Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nostalji: Sanitarium

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Moralinizi bozmak gibi olmasın da Sanitarium öyle bir oyun ki yeniden oynadığınızda çözümler hemen aklınıza geliyor. Ben genelde üstünden 5-6 sene geçmişse hatırlamam ama nedense bu oyunu yeniden oynadığımda herşeyi hatırladığımı farkettim ve oynamayı bıraktım. Demek istiyorum ki oyun o kadar iyi ki replay value sıfır çünkü bir kere bitirince resmen hafızaya kazınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moralinizi bozmak gibi olmasın da Sanitarium öyle bir oyun ki yeniden oynadığınızda çözümler hemen aklınıza geliyor. Ben genelde üstünden 5-6 sene geçmişse hatırlamam ama nedense bu oyunu yeniden oynadığımda herşeyi hatırladığımı farkettim ve oynamayı bıraktım. Demek istiyorum ki oyun o kadar iyi ki replay value sıfır çünkü bir kere bitirince resmen hafızaya kazınıyor.

cok dogru... ben hatta uzerinden yillar gecmesine ragmen motherli kismi su anda kafamda oynayabiliyorum oyle kazinmis durumda.

bu arada ozel mesaj falan kasilmasina gerek yok. Yanlis hatirlamiyorsam oyun abandonware durumunda zaten, yapimci firma falan silinmis durumda yer yuzunden. burdan torrent linki verilebilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
GoG.com'a sanitarium gelmiş,

https://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium

Şu an oynuyorum da yıl 2009 ve bu oyun hakikaten zamana iyi direnebilmiş. Konu, atmosfer ve dialoglar mükemmel.

Halen oynanamış olan gençler varsa Gog.com'dan gidip alsınlar vista ve windows 7'de sorunsuz çalışıyor. Bi de oyunun yazarına ne oldu bilen var mı? Bayağı yetenekli biriymiş belli ki acaba başka oyunlarda çalışmış mı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
Bi de oyunun yazarına ne oldu bilen var mı? Bayağı yetenekli biriymiş belli ki acaba başka oyunlarda çalışmış mı.
Oyunun yapımcı firması kendi içinde anlaşmazlığa düştüğü için hem devamı gelmedi, hem de kapandı. Anlaşmazlık sebebi de sanitariumun devamının yapılmak istenmesi, senaryo yazarının da istememesiydi galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...