Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

aga siz nerelerden çekiyorsunuz anlamıyorum ki her hafta her hafta bir şikayetler bir bişeyler biz nası indiriyoruz çat diye

abi valla piratebayden dadandım , 16mbit internet var hız testi yaptım 11.2 çıktı ama 0,2 kb/s ile iniyor şu an

edit: Sağ alt köşedeki sarı işarete tıkladım (hiç umursamazdım önceden) 1,2 mb/s ye çıktı. İLLA TIKLAMAK MI GEREK!!!!111 :D
Sosyal ağlarda paylaş

ashurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

glaber adamımsın resmen ya :D şerrrrrrrefsiz oğlu şerefsiz :D nasıl 1 sezonda süt gibi oğlanı romalı piç yaptılar var ya senaristlere ne desem azdır helal olsun.
ilithia ve lucrettia zaten şöle bi geçtiler yan yana tamam dedim seppia gg. belliydi böle bişi yapıcakları. glaber ölse nolcak ki? ilithia'nın babası da gg oldu tek başına bir hiç o karı. gidip başka adama yamanması lazım o da saçma ve zor o çocuk varken karnında.

crixus bir aaarghh wargghh çekti ama yine tırttı. aggron daha iyi be resmen :D bir de o baltalı abiyi çok sevdim ben. baltalara zafım var herif iyi dövüşüyor o ağır silahla.

mısırlıyı da sırayla herkesle kapıştırtıyorlar. bölüm sonu canavarı anasını sattımın tankı. spartacus onu indirince 10bin puan bonus alcakmış diye duydum

ashur da haketti artık kendi evinin erkeği olmayı. ama ben glaber olsam tutarım köle olarak... o yardakçısı ölünce ağladı zırladı mal herif. al işte ashuru... ashur ölünce ağlar zırlarsın ashurdan iyi sağ kol mu olur? çat diye buldu spartacus'u sana. özgürlük vercen bari adama ludus falan verme al yanına gomtan falan yap. mal işte...

Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

her bölüm biri crixusu ölümden kurtarıyo lan bu ne.

Mısırlıyı -spartacus

Ashuru - Nevia
O taraftan belirsiz bi kaza kılıçıda doktore reyisi götürür

Min. 3 ölüm bekliyorum.

Ashur

Ashur ölmez, bulur yolunu devam eder o kesin. Doctoresiz bu dizi devam eder gannicus crixus falan olmadan eder hatta spartacüse bile gerek yok ama Ashur olmadan bu dizi devam etmez.

Sosyal ağlarda paylaş

bence dizi her türlü devam eder.Ölüsü bile izlenir ama canım rome dizisinden sonra böyle diziler bana sönük ve sıkıcı geliyor.

Seks,şiddet,seks,şiddet,seks,şiddet,daha fazla seks daha fazla şiddet,kanlı seks,cinsel şiddet. böyle loop,dön dolaş aynı yer.
dizi bu.
Kadınlar da izlesin diye bir aşk mevzusu gündeme yerleştirmişler üstüne birde kadınlar amazon okçusu oldu tam oldu,iki sezon boyunca bir kadının elinde silah görmedik,birden level 25 amazon oluverdiler.

Halbuki tarihsel anlamda Roma'nın en egzantrik dönemleri,Cumhuriyet yıkılmak üzere,artık kişiler ön plana çıkmaya başlıyor,bir köle isyanı var,neredeyse 100 bin kişiye ulaşmışlar.Bu isyandan önce Sulla girmiş roma'ya diktatörüm lan demiş senatörleri katletmiş,düzenlemeler yapmış,optimatiler ile popularesler birbirine girmiş tam kaos ortamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...