Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Antalyaspor - Beşiktaş JK / 28.02.2011 @ 20.00

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Ekrem'in tek artısı gol atıyor nasıl beceriyorsa :)
Onun dışında Hilbert çok daha agresif oynuyor, karşısındaki adamı yıpratıyor, rahat adam geçiyor. Q7 ile çok iyi anlaşıyor, ver-kaçlar falan.. İkisi varken tıkır tıkır çizgiye iniyorlar ama işte orta diyorsan o konuda eşittirler Ekrem ile.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Ekrem'in tek artısı gol atıyor nasıl beceriyorsa :)
Onun dışında Hilbert çok daha agresif oynuyor, karşısındaki adamı yıpratıyor, rahat adam geçiyor. Q7 ile çok iyi anlaşıyor, ver-kaçlar falan.. İkisi varken tıkır tıkır çizgiye iniyorlar ama işte orta diyorsan o konuda eşittirler Ekrem ile.

Ekrem'in kanatlardan getirdiği toplarla bi sürü asisti vardır da Hilbert'in hiç hatırlamıyorum nedense. Kaldı ki iki ayağını kullanabilmesi büyük avantaj, karşısındaki adama göre çizgiye inip kesiyo, ya da çekip kesebilio vs vs.. Hilbert'in sadece Alman olmasından gelen base özellikleri var, istikararlı olması gibi, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maçtaki gibi oynarsak TS ile kafa kafaya oynarız. Takım acayip motive olmuştu, Guti bile pres yaptı. Simamo 40-50 metre top süren adamın peşinden koştu.. Q7 hiç durmadı.
Organize bir atak yapamadık ama takım defansı olarak iyiydik.
Tabi yine posizyon verdik ama hiç az adamla yakalanmadık, kontra atak yemedik, duran toplarda iyi adam paylaştık vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Hilbert açık olarak felaket, sadece hızı var, önündeki adamı anca hızıyla geçiyor. Geçse bile ortası felaket, ibrahim üzülmez gibi. Bir ara solda ibrahim sağda hilbert oynarken saçlarımı yoluyordum =P Yani adamda teknik denilen birşey yok, ben hem orta yapamayan hemde çalım atamayan açık hayatımda duymadım buda anca türkiyede olur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Takım savunması olarak iyi değildik. Takım çok koşmuş olabilir ama iyi savunma yaptığı anlamıa gelmiyor bu. Rakipin forvet ve hücuma katılan oyuncuları çoğu sefer (neredeyse her seferinde) defans dörtlüsüyle karşı karşıya kaldı. Orta sahamız Aurelio hariç hemen hemen hiçbi Antalya atağında topun arkasına geçemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Aziz Yıldırım zaten şerefsizlik konusunda kendini Mehmet Topuz vakasında kanıtlamış birisi.

e kufurde edin adam isterseniz. beğenmiş almak istiyosa neresi şerefsizlik bunun. aziz yıldırımın yaptığı şerefsizlikse gidip 80lerde olduğu gibi daha anlaşma yapılmamışken oyuncuyu bi yere goturup ustune bjk forması giydirmek nedir? ersan iyi bi oyuncu umarımda alırız. oncelik bjkdaysa olsun. biz yine teklifimizi yaparız herturlu. isteyen kabul eder isteyen etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada bir 4 milyon $ lafı dönüyor ama sözlü mü yoksa yazılı olarak anlaşma'da var mı belli değilmiş.. Fener 7 milyon Euro teklif etmiş deniyor.
Şurdan okuyabilirsin

Aziz Yıldırım konusu içinde ; Bir takımın taraftarı olmak sevgi işidir. Ben Başkan olsam üzerine rakip formanın formasını giyip, ben zaten çocukluğumdan beri beşiktaşlıyım diyen bir adamı takımıma almam. Ama sizin başkan sanki şirket yönetir gibi takım yönetiyor. Evet tabi Ersan'ı alsanız sizin için iyi ama mide bulandırıyor işte, bunuda söylemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide o adam çıkıp demedimi bana zorla giydirdiler o formayı diye ee kimsede çıkıp yok kardeşim öyle bir şey demedi evet bende ersanı beğeniyorum umarım alırız ancak ersan bjkyi istiyorsa adamı zorla getirecek halimiz yok transfer zamanı söyler gitmek istemiyorum fb ye kalacam bjkde der ona göre yapılır transferide
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyecektiki hehe, adam çıkıp canlı yayında bıraksınlar beni, ben bjk'de oynamak istiyorum bile demişti yani varmı ötesi? onudamı zorla söylettiler, yapmayın allah aşkına. Aziz benle bir yarım saat görüşsün dedi, adamı ne söylediyse çocuk mecuren döndü =P
Ersan ın farkı bizde parlamış olması, 7 milyon vs sırf kızıştırmak için ortaya atılıyordur. Dediğim gibi kesin bir opsiyonu vardır zaten, sene sonuna doğru çat diye imzaladı haberi alırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...