Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 meme ve pipiye doyduk oh süper bölümdü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ulan seppia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 spoya al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 dizimagden izlemeyeyim torrentten çekeyim dedim, inleye inleye yarım saatte bir milim ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aga siz nerelerden çekiyorsunuz anlamıyorum ki her hafta her hafta bir şikayetler bir bişeyler biz nası indiriyoruz çat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Gerçekten kötü başladıktan sonra müthiş bitme konusunda en mükemmel dizi spartacüs. 3 sezondur aynısını yapıyor bu sezonda başlarken andy gitti yeni oglan kötü crixus çok aglak oglan olmuş falan dedik yine muhteşem bir bölüm daha izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hamsilipilav said: aga siz nerelerden çekiyorsunuz anlamıyorum ki her hafta her hafta bir şikayetler bir bişeyler biz nası indiriyoruz çat diye abi valla piratebayden dadandım , 16mbit internet var hız testi yaptım 11.2 çıktı ama 0,2 kb/s ile iniyor şu an edit: Sağ alt köşedeki sarı işarete tıkladım (hiç umursamazdım önceden) 1,2 mb/s ye çıktı. İLLA TIKLAMAK MI GEREK!!!!111 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ulan ashur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 house of ashur ahah demiştim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 doktore reyizin göz gitti savasamaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 zamunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 olm o doktore nin gözüne bıçak sokan hayvan ı kim indirecek ya ne ok indirebilio ne doktore ne crixus. Adam fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ashurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr glaber adamımsın resmen ya :D şerrrrrrrefsiz oğlu şerefsiz :D nasıl 1 sezonda süt gibi oğlanı romalı piç yaptılar var ya senaristlere ne desem azdır helal olsun. ilithia ve lucrettia zaten şöle bi geçtiler yan yana tamam dedim seppia gg. belliydi böle bişi yapıcakları. glaber ölse nolcak ki? ilithia'nın babası da gg oldu tek başına bir hiç o karı. gidip başka adama yamanması lazım o da saçma ve zor o çocuk varken karnında. crixus bir aaarghh wargghh çekti ama yine tırttı. aggron daha iyi be resmen :D bir de o baltalı abiyi çok sevdim ben. baltalara zafım var herif iyi dövüşüyor o ağır silahla. mısırlıyı da sırayla herkesle kapıştırtıyorlar. bölüm sonu canavarı anasını sattımın tankı. spartacus onu indirince 10bin puan bonus alcakmış diye duydum ashur da haketti artık kendi evinin erkeği olmayı. ama ben glaber olsam tutarım köle olarak... o yardakçısı ölünce ağladı zırladı mal herif. al işte ashuru... ashur ölünce ağlar zırlarsın ashurdan iyi sağ kol mu olur? çat diye buldu spartacus'u sana. özgürlük vercen bari adama ludus falan verme al yanına gomtan falan yap. mal işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 mısırlı direk theokoles 2 oba son bölümde mısırlı spartacusle kapışıyor harbiden. bence net öldürecek yarasız filan http://www.youtube.com/watch?v=2NDl1NgNWVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 sezon finali efsane olcak cidden, mısırlıyla çok uğraşmıcak, fatality çekicek direk bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Oha gene bomba bir episode tu. Simdi 10.bolumle final mi yapacak? Biraz erken degil mi, gene 1.sezonki gibi 13 bolum bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bu sezon bitmeden kesin 1-2 tane aga adam incek kimler olcak acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Şu Saxa ne vahşi hatun ya. Çok seksi dövüşüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 mira ölsün aga bu kadar itici birini görmedim dizide.saxa spartacüs hatunu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 her bölüm biri crixusu ölümden kurtarıyo lan bu ne. Mısırlıyı -spartacus Ashuru - Nevia O taraftan belirsiz bi kaza kılıçıda doktore reyisi götürür Min. 3 ölüm bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 house of ashur dsasdfghjkl güzel bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 tellos said: her bölüm biri crixusu ölümden kurtarıyo lan bu ne. Mısırlıyı -spartacus Ashuru - Nevia O taraftan belirsiz bi kaza kılıçıda doktore reyisi götürür Min. 3 ölüm bekliyorum. Ashur Ashur ölmez, bulur yolunu devam eder o kesin. Doctoresiz bu dizi devam eder gannicus crixus falan olmadan eder hatta spartacüse bile gerek yok ama Ashur olmadan bu dizi devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 doktore geberiyo finalde %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bence dizi her türlü devam eder.Ölüsü bile izlenir ama canım rome dizisinden sonra böyle diziler bana sönük ve sıkıcı geliyor. Seks,şiddet,seks,şiddet,seks,şiddet,daha fazla seks daha fazla şiddet,kanlı seks,cinsel şiddet. böyle loop,dön dolaş aynı yer. dizi bu. Kadınlar da izlesin diye bir aşk mevzusu gündeme yerleştirmişler üstüne birde kadınlar amazon okçusu oldu tam oldu,iki sezon boyunca bir kadının elinde silah görmedik,birden level 25 amazon oluverdiler. Halbuki tarihsel anlamda Roma'nın en egzantrik dönemleri,Cumhuriyet yıkılmak üzere,artık kişiler ön plana çıkmaya başlıyor,bir köle isyanı var,neredeyse 100 bin kişiye ulaşmışlar.Bu isyandan önce Sulla girmiş roma'ya diktatörüm lan demiş senatörleri katletmiş,düzenlemeler yapmış,optimatiler ile popularesler birbirine girmiş tam kaos ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 dizi dizilikten çıktı yahu garip bi hal haldı haa sekste yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar