Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Darkness II çıkacakmış. ilk oyun çok güzeldi, çok beğenmiştim, umarım bu da güzel olur: http://www.gamespot.com/pc/action/thedarkness2/news.html?sid=6301032 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ilk oyunu iyiydi.ikinci oyunu da böyle olursa efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çıksın valla ilkini beğenmiştim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mezardan çıkardım başlığı. indirimden aldığım ve hala yatan oyunardan biri. nasıl oyun? öncelikli oynayacaklarım arasına girsin mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ilk oyun mükemmeldi, oynadığım en etkileyici oyunlardan biriydi. bu oyun o kadar iyi olmamış, olamaz da zaten. ilk oyun çizgi romandan çok daha farklı bir tarz yaratmıştı. bu onunla çizgi romanı arasında bir köprü görevi görüyor. ilk oyunun mükemmel biten hikayesi ardından "what if" tarzı bir senaryo yaratmış. hikayeli fps seviyorsan gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar