nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 master için gelmeyi dusunuyorum yorumlarınızı bekliyorum şehir hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kilo yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hamburgere adını vermiş, demek ki gidilmesi ve görülmesi gereken bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben bir günlüğüne gittim harikaydı ama yaşaması nasıldır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hamburg almanyada insanı ve ortamıyla istanbula en çok benzeyen şehir. gerçi ben sadece bir haftalık tatile gittim belki kalınca farklıdır. gidersem bir daha almanyaya yaşayacağım şehir ya hamburg olur ya da münih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hamburg büyük sehir denizi var iste eger istanbuldan geliyorsan bir avantaj tabiki de türk cok ikinci sirada ruslar geliyor. Tipik bir liman kenti her sehirde oldugu gibi ve üni deki kalite degistigi icin birsey diyemicem. Ama güzel sehir olarak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 henüz gitme fırsatı bulamadım ben ama gezen tüm arkadaşlarım çok beğnemiş , şehir olarak çok güzel diyorlar.. Yaşamak için nasıl olur bilemem tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Almanyanın en büyük liman kenti olan Hamburg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 almanyanin ikinci büyük sehri. geldin mi büyük sehre geleceksin zaten. yoksa hic cekilmez almanya yasami. denizinin olmasi süper zaten. bence go go, düsünmeden. büyük sehir oldugu sürece korkulcak bi tarafi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 rahatsiz said: hamburg almanyada insanı ve ortamıyla istanbula en çok benzeyen şehir.. hadi ya. ben hep berlin saniyodum =P gerci denizi falan oldugundan da benziyosa? o baska. gitmem sart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 etrafta uuu jaah wunderbah diyen adamların olmasının dısında gayet güzel şehir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 etrafta gördüğün insanların %30'u falan türk olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 rename atın bu şehre, dön olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://hipsterhitler.com/wp-content/uploads/wpsc/cache/product_img_81_333x250.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sagolun,bakalım sansımı denicem kabul alırım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar