Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa yakasinda oturulasi yerler

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Anadolu yakasinda Goztepe'de oturuyorum. Bilenleriniz bilir, pek guzel pek nezih yerdir. Ayni zamanda yesili de boldur ve minibus yoluna ya da E5'e yakinsaniz her yere yakinsinizdir aslinda. Ben sansima bu yolun tam arasinda bir yerdeyim.

Lakin hem evim kucuk hem de ise gidip gelmek epeyce iskence bana.

Avrupa yakasinda benzer sekilde neresi vardir diye merak etmekteyim. Metrobuse ve metroya yakin olsa sukela olur. Bir de 1300-1500 gibi butceme oranla ucuk kiralar veremem.

Buna gore tavsiyeleriniz ne yonde olur ?

Aslinda suna da raziyim, yer biraz uzak olur ama trafik derdi olmaz. Aracla gider gelirim. O da uyar bana.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Sarıyer?

sarıyer metrobüse metroya biraz uzak kalıyo
uzak derken otobüsle yada minibüsle 15 dk metroya olan uzaklık. metrobüsede trafik yoksa yarım saat.
ama nezih ortam olayında çok güzel yerler var. ormanın içindesin zaten. ben memnunum çünki ırkçı bi insanım ve bi takım kesimden olan insanların arasında yaşamaktan pek haz etmiyorum =)
karadenizlilerle yaşamaktan memnunum. ayrıca di nin sarıyerde yapabileceğini sanmıyorum. inat adam olduğundan lazlarda inat olduğundan en ufak bi markette bile olay çıkma potansiyeli mevcut.
ulus baya iyi aslındada 1200 1300 e bulunurmuki oralarda bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bakırköy diyen arkadaş bence dalga geçmiştir nezihlik konusunda.

nezihlik, yesillik falan konusunda hic dusunmedim derken, metrobuse falan uzaklik konusunda demistim. ama atakoy de olur.hem daha yesil, hem de daha nezihtir ozellikle bakirkoye yakin eski kisimlari. daha pahalidir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

gelldim tim,

evet hoşgeldiniz avrupa yakasına, düşündüğünüzden çok daha daha daha güzel bi yaka burası.
Ama, bana sorarsan avrupa dediğinde, eminönünü ile sarıyer arasıdır avrupa yakası.

Ben beşiktaşta oturuyordum, çokda memnunum ama sen aile adamısın şimdi, daha nezih yerler lazım.

Maslak,
güzel, merkezi trafik sorunu var ama çok güzel yerler var oturulacak. Gayet ucuza evler vardı.
Maslaktan sonrası, sarıyere doğru; dünyanın en güzel yerleri hacı, orman havası önünde deniz arkanda orman miss gibi.
Hele hele homofis isen, sarıyer 1 numara.
Kiralar yüksektir biraz, bunun 2 sebebi var
1- sarıyer ultra nezih bir yer
2- Koç üniversitesi orada.

Pazar kahvaltıları, orman sefası 2 dakika içerisinde sahile inebilmen çay keyfi vs vs bunlardan önce

sarıyerin süper bi güvenliği var. Tabiki gecekondu mahallesi var, adıda maden ama sarıyer merkez felan çok çok temiz yerler aga.
Biraz trafik var iş saatlerinde, ama bahçeköyden falan kaçabiliosun =) Zaten deniz otobüsleri yaygınlşıyor bu aralar.

Varsa imkanın sarıyer hocam.
yoksa tarabyanın sırtları var, orada çok güzel evler var aynı şekil.

öle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...