Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Alfa GT 50.000 kmde olan arabam, bundan 2 ay önce 'Engine Motor Control System Failure' hatası verdi. BIRMOT Serviste makinaya bağlayıp hata kaydını aldılar, motor ateşleyicilerinden biri bozulmuş dediler. Parça değişti, her şey normale döndü diyordum ki, 2-3 gün önce aynı hatayı birdaha aldım. Bu sefer götürdüğümde Hafızada geçici motor hatası olduğunu, motorda herhani bir yerde sorun olmadığını söylediler. Ardındanda tekrar motora baktılar, bir şey bulamadılar. Sorun şu ki aynısını bugün birdaha verdi. Kısaca araba bu uyarıyı veriyor, ardından çekiş nerdeyse 0 a düşüyor, aha alcas motoru avcumuza derken kendi kendine normale dönüyor. Uyarı mesajıda yok oluyor. Ayrıca ordaki teknisyen, motorda büyük çaplı bir arıza olduğunda, uyarı ekranda yok olmaz, ayrıca arabayı çalıştırmana izinde vermez tarzı birşey söyledi. Yabancı alfa forumlarında araştırdım, kimse kesin birşey yazmamış. alayı local alfa dealerına başvur tarzı genel açıklamalarda bulunmuş. Bu tarz bir sorun yaşayan alfa kullanan varmıdır aranızda ? yada genel olarak sorun şundan kaynaklanıyor diyebilecek varmıdır ? bu BIRMOT beni kanser edecek. Adam resmen suratıma bakıp bişey yok bu arabada diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abimin araba bigün durup dururken her yerinden hata vermeye başlamıştı. Abs hava yastığı motor suyu bilmemne vs vs, camlar açılmıyordu kapanmıyordu falan. Oto elektrikçisine gittik, eleman akünün kutup başlarını çıkarıp 2 dk sonra tekrar taktı. O gün bugündür bişey yok arabada sdf. Beyni resetlemek gibi bişey olduğunu söyledi, elektriğini kesti işte 2 dk süreyle. Bi sorun yok dediğim gibi. Denemekten zarar gelmez sdf Ama beyinle ilgili bi probleme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alfa fakir arabası deil aküyle oynayınca düzelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Niye, jenaratör mü var beyninde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 chip bozulmuştur, ona baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sat kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Salla Birmot'u. Özel servise git. Triger değiştirip de sente ayarıı bile düzgün yapmaktan aciz adamlar, özel servisler düzeltiyo onların bozdukları araçları. Özel servise git, Anadolu yakasındaysan Bostancı'da işinin ehli çok iyi servisler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bilenoto'yu bi ara danış istersen, birmot yapamadı dersen zevke gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam, Çekişten düşüyor demişsin, peki motorda titreşim ve sallanma oluyor mu dengesiz şekilde? Eğer oluyorsa bujilerden birkaçı ateşlemiyor olabilir. Bu durumda benim Audi deviri yükseltmek için diğerlerine yükleniyordu ama hata vermiyor(bununla ilgili hata ışığı var mıydı acaba). motor oldukça titreşimli çalışıyor, ayağımı gazdan aniden çekersem stop edecek gibi oluyordu. Birkaç dakika sonra da düzelmiş oluyordu. Hava emişinin orada bir sensörün arıza yapmış olacağını deneyim ettim. Onu değiştirince herşey normaldi. Beynin durup dururken bozulmuş olabilmesi ise enteresan. Bence de özel servisleri ziyaret et. Yetkili servisler patates. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar