Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Doctorenin de basina gelemeyen kalmadi yazik. Adamin gozler niye hep kirmizi kirmizi yazmistim bi ara adamin gozu cikti lol. Gay rage superdi . Yakinlasmalar falan. Gorsel solen modundaydi kanlar icinde sevismeler ,ilithyanin rezzan kiraz gibi ilk sahnede kapidan girisi havuza dususu falan. Ozetle ozlenen sparacus lezzetine donduk. Hayirli ugurlu olsun^^

Sosyal ağlarda paylaş

reisler dövüşüyorken suratlara yapılan zooma bir tek ben mi güldüm lan. Çok türk filmi gibiydi. Bir de son sahne o iki tayfanın da arasına ateş girdiği zaman kimse mi fırlatamadı bir bıçak, kılıç falan. Ben hiç bişi yapamazsam tükürürdüm lan. O kadar nefret var arada bakıyorlar birbirlerine.

Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Doctorenin de basina gelemeyen kalmadi yazik. Adamin gozler niye hep kirmizi kirmizi yazmistim bi ara adamin gozu cikti lol. Gay rage superdi . Yakinlasmalar falan. Gorsel solen modundaydi kanlar icinde sevismeler ,ilithyanin rezzan kiraz gibi ilk sahnede kapidan girisi havuza dususu falan. Ozetle ozlenen sparacus lezzetine donduk. Hayirli ugurlu olsun^^

gay rage gercekten cok iyidi sdfkjlhşdljsfh

Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Bir de son sahne o iki tayfanın da arasına ateş girdiği zaman kimse mi fırlatamadı bir bıçak, kılıç falan. Ben hiç bişi yapamazsam tükürürdüm lan. O kadar nefret var arada bakıyorlar birbirlerine.

des rayt, o kılıcı fırlatıp bumerang gibi dötüne bile saplayabilirdi. o kadar sahne izledik daha önce kılıçlar ok gibi havada uçuştu.

hamsilipilav said:

nasir gene tıslıyor anasını satayım adam caner

sdfghjkhşkl
Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

spo

glaber ölcek muhtemelen ya, yeni sezon için crasusla falan anlaşılmış, glaber a pek yer kalmıyor. tüh bi batiatus reis olmasa da kanım ısındıydı elemana.

ileriki zaman olayları içerir

öyle zaten tarihte, glaber sezon sonunda yenilgiye ugrayıp muhtemelen ölücek. bir sonraki sezonda Crasus reiz bunları halleder ve dizi biter.

Sosyal ağlarda paylaş

Benim asıl merak ettigim para konusu şu dizi için ona göre uzayıp kısalabilir çünkü sezon sayısı.

Oyuncular ne kadar para alıyor? Ne kadar harcama yapılıyor bir sezon için? Bunun karşılıgında ne kadar para kazanıyor kanal falan gibi şeyler önemli onları bulabilirsek ve eger hem diziyi yapanlar hem kanal paranın dibine vurmuşsa daha 327 sezon daha yapabilirler para azalana kadar ne zaman millet izlemeyi bırakır o zaman anca yeni sezon yapmayalım derler. Bizimkiler 500 sene oynadı bu dizi 4-5 sezonda bitmesin harbiden çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Kaijad said:

spo

glaber ölcek muhtemelen ya, yeni sezon için crasusla falan anlaşılmış, glaber a pek yer kalmıyor. tüh bi batiatus reis olmasa da kanım ısındıydı elemana.

öyle zaten tarihte, glaber sezon sonunda yenilgiye ugrayıp muhtemelen ölücek. bir sonraki sezonda Crasus reiz bunları halleder ve dizi biter.

ileriki bölümler hakkında veya tarihi ile ilgili spoiler verecekseniz spoiler başlığında belirtin bunu. Son bölüm spoiler'ı sanıp okuyunca boku cıkıyor cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

Az önce otelin resepsiyon katındaki mağazadan SPARTACUS VENGEANCE'ın ilk 9 bölümünü içeren dvd'yi 100 Taka'ya (1,25 Dolar'a karşılık geliyor)aldım. Bu arada SPARTACUS 1. ve 2. SEZON'ların her birini 200'er Taka'ya satıyorlar.

Ulan hep mi bu gelişmemiş ülkeler aynı oluyor? Açtım şimdi DVDyi,4 bölüm var sadece dvd'de.Halbuki hem dvd kapağının üzerinde 9 bölüm yazıyor ve hem de satan çocuk öyle satmıştı bana.Vay arkadaş ya?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...