Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laorx said: http://img.listal.com/image/1667423/600full-behzat-c.-bir-ankara-polisiyesi-poster.jpg abi ne dandik bir saç kesimidir şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 BaaL said: şu numarayı yapan 20 kişi izlemişimdir, youtube'e baksan 100 tane vardır bi tanesi de kadının ağzını bağlamamıştır. bunlarınki direk ; "ağzını da bağlayalım bari "kadın niye bağırmamış fake aq" demesinler" düşüncesiyle hareket olmuş ta baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gene penth gene viral -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Midem blandi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Viktor said: gene penth gene viral -_- bing news search yok sanırım ondan hep bunlar. şimdi dostlarım, yandaşlarım, romalılar ve mikrosoftçular.. bu görmüş olduğunuz süper internet sitesi her bişeyi arayabiliyor! dünyanın bütün bilgileri burada depolanıyor! nadia komanaçi bekenbauğver taçsız kral pele fenerbahçeli cemil hepsinin haberleri burada! evet! kullanması bedava! hem de hiç para vermeden! şimdiii bu arkadaşın virali gelmiş iki dakikada, yorulmadan arayacağız bu olayı kaçma arkadaşım! başına talih kuşu kondu be! burada illusion magician chainsaw accident vs gibi keywordler ile arama yapınca çıkmıyorsa olmamış demektir. internet google'ı korusun. @min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gerçek miymiş değilmiymiş ona göre söyleyin izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gercekmis. Bisi görünmüyo. Ama siyah ekran bile olsa ben gözümde canlandiriyorum olayi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 google'a göre fakemiş. dasaaa dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 google'a göre dasaaa da fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 google diyorsa doğrudur beyler! türkçe okuyun tamamını bana gogol fa-ke diyor fa-ke değilim ben gerçi gogol diyorsa fa-ke de olabilirim yüce gogol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 googletranslator bu linki koyucam diye 2 kere edit yaptim. yuh bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 olemedi gibi tam haeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 paspatur said: beyler gerçek bu kadın benim teyzem geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dasaaa said: Viktor said: gene penth gene viral -_- bing news search yok sanırım ondan hep bunlar. şimdi dostlarım, yandaşlarım, romalılar ve mikrosoftçular.. bu görmüş olduğunuz süper internet sitesi her bişeyi arayabiliyor! dünyanın bütün bilgileri burada depolanıyor!nadia komanaçibekenbauğvertaçsız kral pelefenerbahçeli cemil hepsinin haberleri burada! evet! kullanması bedava! hem de hiç para vermeden! şimdiii bu arkadaşın virali gelmiş iki dakikada, yorulmadan arayacağız bu olayı kaçma arkadaşım! başına talih kuşu kondu be! burada illusion magician chainsaw accident vs gibi keywordler ile arama yapınca çıkmıyorsa olmamış demektir. internet google'ı korusun. @min mesajda ki fenerbahçeli cemil linkine tıklayıp images dedim ve karşıma bu çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 allah diye bağıran ilizyonist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kadın da kütür kütürmüş. ama gerçek anlamda malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 haberin sunuluş tarzından anlaşılacağı üzere fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 baya fake duruyor da hani o an orda izliyor olsam çığlığı basmıştım fdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 açılmıştı.hatta efsane bi yorumum var sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gerçek değil bu pil reklamı cok eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 karınızın yaşam enerjisi tam da gösteri sırasında bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 1000 euro falan diyo orda o ne ayrıca viral bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 neyin virali peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar