Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP alınırmı?

patrickstar

Öne çıkan mesajlar

bisey savundugumuz yok. bi bok bilmiyosun bi de ustune haklı cıkarmaya calısıyosun kendini. bilgin olmayan seylerde bari uzun uzun tartısmaya girme. sen hp'de sorun yasarsın baskası baska markada sorun yasar. elektronik aletler bunlar, sorunsuz olanı yok zaten.

ornek gosterdigin seyler sacma sapan. yok hp ucuz diye satılıyomus. ekran icin para istemisler. hangisi istemiyor? ısınma falan. konustukca battın resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

sikayervar.com da şikayetin yanında sebepleride yazıyor

sen diger şirketlere baktıgında şikayetler genelde işte 40 gün oldu pcmi vermediler 35 gün oldu parça degismedi 20 gün oldu cevap alamadım gibi

ama hpnin şikayetleri %95i anakartım yandı ekran gitti alalı 3 gün oldu aşırı ısınıyor hp patladı 2 ölü 1 yaralı okadar ısınıyoruz ki dogal gaz faturası az geldi gibi şikayetler var
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3 sene evvel hpde sorun yasadıgımda bir site kurmustum hp magdurları diye 3 senede 2hp aldım ikisindede aynı sorun ayrıca kuzenim de ve arkadaşlarımda internette konustugum onuda geçtim hp yetkilisi bile diyor yahu nese

ben aslında hp almadım abi bir grupta kurmadım

kuzenim dava bile açtı adamlara daha ne alakam olsun ? senden daha alakalıyım hp konusunda acer al hp alma diyorum

hangisi istemiyor demişsin, arkadaş londrada yaşıyor cocugun bilgisayara cola döküldü götürdü yenisiyle değiştirdiler yahu ne olsun daha ? bilgisayar hp bu arada yurt dışında değişritdikleri sen türkiyede götürsen adamlar kabul etmezler bile
Sosyal ağlarda paylaş

ben de acer alacagına hp al diyorum. bu sektorde daha fazla soz sahibi olmasının avantajını illa ki gorursun. benim hdd bozuldugunda mesela kapıdan alacaklardı laptopu, benim servise goturmeme bile gerek yoktu. servis suresi boyunca isim aksar diye verdim 70 lira yeni hdd aldım.

muhtemelen ben de bir sonraki laptopumda tercihimi (cok param olursa mbp) asus'tan yana kullanırım ama bu hp kotu oldugundan degil.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla ismi geçmiyor da packard bell güzel değil mi? abim 6 yıl kadar kullandı 17" bi tane.. 3.5 kg bişeydi, ekranı inanılmaz kaliteli ( şu an leptoplardaki LED ekranlar bence çok kalitesiz niye böyle yapıyolar anlamıyorum), hoparlörü şu anki hiçbir leptopta yok, o zamanların tek numpadli leptopıydı sanırım ekranı büyük olduğu için, hala taş gibi çalışıyor.. donanımsal yetersizlikten dolayı yeni bi leptop aldı o da packard bell ve o da güzel alet (ekranı ve hoparlörü piyasadaki diğer leptoplar gibi kalitesiz) , 17.3" bişey ve 1550 liraya mı ne almıştı, 15.6" iyi marka leptoplar aynı özellikte 2200 lira falan.. düşünülebilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi bi adam hem bu kadar şikayet eder hemde inadına gidip hp mi alır? tuhaf doğrusu. ben gideyim media markte hangisi o an gözüme görünürse onu alırım zaten donanım özellikleri çok yakın. ki bu laptopu ablama vericem kendisi öğretmen sadece nete girer bir de office uygulamaları işini fazlasıyla görür
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

acer alan bi arkadaş vardı fan seslerinden şikayetçiydi.

Evet hatta geri götürdüm kanser oldum falan. Ama o leptopa o fan anca kurtarıyormuş. 2 tane daha aldık biri netbook olmak üzere. Diğer Acer notebook gayet iyiydi ısınma yok fan sesi yok başarılıydı.

Ama ben Asus derim arkadaş, Acer yada HP'dense. HP'de fan sesi baya çokmuş ısınmada varmış. Hatta bunu bimeksteki 2 eleman söyledi. Ben notebook'u geri götürdüğümde bunun hadi sistem güçlü fanı buyuk sen HP'leri gör borozan gibi demişlerdi.

Her ne alıyorsanız şuan bimekste tüm notebook , pc, pc paraları, monitör, yazıcı fotoğraf mak. ıvır zıvır falan tek çekim %24, taksitli %20 indirim var. Kampanya arayan varsa bilgisi olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu topicemi yazmıştım hatırlamıyorum
bi yere daha yazmıştım ya
HP al bi tane
w a s d tuşlarının üzerinde 20 dk parmaklarını sabit tut laptopu sana ücretsiz veriyorlar. wow oynarken sürekli parmaklarımı kaldırmak zorunda kalıyorum lol
üzerinde yumurta kırsan 2 dk sonra pişiyo öyle söyleyeyim.
cooler alıyosun ekstradan o bile fayda etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim millete kalsa hiç bişe alınmaz zaten. casper da alınmaz mesela ama yıllardır casper, hp ya ben kullanıyorum ya çevremdekiler hiç bir sorun, sıkıntı görmedim. hp özellikle cillop gibi de makine yapıyor.

elektronik aletlerde ama neyin ne kadar sağlam çıkacağı tamamen şans. almak istediğin modeli araştır özellikle sıkıntılı olduğu bilinmiyorsa, istediğin markayı al. boşuna seçeneklerini kısıtlama o marka nasıl, bu marka nasıl diye.
Sosyal ağlarda paylaş

hp dv5 1021et kullaniyorum 2 yil oldu.
2 defa garantiye yolladim, birinde sinirlenip pc ye yumrtuk attim hdd gitti. degistirdiler garanti kapsaminda problem cikarmadilar hic bir sekilde. digerindede klavyeye vodka dokulmustu o yuzden yolladim yine garanti kapsaminda degistirdiler problem cikarmadilar. 1 hafta falan surdu tamir vs vs.

gercekten cok memnunum performans konusunda hp den. ev arkadasim acer aldi inanilmaz problemler cekti. isinma, garanti, ekran karti.

Tek sorun isinma olayi. Kaliteli bir sogutucu ile problem cikarmiyor. 90 dereceleri cok gordu pc hicbirsey olmadi 2 yildir. Ve 2 yilda neredesey 10 kez falan kapatmisimdir makinayi. 7/24 acik. Sifir problem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...