Burax Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 STAT: TT Arena HAKEM: Cüneyt Çakır GALATASARAY: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Yekta, Culio, Kazım, Stancu, Baros TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Yalçın, Danny, İvan, Sosa, Hürriyet, Murat Ceylan, Wagner, Popov, Cenk TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas Her iki takıma da başarılar.
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yekta mı inanmam ahha canayı stoperde oynatmasa bari aynı kadroyla adamlara 2 defa yenildik inatla devam sarpı ayhanı içerdeki maçta oynatmak yememiştir maça gidicektim ama kıçım donucaktı ztn hastalıktan yeni cıktım.karabuk maçına belki akarım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Cenk'in golü var bence kesin. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Mekan oynatıyor dendi bi' kere onun gazıyla gs içerde maç kazanıyor. O gaz da bitince ...
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi Cana'nın hayatı boyunca oynadığı yerde niye oynatmıyor? Ekstra şartlar olur kadroda stoper olmaz, o durumda bile Hakan Balta falan stoper oynamalı Cana'dan soğuyacağız resmen adam el bombası gibi defansta.
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 mekan oynatıyor olayı çok iyi yaa iyi ki böyle bişey attılar reklamda acayıp hoşuma gidiyor bakalım bunuda kim bozcak şimdilik yenilgi yok demi bildiğim benim bu
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sivas,Buca ve Eskişehir'le oynadık abi topu topu 3 maç ve tırt takımlar ikisi zaten sidik zoruyla kazanıldı, bir tanesi de 3-0 giderken 3-3 bitecek maç oldu. Ha bi de Ajax var, Suarez'in insafıyla onda da yenilmedik. Çok süperiz, geleni geçeni öğütüyoruz yeni stadda
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 umarım kaybederiz.bu kafayla avrupaya gitsekte gene trömsö gibi takımlara elenir rezil oluruz rezil olmasak bile şu yönetimin ömrünü uzatır sırf o yüzden yenilmemizi istiyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hagi Misimovic'den bir sol açık yaratmaya çalışmıştı, şimdi stancu'yu deniyor. Cana'dan da bir stoper yaratır. Siz merak etmeyin. NEE SAÇIN MU UZUN!! KOVULDUN!
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 beşiktaşla gs final falan oynasada izlesek tatsız oluyo öbür türlü. çıksınlar bi zahmet. takım kalmadı zaten adam akıllı yarı finalde falan eşleşiyolarmı falan hiç bakmadım bu arada
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sebebini de açıklıyorum. tolunay seneye gsye gelicek çünkü
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hatta cenkte seneye bizde kendi kalesine gol atabilir
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Berabere biter bence. Eskiden intertoto vardı bir umut ama onu da kaldırdılar : (
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sezonun maçı galatasaray için. Kupadan da elenirse 15. falan bitirir heralde ligi.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Valla benim pek umudum yok turu geçsek de, Beşiktaşlılar da Antep yerine bizi istiyordur muhtemelen ne hallerdeyiz hasdj
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Biz çıkmayalım çünkü biz beşiktaşla ya berabere kalırız ya yeneriz. Maç zevksiz olur ama. Antep beşiktaşın karşısına çıkarsa 3 atar yollar.
Cairne Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kombinem var maça gitmedim o derece ümitsizim
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 knox said: tam bursalı kafası anasini satim lol gemlikli.
Öne çıkan mesajlar