Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kendimce cimri bir adamımdır zaten cok harcamam olmadıgından oyle cok fazla parayı cimrilikten kullanmıyo musum gıbı gozukmez ama aslında tamamen bundan. Biriktirdigim paraları genelde toptan harcamayı sevıyorum tabii 20 yaşına kadar birikim düşünmedim hiç hayatımda (30-40 yaşlarına kadar yatırımdan bahsedıyorum) hep kucuk oldu harclıktan kes kenara koy ps2 al kes koy ps3 al kes koy laptop al aynısı kız arkadasa buyuk hedıye vs falan degısır ama yontem hep aynı harclıgımdan kesıyodum. Bunun ılerde maaş almaya başladıgımda benım ısıme yarıcagını bılıyorum illa bulurum bir yolunu kenara koyarım bu konuda hıc cekıncem yok yapabılecegıme guvenıyorum. Sorun su ki arkadaslar son 1 yıldır (1 demeyelım de agustos ayından suan marttayız) ben hep o bırıktırdıgım parayı harcamayıp bu sefer bır sekılde kenarda dursun yatırım olsun vs napmalıyım onu arastırıyorum. Uzun zamandır borsayla ılgılıyım ve borsa topiki oldugundan orayada sık sık ugrarım tabii asıl borsa forumları vs cok farklı yerlerde. Benım sorum ogrencı adamın kenara koydugu parayla yapabılecegı yatırım BASKA neler var aklınıza gelebılecek bundan 4-5 sene evvel olsaydı bır site acardım bu online oyunlar ıcın prepaid olsun premium olsun gold olsun o tarz seyler satan ve bıldıgım bır konu olurdu. Suan bu donemde 1 mılyardan az parayla napabılırım bılemıyorum ve sızlere danısmak ıstıyorum. Kişisele acma sebebim ise bu benım bir problemımdır soru var ortada ve cevap aranıyor ne konu dışı ne garbage bu işlere bakmaz, sorunum var sorumu sordum cevabımı beklıyorum durumu sadece kişiselde var dıye buraya actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 galatasaray hissesi al, eninde sonunda yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Borsanın topigi var o yuzden elbette ordan yardımcı olabılırsınız ama daha degisik seyler arıyorum o konuyla kendım ılgılenıyorum ama o arada bişi kacırmıyorumdur bır tek borsaya odaklanıp umarım dıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şarap alabilridsin ama içmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 netten ps3 oyunu al burda 20 30 lira karla sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hint keneviri tohumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yarın okula gıdıcek paraya ıhtıyacım yok onur belirtiim :D bahsettigim bir sermaye olusturiim ki bunun ne kadar oldugunun cok onemı yok ama 1 milyara su işi yap falan tarz bısı varsa aklınızda soylıyebılırsınız. Sarap guzel geldi kulaga cidden 18 sayfa gunde 2 lıtre sarap ıcıyorum okuyunca canım feci cekti :D. Dedıgım gıbı arkadaslar bu olay oyle bu yaz calısıım kazandıgımı yiyiim falan tarzı bır durum degil evlenip coluk cocuga karısıcaz aklınıza gelen sımdıden yapmaya baslamam gereken bir yatırım türü var mı ( borsa kısmını ben hallederım baska konularda varsa destegınız hos olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Borsaya girme. Goldbären bana bi akıl vermişti uygulamaya koymaya çalışıyorum ben de önümüzdeki süreç için. Vadesiz mevduat hesabına altın hesabı açtır altın al demişti. Altın zaten "efendim durduramıyoruz" modunda. Düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bana zaman zaman 3-5 bin lira para ver ben sana onları 1 sene sonra piyasa faiziyle geri vereyim. Forexe girebilirsin 3-5 anlıyorsan bir de. Borsadan daha iyi bir iş. Arada uğraşıyorum küçük paralarla tabi kaldıraç olunca 100 dolar oluyor 10000 dolar ona göre kazanıp kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yavrum bu ne gelecek kaygısı. bireysel emeklilik sigortası yaptır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 O da fazla resmi :D bilgisayar başından yapabılecegım bişi olsa cok kral olabılır mesela gelecek kaygısı dedıgım daha cok evliligin ilk yıllarını (dügün+ev döşeme) kısmını halletmek ıcın bıraz kendımı kasiim ondan sonrası maaş ile idare edilir sorun yok :D sadece biriktirmeyi biliyorum ve paraya meraklı biriyim ama iktisat okumanın yapmacık oldugunu dusundugumden ticaret yasanarak ogrenılıre baglıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 FOREX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi girmem hatta kesinlikle girmem o derece guvenmem forexe cunku direk dovizden bahsedıyoruz yani para ve para her gecen gun degersızlesıyo 1 trılyona sakın alınacak gunlere cok var tabii ama sevmıyorum onu borsa gibi bir olay bile cooook daha risksiz gozumde forex olaganustu hareketlı ya o kucucuk basamakları nasıl tık tık oynuyo trılyonlar kazandırır eyvallah ama trılyonlarda kaybettırır gıbı duruyo gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 emeklilik zamanı daha önemli. ortalama yaşam süresi kadar yaşarsan 20 sene kadar emeklilik sürecin olacak, maddi sıkıntı çekmek istemiyorsan bireysel emeklilik yaptır, mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sana özel değilde vallahi milletin gözünü fena korkutmuşlar aman sakın bulaşma o işlere evini kaybedersin çocuğunun rızkını yersin. E ne kadar kaybediceğin sana bağlı birşey. Sen 1000 dolar koyuyorsan kimse sana sen 12412312 dolar zarar ettin öde demiyor. 1000 dolar zarara geldiğin an işlemlerini kapatıyorlar borçlanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 100 kiloya yakınım ve aılede seker hastası . Buyuk ıhtımalle emekli bile olmadan kalp krizinden olurum . Odaklanalım arkadaşlar 5 sene ıcınde 5 sene sonunda kazandırcak bir fikir bu yatırım olmak zorunda degıl git ekmek sat (tamam ornek verıyorum vurmayın hemen) gibi bir İŞ olabilir verdıgınız tavsiye ticaret olur (ki oyun al sat onerısı surda tek onemseyıp mantıklı dedıgım oneridir ona baktım ama zaten yapan cok kişi var) . Dedıgım gıbı sımdı baslıcam 5 sene bısıler yapıcam ve 5 sene sonra bısıler yapabılecek param olucak ve kazanmak ıstedıgım parada zaten 50 mılyar degıl yatırdıgım para 1-2 mılyarsa kazandıgımda catlatsan 5-10 olucaktır o da maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ekonomiyle ugrasan biri olarak forexin noldugunu cok cok ıyı bilirim nasıl calıstıgınıda 1000 dolar zarara bile giremem onun ıcın yatırdıgım butun ıslemlerın full 0a dusmesı gerekır ki bu da baya bır zor olan olay ama sevmıyorum arastırdım denedım bıle bılgısayar simulasyonlarıyla ve gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Tutturabilirim diyorsan git bir e-ticaret paketi al ürün sat. Ha diyorsan ki kapıda ödemeyle falan yetinirim open-source e-ticaret paketleri var onları yükle sat kazan. Kimse kimseyi zorlamıyor tabi. Forex kaka diyorsan senin için kakadır ama bu işten ekmek yiyenler var her zamanki gibi. Borsa için aman abi girmeyin evinden barkından olursun diyen ağlaklar da bol ama borsa gibi kazandıran alternatif çok az. Risk sevmeyle alakalı tabiki hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 çinden tanesi 1$ a oyuncak getirt 5$ a sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BabacumMostors said: çinden tanesi 1$ a oyuncak getirt 5$ a sat bu ıyı hoş tabii 500 gb harici diski 30 dolara alibaba.comda bulduydum bunlar guzel seyler ama sorun sunlar. 1- 1 dolara tanesınden 1000 tane oyuncagı nasıl getırtıcen 2-onlardan kacı satılamaz halde gelıcek. sunları garanti cevaplı olsa coktan bu işe girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 paraya tapan arkadaşlar var onlara sorabilirsin. yada bana gel bi haftasonunda 2 katına çıkartalım elindeki parayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cimri olmanın mantığı yok, hayat kısa, yarın bi gün ölürsün mezara mı götürcen parayı. Carpe diem dostum =)) daha 20li yaşlardasın, ilerde kazanırsın para, hayatını yaşa bence azcık, gençlik tekrar gelmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mithat said: harclıktan kes kenara koy ps2 al kes koy ps3 al kes koy laptop al aynısı kız arkadasa buyuk hedıye vs falan degısır ama yontem hep aynı harclıgımdan kesıyodum. nasi bi harclik abi o ? kasma bence sen bole seylere o harclik her seyine yeter senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 20 yaşında yatırım yapmaya kasma. adam gibi işe girince yatırım yaparsın. en güzel yıllarını para biriktirecem diye bok gibi geçirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cambazct said: Mithat said: harclıktan kes kenara koy ps2 al kes koy ps3 al kes koy laptop al aynısı kız arkadasa buyuk hedıye vs falan degısır ama yontem hep aynı harclıgımdan kesıyodum. nasi bi harclik abi o ? kasma bence sen bole seylere o harclik her seyine yeter senin... abi aldıgım ılk harclıkta bunları alıcak durumda olsaydım bile yine kasardım oyle bi kişiligim var ama dedıgım seyler soyle ps2 aldım dıyelım ps2den ps3e kadar bırıktırıp oyle ps3 al gıbı bı durum oyle 2 günün emegi degil bunlar ayların bırıkımı ile alınan seyler yada calısıp bırıktırılen kimi, yalnız dusunuyorumda baba harclık versene ps3 alıcam hayatı da baya guzel olurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar