Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cata Nasıl ?

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Wotlk sonlarına doğru oyunu bırakan bir kişiyim. Accountum duruyor oyuna geri dönesim var çok feci bir şekilde. Cata nasıl güzel mi ? Zor olmuş diyorlar, hakkaten öyle mi ?

Bi de ben çok oldu oynamayalı oyunu unuttum gibi birşey, warrior karakterimle geri döneceğim. Alışır mıyım oyuna ? Gerçi WoTLK sonuna kadar neredeyse ilk çıktığı günden beri oynuyorum toparlarım diye düşünüyorum.

Yoksa çok mu geç kaldım, hiç bulaşmamalı mıyım bu saatten sora ?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sonu nasıl pek bilmiyorum, ama 80-85 arası güzeldi
dungeonlar filan biraz daha zor evet, ama heroicler bile çok fazla zor gelmedi bana, sadece bosslar filan patchwerk kafasında değil o yüzden grubundaki adama göre zorluk azalıp çoğalabiliyor.

bi de yeni karakter kasmak çok kolay olmuş, gerek talent sistemindeki değişiklik gerekse bazı abilitylerin erken gelmesi vs. dungeon questleri de artık direk dungeon içinde alınıyor (outlands öncesi dungeonlar tabi) yani eskisi gibi (bana göre kendine has bi zevki olsa da) dungeon questi peşinde koşturmaca kalmamış. ama böylece dungeon'a girenler daha bi havaya giriyor filan questlerle ve npclerle.

wot oldu mu acaba, postlayıp görücez
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
1 ay olmadan sıkıldım. sıkıntı resmen guildsiz olmuyor, welfare epicleri aldım heroiclerden eksiğim yok, bot trash farmdan bile eksiğim yok. fakat olmayor, guild core takımıyla gidiyor raidlere. spot yok haliyle, e raid yapmayınca insan pvp ye bir bakayım diyor. sonra tbc+wotlk daki pvp rageleri geliyor aklıma ne uğraşıcam diyorum. hiç yapasım yok. e ne kaldı ozaman.

param çöpe gitti pls :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...