liberal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 inanamıyorum yahu logitech faremi yere düşürdüm. şu an firefoxtaki yer-imlerine ve sekmelere tıklayabiliyorum ama firefoxu kapatamıyorum. Start cubugunda hiç bir işlev çalışmıyor. diğer programa geçemiyorum, start menüsünü açamıyorum ne biçim bi saçmalık lan bu. Bozulacaksa bozulsaydı ya tam. Mouse wheel normalde 4 tarafa da tıklanabiliyordu ileri geri sağ sol. Şimdi sadece ileri geri tıklanabiliyor. bir tek sorun bu. yani anlamadığım şey mouse niye firefox'da calışıyor da start cubugunu acamıyorum. bunu yazarken farenin geldiği son durum: artık tab'lara da tıklamyamıyorum. gitti mis gibi fare lan. ÇARE:(
liberal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fare tekerleği içine kaçmış sol tuşu basılı tutuyordu sanırım. şu an düzgün de hala bi mindfck var yani.
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aç fareyi yerine oturmuşmu herşey bak. o tutturgaçları kırıldırsa tekerleği söker devam edersin, tabi mouse wheelsız dayanabiliyosan.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 logitech'e mail at, "abi böyle böyle, çalışmıyor bu mouse, ne yapabilirim?"
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 seri numarasını sorup yenisini yollarlar
Öne çıkan mesajlar