NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kuskus Gannicus akıyor hacım resmen, adam her bölümde kombolarla işi götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 glaber'in dalga bölümü gölgede bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Doctorenin de basina gelemeyen kalmadi yazik. Adamin gozler niye hep kirmizi kirmizi yazmistim bi ara adamin gozu cikti lol. Gay rage superdi . Yakinlasmalar falan. Gorsel solen modundaydi kanlar icinde sevismeler ,ilithyanin rezzan kiraz gibi ilk sahnede kapidan girisi havuza dususu falan. Ozetle ozlenen sparacus lezzetine donduk. Hayirli ugurlu olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 benjani said: glaber'in dalga bölümü gölgede bıraktı. o frameleri temizleyip proper sürümünü sürmek lazım nete, ama tehlikeli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 benjani said: glaber'in dalga bölümü gölgede bıraktı. gözümüze gözümüzede soktular yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 reisler dövüşüyorken suratlara yapılan zooma bir tek ben mi güldüm lan. Çok türk filmi gibiydi. Bir de son sahne o iki tayfanın da arasına ateş girdiği zaman kimse mi fırlatamadı bir bıçak, kılıç falan. Ben hiç bişi yapamazsam tükürürdüm lan. O kadar nefret var arada bakıyorlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 copry said: Doctorenin de basina gelemeyen kalmadi yazik. Adamin gozler niye hep kirmizi kirmizi yazmistim bi ara adamin gozu cikti lol. Gay rage superdi . Yakinlasmalar falan. Gorsel solen modundaydi kanlar icinde sevismeler ,ilithyanin rezzan kiraz gibi ilk sahnede kapidan girisi havuza dususu falan. Ozetle ozlenen sparacus lezzetine donduk. Hayirli ugurlu olsun^^ gay rage gercekten cok iyidi sdfkjlhşdljsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 glaber reyisin junk sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 nasir gene tıslıyor anasını satayım adam caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 dfİkhidhkdflkhdlşfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 doctoreyi resmen madara ettiler yok böle bir şey..ilk iki sezonda adam neydi ne oldu gelen vuruyor giden vuruyor birde gözünü çıkardılar tam oldu bi comeback yapması lazım artık doctorenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mısırlı çok fena çok oha 10. bölüm sonmuş çok az niye böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sezon finalinde geliyor bir face off daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 spo glaber ölcek muhtemelen ya, yeni sezon için crasusla falan anlaşılmış, glaber a pek yer kalmıyor. tüh bi batiatus reis olmasa da kanım ısındıydı elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 küheylan said: Bir de son sahne o iki tayfanın da arasına ateş girdiği zaman kimse mi fırlatamadı bir bıçak, kılıç falan. Ben hiç bişi yapamazsam tükürürdüm lan. O kadar nefret var arada bakıyorlar birbirlerine. des rayt, o kılıcı fırlatıp bumerang gibi dötüne bile saplayabilirdi. o kadar sahne izledik daha önce kılıçlar ok gibi havada uçuştu. hamsilipilav said: nasir gene tıslıyor anasını satayım adam caner sdfghjkhşkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi o tıs var ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Llama said: dizi dizilikten çıktı yahu garip bi hal haldı haa ahah.. harbi piskopatlaştı iyice. daha ne kadar zorlayabilirler diye merakta etmyior değilim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kaijad said: spo glaber ölcek muhtemelen ya, yeni sezon için crasusla falan anlaşılmış, glaber a pek yer kalmıyor. tüh bi batiatus reis olmasa da kanım ısındıydı elemana. ileriki zaman olayları içerir öyle zaten tarihte, glaber sezon sonunda yenilgiye ugrayıp muhtemelen ölücek. bir sonraki sezonda Crasus reiz bunları halleder ve dizi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Benim asıl merak ettigim para konusu şu dizi için ona göre uzayıp kısalabilir çünkü sezon sayısı. Oyuncular ne kadar para alıyor? Ne kadar harcama yapılıyor bir sezon için? Bunun karşılıgında ne kadar para kazanıyor kanal falan gibi şeyler önemli onları bulabilirsek ve eger hem diziyi yapanlar hem kanal paranın dibine vurmuşsa daha 327 sezon daha yapabilirler para azalana kadar ne zaman millet izlemeyi bırakır o zaman anca yeni sezon yapmayalım derler. Bizimkiler 500 sene oynadı bu dizi 4-5 sezonda bitmesin harbiden çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 1 sene ara mı verecekler gene yeni sezon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olorin84 said: Kaijad said: spo glaber ölcek muhtemelen ya, yeni sezon için crasusla falan anlaşılmış, glaber a pek yer kalmıyor. tüh bi batiatus reis olmasa da kanım ısındıydı elemana. öyle zaten tarihte, glaber sezon sonunda yenilgiye ugrayıp muhtemelen ölücek. bir sonraki sezonda Crasus reiz bunları halleder ve dizi biter. ileriki bölümler hakkında veya tarihi ile ilgili spoiler verecekseniz spoiler başlığında belirtin bunu. Son bölüm spoiler'ı sanıp okuyunca boku cıkıyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 jüpiterin çükü aşkına sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ayrıca bu ilitya, bradley cooper'ın ikiz kız kardeşi falan olmalı abi ona karar verdim son bölümde. çok benziyolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 cetoritto said: Az önce otelin resepsiyon katındaki mağazadan SPARTACUS VENGEANCE'ın ilk 9 bölümünü içeren dvd'yi 100 Taka'ya (1,25 Dolar'a karşılık geliyor)aldım. Bu arada SPARTACUS 1. ve 2. SEZON'ların her birini 200'er Taka'ya satıyorlar. Ulan hep mi bu gelişmemiş ülkeler aynı oluyor? Açtım şimdi DVDyi,4 bölüm var sadece dvd'de.Halbuki hem dvd kapağının üzerinde 9 bölüm yazıyor ve hem de satan çocuk öyle satmıştı bana.Vay arkadaş ya?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Çetintaş zaten 9. bölüm dün çıktı sen aldıgında daha starz yayınlamamıştı ordan da mı kuşkulanmadın hiç? Ben bile okurken 8 bölüm vardır içinde diyordum daha da beteri 4 bölüm çıkmış içinden ama çok beklenen bir sonuçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar