bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yozlaşmış bu gençlik...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kendini bilmekte güzel bişey tabi.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 katılıyorum...[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 o kesin canım said: blackchaos, 04 Eylül 2004 12:27 tarihinde demiş ki: yozlaşmış bu gençlik... [signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ek bilgi: kanka lafını hiç ağzıma almam o bir argo terimdir... teşekkürlerimi sunarım...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ewt argo... Bunu dicegin adamın anasına babasın küfür et daha ii...[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne alaka be...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bilmem konu sapıttı iice öncetehtid sonra kavga sonra konusma sonra kız için degmes oradan kankiye oradan kanki olmas en sonunda da ben bişiler salladım :)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şu an da insanlığın En büyük sorunu hakkında konuşuyorsunuz ŞİDDET bu şiddet yüzünden isanlık ortadan kalkıcak haberiniz yok kavga en ilkel çözümdür zaten kavgaya başvuran insan harbi harbi mağara adamıdır odundur yani 1 söyle 2 söyle 3 söyle ama baktın ciddi mağara adamı al eline sopayı vurmadan önce destur oğlum gel buraya gene halıya sıçmışsın de vur 2 tane bak nasıl kendine gelio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: diablotg, 04 Eylül 2004 12:59 tarihinde demiş ki: şu an da insanlığın En büyük sorunu hakkında konuşuyorsunuz ŞİDDET bu şiddet yüzünden isanlık ortadan kalkıcak haberiniz yok kavga en ilkel çözümdür zaten kavgaya başvuran insan harbi harbi mağara adamıdır odundur yani 1 söyle 2 söyle 3 söyle ama baktın ciddi mağara adamı al eline sopayı vurmadan önce destur oğlum gel buraya gene halıya sıçmışsın de vur 2 tane bak nasıl kendine gelio cok yerinde bi acıklama olmus valla tebrik ederim :))) dogru lafa nedenir Sapka cıkarıorum[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 +1 [Bu mesaj paspatur tarafından 04 Eylül 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dogru bu işler ananın karnın dogarak ögrenilmio dayak yiye yiye ögrenion eger kacıpta agzın burnun kırılsa dayak yemiş olursun eger korkamadan dalıp iki tane cakarasan sende ama gende agzın burnun kırılırsa kavga etiş olursun anladın mı?[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 04 Eylül 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gazza gelmısım beee amma sen sunu ıyı dusun kız bahane sen harbıden o ayı yarmasından tehdıt aldıgın ıcın mı kawgaya gırcen sonra onu dowmeğı cok ıstıyor olabılırsın ama kawga ogle ben adam toplarım gırerım gıbı bısıı degıl yane ne olcagı bellı olmaz bıcak olur ters bı yumruk yersın fln deger mı bunlar ıcın o ayı nın konumuna dusmene yane bunları ıyıce dusun bence kawga etme ama yok ben razıyım yok ben serserıyım kımse bana laf atamaz tehdıt edemez dıosan o sokakta gezen yuzu gozu cızık olan sokak cocuklarından ne farkın kalır belkı kız senı satcak sonra ama yuzundekı yara asla gecmez yane bunu da dusun (ben gene de derım kı altta kalmak ıstemıosan kawga etme sadece sen de onu korkut)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tabi şeyide unuttuk sarılmandan belli kırıcanmı belümü çok canım acıdı çeksene elini AYI dememeleri için kavgadan gürültüden odunluktan uzak durucaksın mazaallah sonra bu şarkının hedefi olursun allah göstermesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 othranx ın bu olaya karışmasına neden olan kişi malesef benim..bahsettiği kızla beraberdik ben izmirdeyken..sonra ben ankaraya geldim iki sene önce ve saçma sapan olaylar gelişmeye başladı..söz konusu olan dayak atılacak herif bi şekilde kızın hayatına girmeye başladı..ailecek falan bile ii oldu bunlar...hatta bi süre birlikte takılmışlar..sonra kıza rahatsızlık vermeye başladı bu..benimle görüşmesine falan izin vermiyodu..çağrı mesaj falan bulursa othranx tehdit ediliyodu..bi kaç kerede telde ben tehdit edildim..hatta bi ara ankaraya beni dövmeye gelicekti othranxla..:)sonra ben kızla konuştum en azından othranxa bulaşmasın die..yaklaşık bir yıldır tehdit olayı olmuyodu..ama hala bizimle görüşmesi sorundu..adam kızın istememesine rağmen peşini bırakmıoydu..yazın izmire gittim..ondan kaçarak birlikte olmaya çalışıyoduk falan..iğrenç bi durum yani ama dövme olayıda hiç bi zaman sıcak gelemedi bana..çünkü adam pisliğin teki bi kere yapsak bişi orda kalmicak kesin saçma bi şekilde uzayacaktı.. neyse olay bu..ori naparsın sana kalmış çünkü artık sana dokunmuş sen de görüşme falan olayına girmiş.. halledebiliceğimizi sanmıyorum ama bu adamın anlayacağı tek şey dayak heralde..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Asıl ben napcam ulan? bara gittik hep hapçı dolu 3 kişyidik. bizim bi arkadaşın tanıdığı var hapçı herif ama samimi deiller. herif geldi bizden hap istedi yok dedik kullanmıyoz biz hadi lan dedi vardır sizde yok lan dedim sonra iyice üsteledi lavuk kaşındı bende var dedim bekle dedim gittik arkadaşın arabadan ilaç aldık bermidon mu ne ağrı kesici bişii varya. ondan aldık gittik herife al dedim tanesi 15 kalitelidir. verdik 3 tane arkadaşıda geldi 2 tanede ona verdik. hapçıları tokatladık =) sonra biz gittik meğerse anlamışlar şimdi bizi arıyorlar tanıdıkları herifi tartaklamışlar biraz benle arkadaşın peşindeler şimdi adam diomuş oyucam edicem telefon açtı dedim sülaleni ben oyucam sen bekle dedim. ama bizim elamanların abilerimin hepsi tatilde napcaz bilmiyoruz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eheh o zaman onu adamlara vermıdon werırken dusuncektım adamlar ucmaya calısıo sen agrılarını dındırıon[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya şimdilik beklemeye almaya karar verdim, sakin sakin düşünebiliyorum artık;bu arada asılmakla falan alakası yok,dostum dediğimi hatırlatırım, herneyse, bilmiom sonu ne olacak, kız beni ağlayarak aradı özür falan diledi,serefsizin kendi söylemiş bide kıza...bakalım, ama şu kesinki ben dayak yersem, onu da üzerine basılmış tezeğe benzeticem..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh [Bu mesaj Othranx tarafından 04 Eylül 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bence bu durumda tehdit edilen adam, arkadşıyla görüşmeye devam etmekten çok kendine olan saygısı için ezilmeyip karşı koymalı...biri tarafından ezilmek kabul edilemez bişey ve sonucu çoook ağır olmadıkça bunu ona ödetmen lazım...(çöh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dövemiceksen Emaneti çek.. Okulda 100 kiloluk ayı ve arkları hepsi benle uraşıo. Bi gün sokakta gördüm onnarı.birden bana daldılar,cepte çakı vardı :),şişkonun suratını çizdim bi tanesinin koluna girdi.Karakolda bitti olay neyseki çok önemli yaralar değilmiş.Adımız okulda piskopata çıktı..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu kadar nefret bünyeye zarardır, ilerde kalıba sığdıramazsan çok çekersin haberin olsun..[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: HellWalker, 04 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Dövemiceksen Emaneti çek.. Okulda 100 kiloluk ayı ve arkları hepsi benle uraşıo. Bi gün sokakta gördüm onnarı.birden bana daldılar,cepte çakı vardı :),şişkonun suratını çizdim bi tanesinin koluna girdi.Karakolda bitti olay neyseki çok önemli yaralar değilmiş.Adımız okulda piskopata çıktı.. sız emanet gorsenız kacıcak delık ararsınız bırakın bu hıkalerı olum herseyın kavga oldugunu ne zman anlıcaksınız bu yasadıklarınız genclık atesı o senı dover sen onu doversın boyle nereye kadar gıdıcek zorda kalmadıkca kavga etmeyın bee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu isler bos isler dunyawii isler onemlı olan obur taraf yanacaksınız (hep beraber) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yani nediyim? -Bilader,ben hazırım yarala beni sonrada at ızgaraya.Kim olsa kaçardı..Yalan mı?![signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yane erkek olmak mert olmak adam gıbı kawga etmek lazım ama bana 3 den fazla gırseler dırek kacarım kımseler de yakalayamaz hızlı da kosarım pasa pasa arkamdan ne derlerse desınler bende sızı derım ıhı ı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar