Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bu sabah gordum haberlerde sasirdim baya: http://news.yahoo.com/s/theweek/20110301/cm_theweek/212627 discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 steve jobsun işi ne bu adamlar bunları dizayn ediyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 steve değnekçilik yapıyodu dükkanın önünde, nası bi soru abi o ahah adam ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yok be steve jobs ne kodlamadan anlıyor ne dizayndan anlıyor. adamın tek işi laf yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 lafla peynir gemisi yürüseydi kahveci rüstem dünya markası olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 türkçe diye olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ive ayrilip, jobs iyice hastalanirsa, appleda fetret devri baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fastreloader said: lafla peynir gemisi yürüseydi kahveci rüstem dünya markası olmuştu ahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ive son donemin en iyi designer'larindan. buyuk bir ihtimalle de ceo olamayacagi icin ayriliyor. cunku jobs ikinci kez izin doneminde cook'a birakti yerini. her ne kadar cook super bir coo olsa da, apple'i apple yapan degerlerin en guzel temsilcisi john ive'dir. giderse yerini doldurmalari cok zor olur, yerini dolduramazlarsa da apple gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ive done it. demesi lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Çok iyi adamdı lan bu, Apple'ın yeni ürünlerdeki o beyaz fonlu videolarında da oluyodu kelin tekiydi. Severdim herifi. Bu giderse tasarım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ama kim kapar onemli olan o, ya da kendi mi bisey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nereye geçer acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 motorolaya filan giderse enteresan olur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ayrılırsa ekime, ayrılmazsa motorolaya kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gereksiz ipadi milyonlarca satmış firmaya hiçbişi olmaz bu saatten sonra 1-2 kişi ye bağlı olmaz bu kadar büyük şirketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Saglam designer lari var zaten, ekip olarak. Tek kisiye bagli is yapmaz bu olcekteki firmalar. Steve jobs eger omru boyunca degnekcilik yapsaydi, su anda bayila ayila kullandiginiz her versiyonu ciktiginda cilginca saldirip 'ilaclayip' kurdugunuz windows isletim sistemi olmazdi (window denen sey olmazdi). Inanilmaz uretken ve kafasi calisan bir herif fakat sektordeki en jackass adamlardan biri ne yazik ki, kisilik (td) Bu yasa gelmis, ego tatmini takiliyor o kadar da olsun, acaip de narsist bir adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 GUI kavramını Apple çıkarmadı XEROX çıkardı Apple ondan aldı Microsoftta Appledan aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gui yi yapan adamlarla aldı ama.. said: Steve jobs eger omru boyunca degnekcilik yapsaydi, su anda bayila ayila kullandiginiz her versiyonu ciktiginda cilginca saldirip 'ilaclayip' kurdugunuz windows isletim sistemi olmazdi (window denen sey olmazdi). hmm ne yazık ki bu tamamen yanlış.. olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 İsterse manavla alsın kimene. Stevede aynen o kafa takılıyo. Geçen konuşuyoruz msnde yok işte ben olmasaydım microsoft olmazdı da bilmemne de bilmemne. Lan dedim sen kendini padişahın sol tarafından çıkmamı zannediyon bilader. 1 yıl olmazdı 2 yıl olmazdı 3. yıl olurdu dedim sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Klapaucius said: GUI kavramını Apple çıkarmadı XEROX çıkardı Apple ondan aldı Microsoftta Appledan aldı yani microsoft xeroxtan almadi? appledan aldi demek icin araya applei sokusturmanin anlami ne apple xeroxtan adliysa microsoftun da guisi varsa o da xeroxtan almistir sokusturmayin araya applei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: İsterse manavla alsın kimene. lol.. alen kay gibi adamlardan hiç haberi olmayan adam yorumu.. sdfsdfsdf komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 xetraynex said: Klapaucius said: GUI kavramını Apple çıkarmadı XEROX çıkardı Apple ondan aldı Microsoftta Appledan aldı yani microsoft xeroxtan almadi? appledan aldi demek icin araya applei sokusturmanin anlami ne apple xeroxtan adliysa microsoftun da guisi varsa o da xeroxtan almistir sokusturmayin araya applei hacı jobs, wozniack falan xeroxtan bu teknolojiyi kapıyor sonra gates de jobstan kapıyor. olay böyle gelişiyor kimseyi araya sokmuyorum dasaaa said: said: İsterse manavla alsın kimene. lol.. alen kay gibi adamlardan hiç haberi olmayan adam yorumu.. sdfsdfsdf komik Ne anlatılmak istendiğini kavramayan insan modeli oluyorsun sende herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 duble muble karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa said: gui yi yapan adamlarla aldı ama.. said: Steve jobs eger omru boyunca degnekcilik yapsaydi, su anda bayila ayila kullandiginiz her versiyonu ciktiginda cilginca saldirip 'ilaclayip' kurdugunuz windows isletim sistemi olmazdi (window denen sey olmazdi). hmm ne yazık ki bu tamamen yanlış.. olurdu.. Olurdu, pencere olmazdi kapi olurdu baca olurdu ot bok, parantez yerine direk kullanmaliymisim. Araya adam sokmak sokmamak apayri bir konu. Birseyi ilk bulan adam tarihe, vizyon katip ureten gelistiren adam ise literature gecer. Vizyon nun ne kadari Steve Jobs a ait bilmiyorum, gelistirme kismini ortagina yaptirip sonra onu egale edip parsayi goturdu, pis kisilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar