TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet IEM WCG Dreamhack gıbı olaylar için çıkartcaklardı da.Galiba rus ve ukraynalıların cracklemesinden falan çekindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu adamın ht aşkı deli edecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 WhiteRa'ya kal geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 basmış ne allah verdiyse mekanikleri yenilcek bu terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 good job man u gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 lan zaten şansın yok niye abandın bu kadar sitemiydi bence o cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ra yı seviyorum ben ya adam manner abidesi çoğu oyunda maçta böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi orda o hatunun bacaklarına bakmadan nasıl oyun oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 TD)Pentagram said: abi orda o hatunun bacaklarına bakmadan nasıl oyun oynuyorlar WhiteRa'nın bakmamasını anlayabilirim :) edit: Turkcell'in standı mı var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 VoodooRush said: TD)Pentagram said: abi orda o hatunun bacaklarına bakmadan nasıl oyun oynuyorlar WhiteRa'nın bakmamasını anlayabilirim :) edit: Turkcell'in standı mı var orda? ahahhah benim de dikkatimi çekti, selo olmuş geziyor bazı sc izleyicileri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 olabilir cebit fuarı olayıyla arada kaynamıştır türksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 lol bildiğin erzak dağıtımına sahne oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ACE vs QXC MorroW vs IdrA maçları bugün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 TD)Pentagram said: lol bildiğin erzak dağıtımına sahne oluyoruz Sinir oluyorum böyle sahnelere ama eğer orada olsaydım ve black mamba atıyorlar olsaydı ağız burun dalardım yandakilere herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 doubtful said: ACE vs QXC MorroW vs IdrA maçları bugün değil mi? Oynandı onlar sanırım. MorroW vs IdrA biz WhireRa vs Tarson izlerken oynanıyordu, yanlış anlamadıysam. Ayrıca dağıtım konusunda yorum yapmak istemiyor, izlemeye dönüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 göz ucuyla izleyebildim maçları. tarson şaşırttı beni açıkçası. son zamanlarda pek formda değildi izleyebildiğim kadarıyla; ama bu turnuva baya sağlamdı. qxc ispanya'da dil öğreniyor, aktif değil bu aralar. avrupalılara karşı nasıl oynayacağını çok merak ediyordum. ra her zaman ra yalnız, bu adamı da kore'de görmeyi çok isterim. bu yaşta bir adam aileden falan zengin değilse nasıl bir cesaretle e-spor için bu kadar vakit harcayabiliyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 [img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/11353.jpg] günün özeti Tarson umitsiz gelmiş oysaki; http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/14765-video-iem-tarson-came-to-iem-without-hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 adam koklu oyuncu sponsorları vr falan işte, karısıda anlayışlı demekki, bi rşekilde idare ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 karısı anlayışlı olacak tabii, bi röportajında gittiğim bütün turnuvalara onu da götürüyorum diyordu. dünyayı geziyor işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tarson nasıl forma değildi yaw socke yi son zamanlarda gördüğüm kazıyan tek terran adam 2-3 hafta onceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kupayla beraber kizlarida versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kızları versinlar kupa onların olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Soldakini alayım, gerisine karışmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar