kozlowski Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Arkadaşlar çok kısa olarak bu oyunda pvp sistemi nedir diye sormak istiyorum? pvp lvl ,bg arena vs şuanda mevcut olan yada ilerde eklenicek ne yenilikler var. Birde oyunda lvl kasmak vakit alıyormu.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pvp sistemi nedir derken ? wow oynadıysan oradaki battleground sistemi gibi warfrontlar var. pvp'lerde puan toplayarak (favor) yeni eşyalar, pvp soulları vs. açabiliyorsun. level 50 olduğunda prestige toplayarak pvp souluna (her classın bir tane var) talent verebiliyorsun diye biliyorum. prestige rank'leri var oyunda, sanırım maksimum 6 tane şu an. gene onlarla farklı envanterlere ulaşabiliyorsun. level kasmak çok vakit almıyor aslında. günde ne kadar oynadığına ve ne kadar hızlı quest yaptığına bakıyor. her gün girerim, belli bir süre oynarım diyorsan 2-3 hafta arasında olursun gibime geliyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 edit: double post hatta ikinci edit: dreag kusura bakma alıntı oldu üst mesajdan, quote'u sileyim derken ikinci mesajı atmışım sdf
bck Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 lvl kasmak wowdan biraz daha zor gibime geldi ama niye diye sorarsan cevap veremem.
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 questleri ezbere bilmemenden veya wowhead gibi bir nimet olmamasından olabilir mi
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bana da çok kolay geldi ya, özellikle yaratık kesme işi fln pıtır pıtır iniyorlar tabi daha lvl 9'um :P
Öne çıkan mesajlar