Madcat Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şimdi haftanın hangi 3-4 günü olarak bakmam lazım rated bg şeylerine,zaten düzenli olarak 4 gün raidim var,onun dışında raid iptallerinde hep oyundayım. armory'im ahanda şu: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/blackboat/advanced ayrıca boyoz adlı charımla sürekli online'ım ona da /w atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Deneyimli adamlar arıyoruz Hali hazırda 1850 arena ratingine sahip, tercihen 2k - 3v3 ve Rbg achivine sahip, Başvuru için PM den Armory linkinizle beraber başvuru yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 wrathful glad, hydramist guild down die http://i1103.hizliresim.com/2011/3/14/10669.jpg content clear beyler. kapadık accleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hoop bidaha http://i1103.hizliresim.com/2011/3/15/368.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IAREPRO Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim glad. shaman'ım vardı s5-6-7 fakat sattım accountı şimdi yeni 85ledim. size katilabilir miyim hacı adayları? trolling_is_a_art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tabi alırız hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oh ohh banada partner lazımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
houseofminer Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada bu forumu yeni gördüm guildn brazzers sorumlusu abaza üyesi paladin benim itiraf ediyorum asdgasd bazen rbglerden snra premium üyeliğimizi en fazla dps&heal yapan kişilere acıyorum ilk highwarlordumuzada özel olarak 1 aylık üyelik aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 performans arttırır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
houseofminer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 herşey üyelerimiz mutluluğu içindir...(özellikleede disturbt adlı üyemiz için asdgasdg ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkhobster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 guild patladimi noldu? drama filanmi yasandi =P gief info plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Drama falan yok ya, sıkılındı biraz. Yoksa irl arkadaş zaten herkes. Guild de duruyor aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 BUMP Biz başladık yine, RBG başlığında var bir şeyler gerçi de buradan yazalım neler oluyor neler bitiyor. RBG yapalım en kötü ihtimal 2.2k+ oynayalım istiyoruz, o nedenle de guilde ya da takıma (artık crossrealm takım da kurulabiliyor) süreklilik sağlayabilecek, süper yetenekli olmasa da yapılması gereken doğru şeyin ne olduğunu bilen insanlar arıyoruz. Her class'a açık olmakla beraber, Hunter Boomkin Holy Paladin FC olabilecek Warrior/Paladin Warlock Önceliğimiz var, bu class'lara eğer işlerini yapabilen adamlarsa RBG'de spot garantisi veriyoruz. Bir de lütfen gerçekten oynamak istiyorsanız, katlanabilecekseniz başvurun, PvE gibi olmuyor çünkü, 10 kişiden 1 kişinin gelmemesi, çıkması, tatsız konuşması ya da faillemesi bayağı sıkıntı yaratabiliyor. İşini düzgün yapacak, oyun keyfini baltalamayacak, OOO 60 KÜSÜR KA VURDUM FC'YE HOHOHOH diye teamspeak'te höykürecek, sonra da ciddiye dönecek adamlar arıyoruz. Kafa dengi adamlar bulursak gelsin kurtlar gitsin HWL'ler haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Holy Pala Dead ben linkliyimde, ihtiyacınız olursa söylersiniz.Katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 affli lock ach. yok ama realm bos ondan oyle. deneyin kotuysem cikarirsiniz hemen hic almamissiniz gibi davraniriz. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Millet, herkesi listeye ekliyoruz, uygun bir takım oluşturacağız. (tabii bu takımı oluştururken daha önce birlikte oynadığımız insanlar öncelikli olacak, patiden bir çok insanla oynadık ve onlar da ses ediyor bize tekrar :)) Bu arada ben çarşambaya kadar AFK olmak durumundayım, internete giremeyeceğim, o yüzden diğer ilgililere ÖM atarsanız süper olur. Cevap yazamadığım ya da yeterince aydınlatamadığım birileri varsa kusura bakmayın, pek vaktim olmadı hazırlıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 diger yetkililer kim bilmiyoruz ki, buraya baksalar olmaz mi adama ihtiyaclari oldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 eyvah. hacı konuşalım ya. tn deyseniz hala resto şaman - holy pala modunda 2 arkadaş gelmek isteriz. kuruluşunu bilirim nan guildin <3 ah ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Lexius said: eyvah. hacı konuşalım ya. tn deyseniz hala resto şaman - holy pala modunda 2 arkadaş gelmek isteriz. kuruluşunu bilirim nan guildin <3 ah ne günlerdi. hahaha derzull, abi süper olur. ama çok fazla healer var takımda şu an sanırım (gerçi ben kurmuyorum takımı; yanılıyor da olabilirim). twisting nether'dayız bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Suanda dk yi fc yapmak istiyorum.full cata zaten.bufflarla 200k hp ve 5100 ress var.link verebilir mısınız enchant ve gemler için.yukseltim hpyi ve ressi? Tecrübeli birileri vardır diye buraya yazım dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Holy Pala 1635 cr şuan http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Serseri/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Lexius said: eyvah. hacı konuşalım ya. tn deyseniz hala resto şaman - holy pala modunda 2 arkadaş gelmek isteriz. kuruluşunu bilirim nan guildin <3 ah ne günlerdi. derzull reis gel.. scout lazım adsdsa oyun içinden /w larsın -disturbt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ben şu an Amerika'dayım bayadır oynamıyorum; ama dönünce FClik yapabilirim. Warr zaten başka bişiye yaramıyor rbg'de yüksek mmrlarda. Bir ara oynamıştık da beraber. Çok da eksiği var karakterin asdf :P Lolestes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Gutshot said: diger yetkililer kim bilmiyoruz ki, buraya baksalar olmaz mi adama ihtiyaclari oldugunda. oyundaki isimlerimiz: Sregeth, Caisang, Disturbt, Graxer, Rhythmy paticikte aktif olanlar: Masquerade, deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Çarşamba sezonun ilk grubunu kurucaz saat 21:00'de! Online arkadaşlar saat 20:30dan sonra Twisting Nether'da Rhythmy,Disturbt,Graxer,Sregeth,Bruwkh ile iletişime geçebilirler. Bizimle oynamak isteyen arkadaşları bekleriz,Özel mesaj olarak yada foruma: - Twisting Netherdaysanız armory link - Farklı serverda iseniz RealID ve armoru link vererek iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar