CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bu motor hakında bilgisi olan var mı ? 250cc ninja yerine tercih edilebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cbr yeni motor teknolojisi , tam spor değil biraz enduroya kaçan dizaynına sahip. ama ne yazık ki ninja daha güzel bir motor. siyah olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tek silindirmiş. titreşim yapar diyorlar ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tek silindir japon olmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vallahi teknik bilgiye sahip değilim ama o tek silindiri motorun neresine koyduğuna göre değişir. japon mühendislerin de zaten bunu düşünmemiş olmaları imkansız. honda cbr 250 yerine kendini kanıtlamış ninja almanı öneririm. daha yüksek cc li motora geçmende daha yardımcı olur hem ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yeni ötv indiriminden sonra cbr 250lerin fiyatları uygun olmuş. ninja ların fiyatlarına baktım indirim göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-sifir-ayarinda-motosiklet-kesinlikle-kacirlmayacak-firsat-35945940/detay 700 lira fark var , benim niyetim olsa harbiden alırdım bunu. hem 1000km yi de görmüş , motoru da açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 motoshowda gördüm güzel makine. Nisan başı siparişler alınıp nisan sonu teslim edilmeye başlanıcakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 motor denince ducati monsteri tek gecerim. bence motor alinacaksa ducati. tabi pahali biraz ama 2. elleri uygun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yeto said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-sifir-ayarinda-motosiklet-kesinlikle-kacirlmayacak-firsat-35945940/detay 700 lira fark var , benim niyetim olsa harbiden alırdım bunu. hem 1000km yi de görmüş , motoru da açılmıştır. Özellikle şuna motorda asla güvenmem. İlk bin kilometre motorun sonraki 100k km için çok önemli. Genç delikanlı arkadaşlarımız alıp daha rodajını bitirmeden "Bagh olm nasi basiorm şimdi" muhabbetlerine girdiğinden aldığın makinenin 3k km sonra krank kırma riski oluyor işte. En temizi sıfır makine alıp kafan rahat bineceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 manve said: Yeto said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-sifir-ayarinda-motosiklet-kesinlikle-kacirlmayacak-firsat-35945940/detay 700 lira fark var , benim niyetim olsa harbiden alırdım bunu. hem 1000km yi de görmüş , motoru da açılmıştır. Özellikle şuna motorda asla güvenmem. İlk bin kilometre motorun sonraki 100k km için çok önemli. Genç delikanlı arkadaşlarımız alıp daha rodajını bitirmeden "Bagh olm nasi basiorm şimdi" muhabbetlerine girdiğinden aldığın makinenin 3k km sonra krank kırma riski oluyor işte. En temizi sıfır makine alıp kafan rahat bineceksin krank kırması falan çok uzak ihtimal ama yine de garantisi vardır bu linkteki motorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Krank kırmak pek uzak bir ihtimal değil, 5 arkadaşım ninja 250r almişti, 2sinin kırıldı valla =) Garanti kapsamında mı değişmişti tam hatırlamıyorum ama birisi 1.5 ay diğeri 2.5 ay motoruna binememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 hiçbiryerde mevcut degil zaten şuan. sezon sonuna gelsede pek bi anlamı olmayacak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bi şekilde ön siparişi verdik ama bakalım turkiyeye giriste problem cikmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ninjanın ismi çok kötü nan, binilmez ki buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bi de benim bildigim 250r larin avrupada 4 silindir modelleri var, turkiyeye sadece 2 silindir olarak mi geliyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok emin olmamakla birlikte bende sadece tek silindir olarak yapıldı diye biliyorum yeni Cbr 250 ler. ama türkiyede çift silindir satılmıyor ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar