Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Gaziantep B.B - Beşiktaş JK | 03 Mart - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Muhammed 50-55 dakika oynadi. Teknigi cidden cok iyi, bir kac Gutivari ara pas denedi, bir iki sik donus yapti felan. Paslari isabetli ve net. Bileklerine cok hakim ama tabii fizik olarak henuz gucsuz. Bir de gol atiyordu nerdeyse arkasina dustu top. 16 yasinda boyle bir maca cikan birisi icin gayet iyiydi yani.

Diger gencler teknik olarak henuz yetersiz gibi geldi bana, stopere oynayan kisa boylu fena degildi. Bir de sol kanatta oynayan bayagi hizli bir eleman.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Muhammed 50-55 dakika oynadi. Teknigi cidden cok iyi, bir kac Gutivari ara pas denedi, bir iki sik donus yapti felan. Paslari isabetli ve net. Bileklerine cok hakim ama tabii fizik olarak henuz gucsuz. Bir de gol atiyordu nerdeyse arkasina dustu top. 16 yasinda boyle bir maca cikan birisi icin gayet iyiydi yani.

Diger gencler teknik olarak henuz yetersiz gibi geldi bana, stopere oynayan kisa boylu fena degildi. Bir de sol kanatta oynayan bayagi hizli bir eleman.

Mami hiç top tutmadı ayağında, rakip basmadığında bile tek top hemen çıkardı ayağından. Bi de rakip basarken defansa yaklaşıp boşa kaçarak top alması falan bayağı Guti'den öğrenmiş yani, bi ara 5 kişinin arasından falan arapası denedi geçse yılın en güzel asisti olurdu direk.
Sol bek oynayan Doğukan Pala ve ön liberooynayan Furkan Şeker de gayet iyi oynadılar, Atınç stoperde iyi toplar kesti ama ayakları birbirine dolaştı hepi topu iyi kullanamayıp kaptırdı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı düşüş var adamda, son bir kaç maçki oyununu hiç beğenmiyorum. Birde adam ilk geldiğinde nasılsı tüm kafa toplarını felan alıyordu. Adamın birde boyu hayvan gibi ama kafa golünü geçtim normal gol atamıyor. Sayılmayan golü harikaydı tabi , oda şansızlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

furkan,doğukan ve mami yi çok beğendim ben,

furkan ön libero oynadı bence tekniğini ön sezisleride çok iyi hem iyi araya giriyor hem iyi pas atıyor, gelecek var belli,

doğukan solda iyiydi çok hızlı bir kere baya çabuk hızlanıyor, ve en güzeli orta yapabiliyor lan! :) yıllarca orta yapamayan sol kanatlarla oynadıktan sonra bu cocuk 2 orta yaptı umutlandım valla

ve mami, ilk gözüme çarpan futbol zekası iyi, kafası çalışıyor, nereye atacağını ne yapacağını iyi seziyor, teknik zaten iyiydi tek eksiği fizik, bence 1-2 seneye cidden bomba olacak. ama en önemlisi gutideki alexdeki futbol zekası var bu cocukda ben öyle hissettim,
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Quadrophenia said:

Mami hiç top tutmadı ayağında, rakip basmadığında bile tek top hemen çıkardı ayağından. Bi de rakip basarken defansa yaklaşıp boşa kaçarak top alması falan bayağı Guti'den öğrenmiş yani, bi ara 5 kişinin arasından falan arapası denedi geçse yılın en güzel asisti olurdu direk.
Sol bek oynayan Doğukan Pala ve ön liberooynayan Furkan Şeker de gayet iyi oynadılar, Atınç stoperde iyi toplar kesti ama ayakları birbirine dolaştı hepi topu iyi kullanamayıp kaptırdı falan.

çocuk 16 yaşında basan adam 24-25 yaşında inanılmaz bir fizik farkı var zaten. E haliyle tek top oynayacak o fiziğe dayanamaz. Zaten Butcher Premier League'de oynuyor çocuk en iyisini yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...