arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Moralinizi bozmak gibi olmasın da Sanitarium öyle bir oyun ki yeniden oynadığınızda çözümler hemen aklınıza geliyor. Ben genelde üstünden 5-6 sene geçmişse hatırlamam ama nedense bu oyunu yeniden oynadığımda herşeyi hatırladığımı farkettim ve oynamayı bıraktım. Demek istiyorum ki oyun o kadar iyi ki replay value sıfır çünkü bir kere bitirince resmen hafızaya kazınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 benden size bi güzellik.. şahane oyundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Torrenti var mı çalışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 var öm olarak atam istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bana atabilirmisin? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bana da atınız (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Moralinizi bozmak gibi olmasın da Sanitarium öyle bir oyun ki yeniden oynadığınızda çözümler hemen aklınıza geliyor. Ben genelde üstünden 5-6 sene geçmişse hatırlamam ama nedense bu oyunu yeniden oynadığımda herşeyi hatırladığımı farkettim ve oynamayı bıraktım. Demek istiyorum ki oyun o kadar iyi ki replay value sıfır çünkü bir kere bitirince resmen hafızaya kazınıyor. cok dogru... ben hatta uzerinden yillar gecmesine ragmen motherli kismi su anda kafamda oynayabiliyorum oyle kazinmis durumda. bu arada ozel mesaj falan kasilmasina gerek yok. Yanlis hatirlamiyorsam oyun abandonware durumunda zaten, yapimci firma falan silinmis durumda yer yuzunden. burdan torrent linki verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 underdogs da direk linki var hatta 130 mb felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Zamanının hatta şimdinin bile en iyi oyunlarından. Adventure oyunları yeniden isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Oyun 3 CD ve 2 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 başladım bıtırme umuduyla. sirkteki bölum baymıştı. bu sefer nolcak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 WoW'dan vakit bulursam okullar açılmadan ben de girişeceğim bir daha. Sırf o kız kardeşime oyuncağını geri verebilmek için bile aynı bölüm yüzlerce kez oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben de indirdim bu gece baslayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu tarz psikolojik adventure oyun lazım aslında. varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Şöyle bişiler var korku tadında biraz ben oynama fırsatı bulamadım ama duydum bi' kaç yerden baya eski bi' oyun 8cd olarak çıkmış sanırsam. http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1145 [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 02:47 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 phantasmagoria ayrı bir efsanedir ya.movieleri falan süperdi. sanitarium ile başı çekerler efsane oyunlar konsuunda bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 GoG.com'a sanitarium gelmiş, https://www.gog.com/en/gamecard/sanitarium Şu an oynuyorum da yıl 2009 ve bu oyun hakikaten zamana iyi direnebilmiş. Konu, atmosfer ve dialoglar mükemmel. Halen oynanamış olan gençler varsa Gog.com'dan gidip alsınlar vista ve windows 7'de sorunsuz çalışıyor. Bi de oyunun yazarına ne oldu bilen var mı? Bayağı yetenekli biriymiş belli ki acaba başka oyunlarda çalışmış mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yutuptan süper nostaljisi yapılıyor, elemanın biri herşeyi upload etmiş. Arada bir girip izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Sylian said: Bi de oyunun yazarına ne oldu bilen var mı? Bayağı yetenekli biriymiş belli ki acaba başka oyunlarda çalışmış mı. Oyunun yapımcı firması kendi içinde anlaşmazlığa düştüğü için hem devamı gelmedi, hem de kapandı. Anlaşmazlık sebebi de sanitariumun devamının yapılmak istenmesi, senaryo yazarının da istememesiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Şimdi kaynağı bulamadım da nette bir yerlerde oyunun nasıl yapıldığına dair bir röportaj var, öyle tek veya 2-3 kişilik bir senaryo yazımı söz konusu değil. Herkes el atmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. neden ben anlayamamışım acaba kıymetini. TOMI bitince bunu mu şeytsem ben yine acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bence TOMI bitmeden bunu şeyet, biz de bu hatanı affedelim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Emaleth said: alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. nasıl nasıl ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahah yılbaşında bizde toplanmıştık. 4 arkadaş bilgisayar başında sanitarium oynuyorlardı. bende de gameshowun walkthroughsu vardı okuyup okuyup söylerdim takıldıkları yerleri. çakmamışlardı köfteyi de binyılın adventure oyuncusu diye adım çıkmıştı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "sanitarium" ve "beğenmemek" nasıl aynı cümlede kullanılır ya? tez vurun kellesini !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar