Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk QQ benden gelsin!!11!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cleric kesmeyle ugraşmayın dominator olsun bi soulunuzda cekin butun manasını npc gibi gezinsin ortalıkta :D
saboteurları da sincap yapın oh miss sen sag ben selamet kesin gerisini
Mesaj tarihi:
trathias said:

Harir said:

Aynen ilk healerı kesin!! mantığı geride kaldı biraz:D

hic ogrenemedin harir
sacrx: kill healers silence dps avoid tanks!!!

haha yok öle bişey ne healerı abi.Combat 5 saniye sürüyor zaten.Allah ne verdiyse dalıyorduk:D.
Mesaj tarihi:
Once Dps once Healer diye bir olay yoktur.

Haci ben size tez konusu gibi pvp anlatimi yapayim. Herseyi ben bilirim demiyorum, sadece tecrubelerimi paylasiyorum.
2 ana cesit pvp takim buildi vardir:
1- Balanced
2- Spike Dmg.

1-Balanced:

Bu build'de klasik Tank,dps,Healer uclusu arti birde crowed control (CC) elemani bulunur. Bu build'de karsi tarafin her elemani uzerinde baski kurarsiniz zamanla Healer iflas eder.
Warrior'lar (tank) onde healer'lara dalar. Dps hedef deistirir surekli. CC eleman healer'i interupt etmeye calisir. Kendi healer'ini korur(diger lemanlarda healer'ini korur gerekirse)

Bu build 2 aliskanliga dayanir aslinda.
1 Dps kacani kovalar 2 Dmg. alan healer geri geri kacar

Bu iki aliskanlik Kacinilmaz Sonu Hazirlar:

Over extended (dogru yazmisimdir umarim :P)

Bu olay elemanlarin Healer'in range'inden cikmasidir.
1- Dps elemanin HP'si azaldi, kescem oni deyyu pesinden kosar. Healer'inin range'inden cikar. Bir guzel tokatlanir. Takimi bir kisi eksik kalinca geri kalanda tokatlanir.
2- Baski altindaki Healer telaslanip geri geri cekilir onde baski yapan takim arkadaslarina ulasamaz. Once onlar olur sonrada kendisi.

2-Spike
Bu build'de amac karsi tarafin elemanini Healer'in tepki suresinin altinda oldurmektir. Caller denen adam hedef belirler Geri sayar herkes ayni anda bir kisiye abanir Helaer hoyt noluyo? diyemeden elemanin kulleri tuter.

Aslinda Balanced da hemen ayni sekilde calisir. Karsi tarafa baski yapilir saglam dmg. veren skiller hazir oldugunda caller birini isaretler herkes ona vurur.
Mesaj tarihi:
7-8 kisilik WF'lerde spikela guzel denge bozuldugunu gordum ama 10+ gruplarda olay organize olmaya ve instance'daki builde dayaniyor, pre-build girilmeyen BF'lerde, ki cogu oyle su an RIFT'te, healer ya da dps eksik kalabiliyor, o zaman grup direk yatiyor zaten.

Ilk is o dengeye gore soullari degismekte WF devam ederken. Sonra kalabalik gruplarda gercekten oynayanlarin buildlerini ne kadar tanidigina bakiyor olay, 2-3 tus oynayan 2 adamin oldugu grup direk yatar diyim, bence adamlarin PvP olayi oldukca basarili, ciddi bir fail hissi hicbir zaman almiyorsun ama en az 6-7 tus kullanmadan oynuyorsan kesinlikle buildlerinin hakkini vermiyosundur diyorum karinca kararimca

(3. tekil sahis kullanmisim, herhangi birini hedef almiyorum yaziyla duyuruyum simdiden)

Edit: Paragraflastirdim yaziyi, cok blok olmustu
Mesaj tarihi:
bendeki şans kımse de yok. defiant oynarız 10 kere yeniliriz ustuste guardiana geceriz 20 kere yeniliriz. hayır abdest falan da aldım ama nafile... kufur manyagı etti bu oyun beni..

edit : dur biraz daha ağlıyım.. 1 saattir daha bir tane BG kazanamadım.. Healerı olmyan kazanamıyor bu black garden'i boyle bir olay yok...
Mesaj tarihi:
Arada gecen yazıları okumadım fakat Clericler gercekten düşük lvlarda ölmek pek bilmiyorlar fakat eğer magesen dominatör classını tavsiye ederim clericlere karsı mükemmel bir pvp classı eğer talent ve skillerine bakarsan bunu görebilirsin.İmperium serverinde Defians tarafında Veritas adında 50 lvl mage im var eğer ulaşabilirsen rotasyon olarakta yardımcı olabilirim.
Mesaj tarihi:
An itibariyle accimin ödemesini cancelladım.Bunun tek sebebi pvp'deki cleric artışı ve heal spam.Wowda yıllardır pvpyi healerlar domine etti zaten yeterince kustuk,yeni oynadığım bir oyunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum benden bukadar.Resmen clericler ne ölüyor ne öldürtüyorlar.Bir cleric kesmek için 3 kişi dalmam gerekmeyecek arkadaş yeter!

İmba healer classları=kalitesiz,tatsız bir pvp oyunu.Trion akıllanırda clericleri nerflerse dönerim.Hadi eyw.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

An itibariyle accimin ödemesini cancelladım.Bunun tek sebebi pvp'deki cleric artışı ve heal spam.Wowda yıllardır pvpyi healerlar domine etti zaten yeterince kustuk,yeni oynadığım bir oyunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum benden bukadar.Resmen clericler ne ölüyor ne öldürtüyorlar.Bir cleric kesmek için 3 kişi dalmam gerekmeyecek arkadaş yeter!

İmba healer classları=kalitesiz,tatsız bir pvp oyunu.Trion akıllanırda clericleri nerflerse dönerim.Hadi eyw.

pvpde heal yok diye ağlıyoruz bizim serverda :D shivermere
  • Yeni Oluştur...