Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yanlız warhammerda bu kadar cc yoktu, dominator de 30 saniye aoe confuse var mesela
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Dominator çok yakın zamanda değiştirilir. Çok saçma sapan abilityler var, massive pvp 2 tane dominator bütün dengeyi bozar şu anki hali ile.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ama class ın tüm amacı o zaten, değiştirilen tek şey focus dmg nin hedefi haline gelmeleri olmalı bence.
trathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cleric kesmeyle ugraşmayın dominator olsun bi soulunuzda cekin butun manasını npc gibi gezinsin ortalıkta :D saboteurları da sincap yapın oh miss sen sag ben selamet kesin gerisini
trathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Harir said: Aynen ilk healerı kesin!! mantığı geride kaldı biraz:D hic ogrenemedin harir sacrx: kill healers silence dps avoid tanks!!!
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aynen domi <3 yalnız random wf'de "sincap first" diye dalan gerzeklerle aynı takımda olunca biraz yalan oluyo olsa da CC master bi soul.
Harir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 trathias said: Harir said: Aynen ilk healerı kesin!! mantığı geride kaldı biraz:D hic ogrenemedin harir sacrx: kill healers silence dps avoid tanks!!! haha yok öle bişey ne healerı abi.Combat 5 saniye sürüyor zaten.Allah ne verdiyse dalıyorduk:D.
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cleric açın. ölmüyor evet ahaha. wowda sezon 3 te druid kovaladığım günleri özledim.
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Once Dps once Healer diye bir olay yoktur. Haci ben size tez konusu gibi pvp anlatimi yapayim. Herseyi ben bilirim demiyorum, sadece tecrubelerimi paylasiyorum. 2 ana cesit pvp takim buildi vardir: 1- Balanced 2- Spike Dmg. 1-Balanced: Bu build'de klasik Tank,dps,Healer uclusu arti birde crowed control (CC) elemani bulunur. Bu build'de karsi tarafin her elemani uzerinde baski kurarsiniz zamanla Healer iflas eder. Warrior'lar (tank) onde healer'lara dalar. Dps hedef deistirir surekli. CC eleman healer'i interupt etmeye calisir. Kendi healer'ini korur(diger lemanlarda healer'ini korur gerekirse) Bu build 2 aliskanliga dayanir aslinda. 1 Dps kacani kovalar 2 Dmg. alan healer geri geri kacar Bu iki aliskanlik Kacinilmaz Sonu Hazirlar: Over extended (dogru yazmisimdir umarim :P) Bu olay elemanlarin Healer'in range'inden cikmasidir. 1- Dps elemanin HP'si azaldi, kescem oni deyyu pesinden kosar. Healer'inin range'inden cikar. Bir guzel tokatlanir. Takimi bir kisi eksik kalinca geri kalanda tokatlanir. 2- Baski altindaki Healer telaslanip geri geri cekilir onde baski yapan takim arkadaslarina ulasamaz. Once onlar olur sonrada kendisi. 2-Spike Bu build'de amac karsi tarafin elemanini Healer'in tepki suresinin altinda oldurmektir. Caller denen adam hedef belirler Geri sayar herkes ayni anda bir kisiye abanir Helaer hoyt noluyo? diyemeden elemanin kulleri tuter. Aslinda Balanced da hemen ayni sekilde calisir. Karsi tarafa baski yapilir saglam dmg. veren skiller hazir oldugunda caller birini isaretler herkes ona vurur.
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 7-8 kisilik WF'lerde spikela guzel denge bozuldugunu gordum ama 10+ gruplarda olay organize olmaya ve instance'daki builde dayaniyor, pre-build girilmeyen BF'lerde, ki cogu oyle su an RIFT'te, healer ya da dps eksik kalabiliyor, o zaman grup direk yatiyor zaten. Ilk is o dengeye gore soullari degismekte WF devam ederken. Sonra kalabalik gruplarda gercekten oynayanlarin buildlerini ne kadar tanidigina bakiyor olay, 2-3 tus oynayan 2 adamin oldugu grup direk yatar diyim, bence adamlarin PvP olayi oldukca basarili, ciddi bir fail hissi hicbir zaman almiyorsun ama en az 6-7 tus kullanmadan oynuyorsan kesinlikle buildlerinin hakkini vermiyosundur diyorum karinca kararimca (3. tekil sahis kullanmisim, herhangi birini hedef almiyorum yaziyla duyuruyum simdiden) Edit: Paragraflastirdim yaziyi, cok blok olmustu
Milamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bugün 25 platinim kayboldu ve hiçbir fikrim yok. Bir şey bulaşmış olması imkansız ve gm desteği bekliyorum hadi hayırlısı. :D
Milamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya forumlara fln bakıyorum aynı şey başına gelmiş bir sürü kişi var. sadece para gidiyor diğer eşyalar duruyor. büyük ihtimal bir bug var ama hadi hayırlısı
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bendeki şans kımse de yok. defiant oynarız 10 kere yeniliriz ustuste guardiana geceriz 20 kere yeniliriz. hayır abdest falan da aldım ama nafile... kufur manyagı etti bu oyun beni.. edit : dur biraz daha ağlıyım.. 1 saattir daha bir tane BG kazanamadım.. Healerı olmyan kazanamıyor bu black garden'i boyle bir olay yok...
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 healersız black garden kazanılmazki zaten tırnagı alanı heal manyagı yapman lazım dizayna aykırı :)
hktr Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Arada gecen yazıları okumadım fakat Clericler gercekten düşük lvlarda ölmek pek bilmiyorlar fakat eğer magesen dominatör classını tavsiye ederim clericlere karsı mükemmel bir pvp classı eğer talent ve skillerine bakarsan bunu görebilirsin.İmperium serverinde Defians tarafında Veritas adında 50 lvl mage im var eğer ulaşabilirsen rotasyon olarakta yardımcı olabilirim.
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 An itibariyle accimin ödemesini cancelladım.Bunun tek sebebi pvp'deki cleric artışı ve heal spam.Wowda yıllardır pvpyi healerlar domine etti zaten yeterince kustuk,yeni oynadığım bir oyunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum benden bukadar.Resmen clericler ne ölüyor ne öldürtüyorlar.Bir cleric kesmek için 3 kişi dalmam gerekmeyecek arkadaş yeter! İmba healer classları=kalitesiz,tatsız bir pvp oyunu.Trion akıllanırda clericleri nerflerse dönerim.Hadi eyw.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla pyro ile 6k gömçürüne kafasına pek ceric kalmıyo ortada :)
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Barathrum said: An itibariyle accimin ödemesini cancelladım.Bunun tek sebebi pvp'deki cleric artışı ve heal spam.Wowda yıllardır pvpyi healerlar domine etti zaten yeterince kustuk,yeni oynadığım bir oyunda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum benden bukadar.Resmen clericler ne ölüyor ne öldürtüyorlar.Bir cleric kesmek için 3 kişi dalmam gerekmeyecek arkadaş yeter! İmba healer classları=kalitesiz,tatsız bir pvp oyunu.Trion akıllanırda clericleri nerflerse dönerim.Hadi eyw. pvpde heal yok diye ağlıyoruz bizim serverda :D shivermere
Öne çıkan mesajlar