Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 şişme kadın resimleri için tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yahu dini kuralları önemsemeyen insanlar neden bu tip konuları tartışır anlamam.. Önemseyen insanlar için se zaten birilerinin çıkıp şu yasak bu yasak demesine gerek yok, o zaten kendisi bilir neyin ne olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 loop said: Önemseyen insanlar için se zaten birilerinin çıkıp şu yasak bu yasak demesine gerek yok, o zaten kendisi bilir neyin ne olduğunu.. işte bu yalan... keşke öyle olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 se ayrı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 e herkesin elleri kesilsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sisme erkek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 30 yıldır dolu tabancayla dolaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.otaku2.com/images/article_pic/detail/1214028672-Orient99.jpg http://xorsyst.com/wp-content/uploads/2008/03/candy-dolls-1.jpg http://1.bp.blogspot.com/_U809mYJ2nTg/TG__7EKPbsI/AAAAAAAAFDg/oRj5VveZcoA/s1600/Untitled-2.jpg elaman tam cehennemlik lan dicektimde japon oldugu aklima geldi japonlarin ruhu olmadigindan cennet cehennem sorunu yok, cok kebap lan, o yzuden butun abuk subuk seyler caponaydan cikiyor iste adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://tomopop.com/ul/6080-saber.jpg sundan istiyorum bende bitane, SAD FACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 müslümanlar direk cennete gidiyo dimi? + $10000 cash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fx filmi vardı ya.. ondaki yaratık gibi bişi olsa, kapının hemen arkasına koyardım gerçekten. gerçi tek ilişkisi korkanlar ile olurdu ama olsun.. şurada var http://www.youtube.com/watch?v=dOaHCgsgkk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kontenjan var aga once yazili var, gecersen atletik teste sokuyorlar sirat koprusu filan, kurbab kestiysen tasiyor seni, kesmediysen yayan geciyorsun (bosuna deve kesmiyor thy genel mudur hani) sonra gunahlarin ve savplarin hesaplanip fani dunya basari puani olarak ekleniyor sinavlarin ustune, 3 ay bekliyorsun mahser yerinde sonuclar aciklaniyor, giremessen ek kontenjandan basvuruyorsun girdimide bitmiyor kalicak yer lazim, 72 tane huri geliyro bide, akilli olup cennetten arsa kapatmadiysan bu dunyada ordada eblek eblek geziyorsun, cemaat yurtlari ordada orgutlenmis simdiden tedbirini almassan ahirettede yumurutali patates ile makrube disinda bisi yok once muslumanlar giriyor, yer kalirsa ek kontenjandan hristiyanlar en sonda yahudiler cinlililer caponlar ve koreliler kafadan giremio tabi cunki ruhlari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 önemli olan öss değil css robot f/x demişkene enercayzır banni ile birlikteykene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Dakimakura caiz mi onu sormak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ilişki yoksa caiz hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 loop said: Yahu dini kuralları önemsemeyen insanlar neden bu tip konuları tartışır anlamam.. Önemseyen insanlar için se zaten birilerinin çıkıp şu yasak bu yasak demesine gerek yok, o zaten kendisi bilir neyin ne olduğunu.. +1 Burada dini kurallarla kendi çapında alay edenler ile dini sallamayankişilere şöyle böyle olacak,yanacaklar vs... diye orgazm olanlar arasında hiç bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şişme cem yılmaz var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 "spastik var oluşun ihtiyaçları karşılama arzusunda olan bedenlerin çiftleşme arzusunu aşk diye anmaya başladığımız evrende mecnuna selam söylemeyi bana bırakan hayata iki çift lafım olduğunu ama buna türk dil kurumunun argo diyeceğini hatırladıkça uyuyasım geliyor!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 . , ; ! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaniLLe said: evlendikten soora da sisiyolar zaten, ne farkeder? '.' "komünistlik parayı, feministlik kocayı bulana kadarmış..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 saturn said: "spastik var oluşun ihtiyaçları karşılama arzusunda olan bedenlerin çiftleşme arzusunu aşk diye anmaya başladığımız evrende mecnuna selam söylemeyi bana bırakan hayata iki çift lafım olduğunu ama buna türk dil kurumunun argo diyeceğini hatırladıkça uyuyasım geliyor!!!" yılan gibi cümle sevdim bunu ben ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şaka lan anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar