Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlgiyle takip ediyorum. http://www.sadikatilmaz.com
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 resim isimler.... OFFFFFFFFFFFF ÇOK KOTU
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Anaaa Antalya/Kaş...Çocukluğum oralarda geçti.Özlemişim.
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu kadar az ve kötü fotoğrafla nasıl site açmaya cesaret edebiliyolar aklım almıyor :P facebook da vardır kesin sadikphotography diye dfsfds
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bence kötü fotoğraflar değil benim hoşuma gitti. biraz fazla kontrast basmış gibi ama olsun.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 practise makes perfect. ama bundan bi cacık olmaz
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 you gotta be kidding me çok fena çok
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu adamları gördükçe fotoğraf çekesim gelmiyor. adam toplamda 2 kız 1 nine 1 dede 2 çocuk 2 güneş 1 dağ 1 çöpçü çekmiş portfolio bundan ibaret
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.zaytung.com/mags/kadraj.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 medeni cesaret herkesin sahip olmaması gereken bir şey
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bişi dicemde herifte potansiyel var, ve sitenin ismi "blog" adı altında. Büyük ihtimal çektikçe güncellenecektir. Birde "Hakkımda" butonunu basınca ben de sandım düğün fotoğraflarınız, doğum fotoğraflarını foto başı 1 milyara çekilir falan yazıyor, sadece "yapım aşamasında" ibaresi var. Kimdir nedir bilmiyorum da, gençlerimizin eline gitar alıp "ekekeke metalciyiz, oh yeah edasıyla ankara kızılay üst geçitlerinde boş boş oturmaktansa, o yaz sıcaklarında siyah tshirtlerle apıç aralarını terletmektense", fotoğraf makinası alıp çekmelerini ve dolaşmalarını daha mantıklı bir hobi olarak görüyorum, Saygılarımla ... Not : Metalcilere karşı bir zorum yok, biz de dinlerdik Dark Tranquillity
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ama arkadaşın çeşitli fotoğrafçılık odaklı forularda dolanıp da "tavsiye" almadığı da ortada.. alsa yada bir şeyler okusa kendini geliştyirirde böyle amerikayı tekrar keşfederek olmaz bu iş
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 BabacumMostors said: medeni cesaret herkesin sahip olmaması gereken bir şey +1 o kendini organizator sanan velet mesela. nası bi gaz verdilerse. bi de bi herif vardı kendi adına websitesi vardı. buraya gittim şuraya gittim diye windows ingilizcesiyle notlar da yazmış altına
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dusuncelihayvan said: bu adamları gördükçe fotoğraf çekesim gelmiyor. adam toplamda 2 kız 1 nine 1 dede 2 çocuk 2 güneş 1 dağ 1 çöpçü çekmiş portfolio bundan ibaret toplamda 2 kız 1 nine 1 dede 2 çocuk 2 güneş 1 dağ 1 çöpçü olmuyor o işte. mesela benim çektiğim 2000'e yakın resim vardır, ama aralarında topu topu 10 veya 20'si hoşuma gidiyor.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fotoğraf makinası olan kendini fotoğrafçı sanıyor arkideş ya
Öne çıkan mesajlar