Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikoper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk deneme 880

bunun daha uzaktan oynadığımız versiyonu vardı. bu daha kolay sanki

edit: ikinci deneme 1292
evet kesinlikle daha kolay
[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 03 Eylül 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
987 yaptım da kedi kıştlarken düştü bizim pırpır :P
kolay bişey gibi gözüküyo baya.
edik: 1786 oldu. bunun böyle baya küçük boyutlusu vardı bi tane o güzeldi. daha zor dediği o olabilir sabonun hatta

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 03 Eylül 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu biraz calinti olmus bunun ufak ekranlisi vardi onu buyutmusler ufak ekranli cok daha zordu onda 1900 yapmistim bu cok kolay geldi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
hay bu oyunu gösteren kafanıza be. sinir yapıyorum ben bunda ya, hep daha iyisi olabilir düşüncesi insanı yiyip bitiriyor ehoe. bir süre sonra da hep yakın skorlarla, hep saçma hatalarla kaybediyorsun. tam kanserlik oyun bu.
Mesaj tarihi:
bu oyunu beğenenler bunu da beğendi.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
1938
kafayı çizdirir böyle şeyler bana.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Mesaj tarihi:
oeh rahan verdigin $ey ne ole ya adamin gozlerini olduruyo 1005 yapabildim en fazla ondada[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 03 Eylül 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...