knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hangisi daha çirkin naevia mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 naevia daha cirkin tabi ama bu mira'nın da cirkin oldugu gercegini degistirmiyor. eski naevia ikisinden de guzel mesela. ama en guzelleri seppia :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 spartacus un eski hatun en iyisiydi. gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hakkatten yaw.. şu naevia ilk sezonda bi daha güzel geliyodu gözüme. şimdi paso gözü yaşlı spiderman gibi bi hali var. http://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/39115/tumblr_ldjuqqbmGo1qbch4xo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Naevia zaten güzeldi abi o zaman. Değiştirmişler ya kadını. Bu kadın hem çirkin ve hem de ağlarken iyice çirkinleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Gannicus reyiz aldı başını götürdü diziyi ya, mısırlıyı temiz indirdi ama takdir ettim. Ashur reyiz de cidden son dakka yapsaydı yapacağını Naevia'yı indirseydi de Crixus ta fatality çekip yakışır biçimde yollasalardı. Gay couple sağ salim çıktı savaştan 3.sezon bol bol tiksiniriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oha farkında bile değildim kadının değiştiğini.. bi değişiklik var diyodum ama yani. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 şaka bi yana mira olsun naevia olsun güzel hatunlar ama dizide çok çirkin ve antipatik oldular senaryo gereği herhalde yoksa yolda görsen böyle daracık elbise içinde mini etkli falan ağzından gökkuşağı çıkartırsın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 :)) hocam sen bayağı bir kadınsız kalmışsın son dönemde anlaşılan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bi Ilithyia vardı doğrudüzgün hatun, o da gelecek sezona olur mu olmaz mı bilinmez, biri çıkıp onun da yarasını dikerse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ashur reyisss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Red said: dizi benim için bitmiştir dahada izlemem seni unutmıcaz reis.adamların adamı katılıyorum bro, daha houseumuzu acacaktık senaristlerin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yok şöyle kötüydü böyle kötüydü falan diye sallamayın boş yere baya iyiydi çünkü final. türkü çalıp zılgıt atılması falan da ilginçmiş ekipte türk var heralde. ya da yönetmen türkü aşığı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 jupiter's cock :( http://images4.fanpop.com/image/photos/17200000/Ashur-Batiatus-spartacus-blood-and-sand-17248038-370-385.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 knox said: hangisi daha çirkin naevia mira üstteki osman alttaki arap sabunu tipli birbirinden beter finaldeki malum naevia sahnesini fast-forward yaptım sinirimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 İliktia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: "Tatar Ramazan" said: Oenomaus ve Gannicus'un kaderi Yaralanan Oenomaus bence kısa süre sonra daha ağır yaralarla hakkın rahmetine kavuşacak, ölürken de Gannicus'a seni affettim gardaş diyecek, bunun üzerine Gannicus rage olup katliam yapacak, ama kısa süre sonra o da dalga dalga gelen düşman tarafından biçilcek. Fix kardeşlik senaryosu olarak bundan farklı bişi çıkacağını düşünmüyorum. "Tatar Ramazan" said: aquila said: 3u birlikte romayi yikip, kendi imparatorluklarini kurucaklar. copry said: yakın zamanda ölemez çünkü tarihte daha çooook savaşıyo spartacusun yanıında. Ama en sonunda öyle olabilir cetoritto said: son ana kadar kalacak 4 karakter var...spartacus, crixus, onemaus, preator. gerisi her an gidebilir bu dizide. el cevab; Helal diyorum Ramo kardeşime... yalnız ben bir hata yapmışım yazarken...Gannicus yerine Oenamaus yazmışım, gerçi her halukarda kesin son ana kadar ölmez dediğim Pretor'u marizledi Spartaküs, o ayrı :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu arada, 10 bölümde sezon finali mi olur yahu? daha karpuz kesecektik, bu ne Jüpiter aşkına?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gannicus olmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 spo plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 toggie said: gannicus olmedi daha. biliyorum şekerim, ben de onu yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JWdYp-GgDyg Ulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 şekerim ne ya. ben sana yazmadım onu zaten tatar ramazan'a yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 olsun, şekerim yakıştı sana. şeker şey seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar