BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 i7 işlemcili bir caspersa soğuk kış gecelerinde olabilecek en iyi yatakarkadaşlığına adaydır bence
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: Çok hor görüyorum laptop kullananları ya. aynen ya.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 masaüstü dediniz koyduk. beğendiremedik anlaşılan.
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: xunn said: Çok hor görüyorum laptop kullananları ya. aynen ya. al bende de o kadar.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bende öğrenciyim. bu bi mazeret değil.
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben de allinone, imac falan kullanmayanları hor görüyorum. dikdörtgen kasa böyle böyk.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Laptop kullanlara bi tekme de ben vurmaya geldim ama, sonra benim de şu an mecburen laptop kullandığımı hatırlayınca vazgeçtim
Spidee Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mac kullananları hiç saymıyorum, onlar light bile değil.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 macbook da var ama mecbur kalmadıkça ellemiyorum bile.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Laptop iyidir, oyunlardan en kastıran wow pc de oynadığım/oynamış olduğum onuda full özelliklerde oynuyodum,oyun için zaten ps3-xbox360 var napiyim pc yi :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://i54.tinypic.com/k9vxxw.jpg artık ps3 yok ama
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aktiftablet said: SpiderS_DangeR said: Buyrun bu da benimki Sorması ayıp neden 4 tane fare var? G7 eski mouseum, bozuldu yerine microsoftunkini aldım işte. Onun dışında birisi laptopındı ama laptop çalınınca usb şeyside birlikte gitti, bi işe yaramıyo yani, ötekiside şuanki laptop için olan mouse. Aslında öyle durmuyolar tabi ama eve her temizlikçi geldiğinde evin 4 bir yanından bütün mouseları toplayıp mouse padin üstünde güzelce diziyo fdsfdsfds
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya acaip eski odami masami, masamda sigara icmeyi ozledim ya.. evlenmeden once bende kocaman bi buro masasi (2.40 lik biseydi) ustunde iki tane 21" CRT monitor takiliyodum.. :) evlenince, salonda sehpa uzeri laptop.. gerci hakkini yemeyeyim.. cocuklar olana kadar bir calisma masam ve super pc im vardi.. kocaman masa sayilmasada iyidi..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim de mi geleceğim böyle olacak lan?! ben de aynen öküz gibi büro masası + büssürü ıvır zıvır kullanıyorum.
msuuut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yalnız dikkatimi çekti de neredeyse her masada sigara ve çakmak ikilisi var asdfa.
Öne çıkan mesajlar