Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Not: Müzik'e açacaktım, hatayla burada açıvermişim. Pardon =( Arkadaş gidelim dedi Cuma, bilet aldık bizde. Program ne bilmiyordum. Şimdi baktım şöyle diyor: Antonio Vivaldi Arya George Frideric Haendel Aryalar Bu ne? Açıklasın biri. Böyle program mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 attım müziğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bence çok samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Arya Aryalar adam net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Overseer said: Bence çok samimi. Arya ve Aryalar sonrası 1.5 iskender yenilir bu adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar