SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bakamazsan ben bakarım isveçli ya da japon. iyi bişey al. söz.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Araştırma yaptım zaten demin baya, belçikaşı ve sarışın arasında kaldık. sarışın'ın boyu sıkıntı ama annem çok istiyo, ben de bayılırım. Bakalım.. gay^leri hiç sevmiyorum ya, başkalarına yar olsunlar =D
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu topiği mor çatıya postladım. gelip hepinizi dövüceklermiş
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu arada brezilyalı alabilirsin çok oyuncu oluyolar
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fede said: bu topiği mor çatıya postladım. gelip hepinizi dövüceklermiş barinak mi ora?
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 apartmansa belçikalı bahçeli evse isveçli
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 brezilyalıların aşıları tam oluyor mu? bilen var mı? bi de pipet. olm biz öle bişi yazmadık, değiştirdik onları tabii. swh belki mor çatı'dan da alabilirim daha sonra ama ilk gelicek olanlar farklı ırk olsun diye baskı var.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ayrıca depresyondaysan git köpek al abi.kadına verceğin parayla köpek dolastır bi gece ne bilim öyle oyalanmak için alınmaz bu kadınlar ayrıca şöyle olsun sessiz olsun seksi olsun kıllı olsun diye bişi yok ben kedi aldım misal benim kedi genlerindeki kuma tuvalet yapma olayını reddediyor mesela ahha yani karakterini bilemezsin.şerefsizin önde gidenide olabilir
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 depresyondaysan isveçli al abi. eline bi kahve veriyosun böyle hüzünlü oluyolar. birlikte dolaşırsınız depresyonda
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ulan öteki topikten mi aşırıyodunuz siz. ben de orjinal bişeyler yazayım diye kıçımı yırtıyodum iki saattir. allah belanızı vermesin
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hâlâ tam karar veremedim. burada isveçte falan okumuş arkadaşlar vardı. onlar ne düşünüyorlar acaba ki. kanser, çikolata kisti falan oluyorlar mı ki?
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bizim ki gibi terasta kaderine terk etme de sad smiley
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 charlie sheen her erkeğin idoludur muhtemelen.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 SoulCube said: bizim ki gibi terasta kaderine terk etme de sad smiley yok illa ki ilgilenicem. hem her gün gezdiririm, hava alır.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bence sen bişi alma. belçikalı evde kalamaz diyorum annem çalışmıyo diyosun belçikalı alıcaz galiba diyosun. eziyet etmeyin kızlara. isveçli de evde çok zor. diskoya götürürken zor herşey zor. minyon hatun alın.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-ciFGqXIUPU&feature=related abii
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 charlie nin dediklerinden 1 gram anlamadım. nolmuş be adama öyle.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pascalnouman said: izleyemiyorum ne var lan videoda röportaja gitmişler. adamın 2 tane eşi mi hayat arkadaşı mı ne var. ikizi var. falan filan işte. iki kadının çocuklara etkisi olmaz mı diyo vs. charlie ne diyo bi türlü çözemedim taramalı gibi adam.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 haksızlık ama gerçekten, göstere göstere de olmaz ki.
Öne çıkan mesajlar