wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yeni çıkan yasa uyarınca arabanızla çarptığınız hayvanları veterinere götürdüğünüzde bütün masraflar trafik sigortanızca karşılanacakmış. Facebookta gördüm beele bilginiz olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 la kopek la kopek nolcak la simdi arabaya koycaz her yer kan olucak biri helbet goruru goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vurma sende o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 köpek ezmeyi hiç istemezdim gerçekten ya hem köpek çok severim ama hem de çok üşengeçim yani random bir sokak köpeği için o zahmete girmek istemeyebilirim sonra da bir süre bunu vicdan meselesi felan yapar arabaya binmem heralde bir vakte kadar sdff of allah korusun ezmeyeyim en iyisi dfs köpek dışındaki hayvanları hiç kaale almam ama öyle bi hayvan ırkçısıyımdır. Kedi mi? Umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Vicdanı kısmı dışında arabayada ciddi hasar veriyor köpeğe çarpmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Baktın tampon çizik lamba kırık,vur bir hayvana yenile.Espiri bir yana,şaka tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bütün masraflar: hayvanın masrafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 BonePART said: la kopek la kopek nolcak la simdi arabaya koycaz her yer kan olucak biri helbet goruru gotururOtoyolda yaralı bir köpek görmüştük.Önce yaşayıp yaşamadığını anlamak için o vızır vızır yolda ölüm riskiyle koşarak karşıya geçip baktık hayvan yaşıyordu.Sonra ambulans çağırdık (onlar yaralı insan var zannediyor tabi) Ambulans otoyolu açtı bizde arkasından arabayı çekip köpeği koyduk bizim araca ; ama varya nasıl pis kanlar akıyo kokuyo böyle, elimle aldım kucakladım üstüm başım battı falan.Gittik veterinere ameliyat ettirdik ameliyatta tutuyorum bu hayvanı falan üstüm başım batmış durumda zaten.Bide üstüne veteriner parası 500 lira bayıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 titanguard said: Baktın tampon çizik lamba kırık,vur bir hayvana yenile.Espiri bir yana,şaka tabii ki. post-imza uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 @olitere, kizlarin gönlünü kazandin bence bu postunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi daha olsa yapmazdım lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 arabanin masraflari karsilaniyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar