Scheriff Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi takımın en iisiydin ya bi golun de olsun bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sanırım şifayı kapıyorum, böyle soğuk olmaz olsun. rakip de fazla yormayınca beni üşüdüm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lol bi ara yorarız seni unutturma=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 defans iyiydi, adam napsın yorulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 saygina ve kalecimize ayri bir parantez acmak lazim. saygin bildigin yirtici forvet olmus ya. baya bi begendim ben ikisini de. herkes iyiydi gerci bizim takimda ben haric :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ben senin top saklayışına hayranım. Bacağını çok iyi kullanıyorsun. Sol ayakla şutların da çok isabetli ve bilinçli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bacağına da hayran mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Fizban uzun boyun ve adaleli vücudunu çok güzel kullanıyorsun. Adeta bir yalı kazığı gibi dikiliyorsun sahada, hastayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Holy said: Fizban uzun boyun ve edeleli vücudunu çok güzel kullanıyorsun. Adeta bir yalı kazığı gibi dikiliyorsun sahada, hastayım sana.fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 emrah da oyle ortalar aciyo ki. 3 korner bi hek$at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 emrah daha neler neler açıyor da sahada çok göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ya gösteririm o sorun değil de elletmemeye özen gösteriyorum. Tabi arada fortçu hibnalar çıkabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Emrah geçenlerde belimin üzerine düştüm bahanesiyle bana gösterdi... Hala aklımdan gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar