Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laorx said: http://img.listal.com/image/1667423/600full-behzat-c.-bir-ankara-polisiyesi-poster.jpg abi ne dandik bir saç kesimidir şu
olitere Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 BaaL said: şu numarayı yapan 20 kişi izlemişimdir, youtube'e baksan 100 tane vardır bi tanesi de kadının ağzını bağlamamıştır. bunlarınki direk ; "ağzını da bağlayalım bari "kadın niye bağırmamış fake aq" demesinler" düşüncesiyle hareket olmuş ta baştan.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Viktor said: gene penth gene viral -_- bing news search yok sanırım ondan hep bunlar. şimdi dostlarım, yandaşlarım, romalılar ve mikrosoftçular.. bu görmüş olduğunuz süper internet sitesi her bişeyi arayabiliyor! dünyanın bütün bilgileri burada depolanıyor! nadia komanaçi bekenbauğver taçsız kral pele fenerbahçeli cemil hepsinin haberleri burada! evet! kullanması bedava! hem de hiç para vermeden! şimdiii bu arkadaşın virali gelmiş iki dakikada, yorulmadan arayacağız bu olayı kaçma arkadaşım! başına talih kuşu kondu be! burada illusion magician chainsaw accident vs gibi keywordler ile arama yapınca çıkmıyorsa olmamış demektir. internet google'ı korusun. @min
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gerçek miymiş değilmiymiş ona göre söyleyin izliycem.
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gercekmis. Bisi görünmüyo. Ama siyah ekran bile olsa ben gözümde canlandiriyorum olayi :S
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 google'a göre fakemiş. dasaaa dedi
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 google diyorsa doğrudur beyler! türkçe okuyun tamamını bana gogol fa-ke diyor fa-ke değilim ben gerçi gogol diyorsa fa-ke de olabilirim yüce gogol
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 googletranslator bu linki koyucam diye 2 kere edit yaptim. yuh bana
karasimsek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 paspatur said: beyler gerçek bu kadın benim teyzem geçmiş olsun
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dasaaa said: Viktor said: gene penth gene viral -_- bing news search yok sanırım ondan hep bunlar. şimdi dostlarım, yandaşlarım, romalılar ve mikrosoftçular.. bu görmüş olduğunuz süper internet sitesi her bişeyi arayabiliyor! dünyanın bütün bilgileri burada depolanıyor!nadia komanaçibekenbauğvertaçsız kral pelefenerbahçeli cemil hepsinin haberleri burada! evet! kullanması bedava! hem de hiç para vermeden! şimdiii bu arkadaşın virali gelmiş iki dakikada, yorulmadan arayacağız bu olayı kaçma arkadaşım! başına talih kuşu kondu be! burada illusion magician chainsaw accident vs gibi keywordler ile arama yapınca çıkmıyorsa olmamış demektir. internet google'ı korusun. @min mesajda ki fenerbahçeli cemil linkine tıklayıp images dedim ve karşıma bu çıktı :)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kadın da kütür kütürmüş. ama gerçek anlamda malesef.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 haberin sunuluş tarzından anlaşılacağı üzere fake.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 baya fake duruyor da hani o an orda izliyor olsam çığlığı basmıştım fdjs
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 açılmıştı.hatta efsane bi yorumum var sdfasd
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 karınızın yaşam enerjisi tam da gösteri sırasında bitmesin
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 1000 euro falan diyo orda o ne ayrıca viral bariz
Öne çıkan mesajlar