Hardter Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bone said: antiviruslerde bir problem var nedense. alakasiz dosyalari "VIRUS BU!!!" diye siliyor, viruslere dokunmuyor bile. bence artık onlarda virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kaspersky illet etti beni de ayni sekilde. MSE bayaaa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 MSE rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 MSE korsan windowstada calisiyormu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Geçeceksin artık bunları bence. returnil kullan. 17 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 DeMiRMaSKe said: Combofix bu da baya sağlam bir program. ayrıca kaspersky'yi yüklemedne önce virus girdiyse yüklerken onu etkilemiştir. Ama yükledikten sonra viruslü flash filan takarsan anında yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 arkadaşlar bir süredir Trend Micro AV kullanıyordum. MSE yükliyeyim diyorum Trendi silmeye girişeyim mi? tek başına yeterlimidir MSE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 senelerdir beleş antivirleri kullanıyorum hatta bi ara formattan sonra 4 ay filan hiçbişey kullanmadım. 3 senedir bi kere bile virüs problemi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yeni 20kuruşluk orj w7me (high5 bill abi ^^) size güvenip MSE yükledim bakalım inşallah nodun yakaladıklarını yakalayabiir. bu arada web protection yok mu bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Silphatos said: yeni 20kuruşluk orj w7me (high5 bill abi ^^) .. but how? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 norton 360 kullanıyorum fakat bilgisayarı o kadar dikkatli kullanıyorum ki norton olmasa da 4 sene rahat gider bu pc bana. - flashdisk taktırmıyorum - torrent yok - bilmediğim exe'leri yüklemiyorum. sebep; banka işlerini halletmek her türlü account bilgilerini pcde tutmadan dolayı önemli dökümanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çok ilginç. konunun başına dönmek gibi olacak ama.. önceki gün arkadaş geldi, assignment teslimi vardı, C + Allegro falan, telef oldu millet tabi. neyse, elemana source code'u verdim, compile&run'a bastı ve o da ne? kaspersky gitti makebilmemnebat diye bi dosyayı taramaya başladı, o arada compile işlemi beklemede tabi, o bitti arkadan başka şeyler falan. bildiğin linker/compiler ne varsa alayını tarayıp sonunda çalıştırdı. bazılarında da aşırı çalışıyor anlaşılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 MrLevie said: arkadaşlar bir süredir Trend Micro AV kullanıyordum. MSE yükliyeyim diyorum Trendi silmeye girişeyim mi? tek başına yeterlimidir MSE? valla yetiyor bana sorun yok ki torrent falan da çekiyorum gerçi yine de güvenmediğim şeyleri yapmıyorum, tek bi kaynaktan torrent falan, sonuçta göz göre göre riske girmemek lazım. Yetiyor MSE, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 MSE iyi ya kur pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Silphatos said: yeni 20kuruşluk orj w7me iyy para mi verdin w7ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çarşamba pazarından aldım ya, 20 kağıdı dilenciler bile almıyor panpa w7'nin hakkı işte o kadar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar