kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çekilecek trafik var çekilecek trafik var diyosun. e bu trafik adamın tarif ettiği istediği yerlerin hepsinde var (ataköy hariç ana göre). bu trafiğede eninde sonunda katlanmak zorunda. mecbur yani başka şansın yok. sen kalkıp avrupa yakasına taşınmak isteyen bi adama hala kozyatağından bahsedip, anadolu yakası güzel =) niye taşınıyosun yaa diyerek yeterince saçmaladın zaten. ayrıca evet ben senden daha bilgiliyim. kusursuzluğum heryerde kanıtlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, sana gülmüyorum bu arada di; yanlış anlama abi, akşam yazacağım fikirlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben hala sarıyer taraftarıyım, ataköy ne abi, istanbulda yaşıyosun keyfini çıkar az şu şehrin. Karaköyden güneye beykozdan doğuya gitmicen hacım =). Sarıyer on numero bu arada, millet mal gibi kale de 1m2 lik alanda boktan bi kahvaltıya dünyaları bayılırken, sen ormanın içinde boğaz manzaralı yerde veya güzide bir köyün tatlı sert sahil ortamında max 15 tl vericeksin ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trafik yoğunluğu için örnek verdim fakat onu bile anlayamamışsın. neyse3 tamam gökalp. çok bilgilisin, çok mükemmelsin, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aferim yola gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Abi Ataköy`den Bostancı 20 dk, Kadıköy 20 dk, Taksim 20 dk. Trafik çekmeyeyim diye bir şey yok zaten, saatinde çıkarsan çekmezsin, diğer türlü de çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gökalp uza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dreagloth said: Trafik çekmeyeyim diye bir şey yok zaten şunu anlatıyorum ama basmayınca olmuyo kafalar. herkes benim kadar mükemmel olmayınca şekillerle falan çizip anlatmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sparkcaster said: gökalp uza ya kes lan dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dreagloth said: Abi Ataköy`den Bostancı 20 dk, Kadıköy 20 dk, Taksim 20 dk. Trafik çekmeyeyim diye bir şey yok zaten, saatinde çıkarsan çekmezsin, diğer türlü de çekeceksin. bostancı kadıköy her türlü 20 dak zaten İDO yla ataköyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 onu diyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 atakoy 9.kisimda 2oda1salon 1k civariydi gecen sene. yesilkoy-florya da guzel ama hem cok daha pahali hem de toplu tasimaya biraz daha uzak. treni saymiorum bile cok korkunc kendisi tinerciler vs. haa, yalniz atakoyde de mesela saat 9 dan sonra minibus falan calismaz. 9 muydu 10 muydu neyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 seviyorum o mıntıkayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi o 20 dakka olaylarını bilirim ben, merkezde oturmak gibisi yoktur. heh 20 dk mış! da adam evli yav, evet o zaman ataköy olabilite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Marty said: 9 muydu 10 muydu neyse artik. Ataköy içi dolmuşlar 9-9:30 arası bitiyor maalesef evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 evli adamın saat 9 dan sonra dışarıda işi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 adamın işyeri metrobüsün yanında trafik diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tarlabaşı şişhane dolapdere hem merkeze hem de suça yakınlık olarak çok iyi semtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dolapderede cansız mankenden başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben hep cevizlibağ tercümanlar sitesini ulaşım açısından çok güzel bir yer olarak görüyorum abi direk bağlanıyosun çoğu yere metrobüs tramway dolaylı yoldan metro güzel yer lan orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mantıklı gibi aslında ama çook uzun zamanda alengirli yapılan binaların durumu nedir peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 e5 kenarında oturulmaz seyahat edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kermit said: Bella said: trafik var trafik var. bir ortaköy trafiği var, yıldız trafiği var akşam sabah saatlerinde bir de kozyatağı trafiği var. çekilecek trafik var çekilmeyecek trafik var. kozyatağı merkezi bi yer değil ondandır senin mantıkla bi bahçeşehir trafiği var bi taksim beşiktaş yokuşu trafiği var. dediğim gibi olay resist kasmakta bitiyo. trafiğe karşı biraz resistin olacak o kadar. sen ne ara istanbullu oldun bilader? daha gecen gun antalyadaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 avrupa yakasinda yesili olup da 1.500 liraya tek basina oturacak yer bulamazsin. en huzurlu yerler olan yesilkoy ve yesilyurt en uygunu aslinda yesillik acisindan, ama kiralar da ona gore fazla. isyerin nerede? kocamustafapasayi onerebilirim, gercekten uygun fiyatlara 3+1 bile bulabilirsin, hem bekari hem ogrencisi cok oldugu icin nispeten iyi bir yer, eski olduguna bakma. bilmiyorum tek gelirin o mu ya da tek basina mi yasiyorsun, tek yasayan biri icin kocamustafapasa iyi bir secim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 akatlar.2+1 1100 e kiralamıştık geçen sene.Şimdi orda oturmuyorum ama akatlar güzeldir,nezihdir,1 levent metroya falan da yakın.ALışveriş olarak da akmerkez var çok yakın.Hoş yer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar