsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kesince kurtulur fln diye ümit etmiştimde boşunaymış kesmek. Kenny'nin ölmesine hiç üzülmedim birde sdafd. Birde Clem'i kaçıran piskopat herifde harbi maldı. Hani deliydi zatende hem kendi oğlunu kaybetmişin hem o kadar supply'ı arabada öyle bırakıyorsun. Kendi mallığı tamamen. Ben ep 2 de almıştım arabadaki supplyları, almayanlarada yine aynı adam mı çıktı? Supply'ına dokunmayana niye saldırıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kenny Olmemis olabilir bence. Ben arabadaki yiyecekleri almamistim. Adama onu soyleyince, "Ama arkadaslarin caldi..." falan diyor ve sonuc degismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar