Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Selamlar Wotlk sonlarına doğru oyunu bırakan bir kişiyim. Accountum duruyor oyuna geri dönesim var çok feci bir şekilde. Cata nasıl güzel mi ? Zor olmuş diyorlar, hakkaten öyle mi ? Bi de ben çok oldu oynamayalı oyunu unuttum gibi birşey, warrior karakterimle geri döneceğim. Alışır mıyım oyuna ? Gerçi WoTLK sonuna kadar neredeyse ilk çıktığı günden beri oynuyorum toparlarım diye düşünüyorum. Yoksa çok mu geç kaldım, hiç bulaşmamalı mıyım bu saatten sora ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Wow hiç bi zaman geç kalıcan bi oyun olmadı abi exp sonunda baslasan bile yetişebiliyosun insanlara. Wotlk dan hallice zor oyun abartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oyun çok çok ilerledi ve gelişti güzel oldu, HCler biraz zor o kadar işte.onun dışında herşey daha kolaylaştı belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hala aynı sıkıcılıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oyun çok dengesiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oyun sonu nasıl pek bilmiyorum, ama 80-85 arası güzeldi dungeonlar filan biraz daha zor evet, ama heroicler bile çok fazla zor gelmedi bana, sadece bosslar filan patchwerk kafasında değil o yüzden grubundaki adama göre zorluk azalıp çoğalabiliyor. bi de yeni karakter kasmak çok kolay olmuş, gerek talent sistemindeki değişiklik gerekse bazı abilitylerin erken gelmesi vs. dungeon questleri de artık direk dungeon içinde alınıyor (outlands öncesi dungeonlar tabi) yani eskisi gibi (bana göre kendine has bi zevki olsa da) dungeon questi peşinde koşturmaca kalmamış. ama böylece dungeon'a girenler daha bi havaya giriyor filan questlerle ve npclerle. wot oldu mu acaba, postlayıp görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 güzel olmuş hocam tenk yu alayım bi cataclysm görelim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aldım cata + 1 aylık subscription da karakter en son icc de kalmış sanırım sürekli alttaki çubuklar doluo fakat dc oluyorum sonrasında wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çık oyundan sabret biraz bitsin peçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 cata yı yüklememişim zaten 3gb ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sparkcaster said: hala aynı sıkıcılıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 wowun şu halinde ,iyi pve veya pvp guildinde olup da sıkılmak için , oyun oynamaktan sıkılmak lazım.. guild falan olmadan oynadığım zamana acıyorum vay ak çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: Sparkcaster said: hala aynı sıkıcılıkta +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Haftada 2-3 saat giriyorum can sıkıntısından. Daha da sıkılarak çıkıyorum öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Rüyamda yeni exp cikmis. Bi hevesle almak istiyorum. Sonra bi bakiyorum daha cata yokmus bende. Yeni exp 69,99 + cata 49,99 bisi. Hevesim kursagimda kaliyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Healer diilsen sorun yok. Gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 1 ay olmadan sıkıldım. sıkıntı resmen guildsiz olmuyor, welfare epicleri aldım heroiclerden eksiğim yok, bot trash farmdan bile eksiğim yok. fakat olmayor, guild core takımıyla gidiyor raidlere. spot yok haliyle, e raid yapmayınca insan pvp ye bir bakayım diyor. sonra tbc+wotlk daki pvp rageleri geliyor aklıma ne uğraşıcam diyorum. hiç yapasım yok. e ne kaldı ozaman. param çöpe gitti pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 25 lira içinmi ağlıyosun ? fakirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 cata guild expansioni oldu zaten, ama 10 man 25 man farkı kalmadığı için kolay orası. eğer guildin core kadrosunda değilsen 7-8 arkadaş yapıp kendi tayfanı kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 25 + cata için ağlıyorum. kolay değil baba dediğin öyle hadi hop kanka olalım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 100 lira içinmi ağlıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ver ağlamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Hesabına geçtim abi 110. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ağlama , guild bul transfer çek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar