aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lugo sabah asilmis doner gibi lan, kaslar kat kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şöyle bir haber var http://insidetv.ew.com/2012/03/13/spartacus-vengence-2/ julius caesar ne alaka şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nasi ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 spartacus öldükten 27 yıl sonra ölüyor, dizinin adını rome felan yapmasınlar sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 spartacus ile alakası nedir onu diyorum,savaşta rol alıp almadığı bilinmiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 seneye gorucez iste alakasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çok doğal, tarihte olaylar julius caesar zamanında ceryan ediyor (sanırım sezar 30 lu yaşlardeyken), ama spartacus un gırtlağına çöken, crassus un yanı sıra rome dizisinden de gördüğümüz romalı general pompeius (pompey) oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lucretia, sepia ve illythia feci geliyorlar glaber tarafında durumlar pek iç açıcı değil. crixus şaka gibi bu sezon adamı yalan ettiler...o mısırlı tank çıktı mübarek bu bölümü pek sevmedim sinir bozucu sahneler vardı o mısırlı falan agron dop sahneleri glaber ve onun şaşı gözleri(o neydi hakketen) takas sahnesi falan neydi öyle hit boxına girmiş adam yapıştır bitsin öfff soğudum diziden 2 bölüm kaldı neyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 crixus harbi yalan oldu lan. dayak yiyip duruyo nerde champion of capua nerde bu gözleri emrah modda gaul. kötü lan habire bi ağlamaklı bir surat. şu mısırlının ağzını yüzünü kırıp RÖAAAAR diye götünü yırtsaydı da bi gaza gelseydik... ayrıca mira sen ne tırt bi karısın lan. attığının %90ı karavana. bir de lucious amca... sen naptın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 rahmetli Andy karizmasıyla bastırıyordu crixus karakterini yeni spartacus dandik olunca, onun dışındaki herkes ağır basıyor resmen dizinin adını glabber , ganicus felan diye değiştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi herifin konuşurken sesi kasıntı geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Gannicus daha karizmatik ve güçlü duruyo abi, spartacus'u yalan ettiler. Ashur da bi indiremediler gitti. Crixus o yarmayı son dakkada kesseydi daha gaz olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 knox said: şöyle bir haber var http://insidetv.ew.com/2012/03/13/spartacus-vengence-2/ julius caesar ne alaka şimdi ilk sezonun son bölümünlerinden birinde Sezar'ın adı geçiyordu zaten. ama Gaius olarak geçtiği için gözden kaçırmış olabilirsin :) Çok belliydi orada Sezardan bahsedildiği, "genç Gaius'un da mutlaka davet edildiğine emin olun" tarzı bir laf vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Olmamış bu bölüm son 2 ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 meh sezar o sıralarda 27-30 yaşında falan olması lazım ama pompey'i koysunlar crassus'u koysunlar sezar'ı sırf reklam için saçma sapan olaylara dahil etmesinler adamın ölüm yıldönümü iki gün önceydi zaten kemikleri sızlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 aşur yine sıyırdı su adam bu sezon da ölmezse sezar olur cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 nerde o champion of capua. crixus reyis mantarladı. mısırlı da theokelos e özendi. bizim adamı mısırlıya bırakmaları da kötü oldu. rhaskos ölmeseydi, ilityha yı cezalandırırdı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ne biçim bölümdü lan bu hehe crixus hakkaten yalan olmuş ya, karıyla kızla dövüşmekten gerçek dövüşü unutmuş eleman lucius amcaya yazık oldu lan seviyodum ben onu mira iyice aptallaştı, zaten kıl bi tipi vardı iyice sevimsizleştirdiler yeni spartacus'e hala alışamadım, bu sezon bitince açar ilk sezonu baştan izlerim heralde bi de illythia fena yalan oldu bu sezonda, YAZIK LAN ÇOCUĞU VAR LAN KARININ OLM YAZIK YAPMAYIN diyip durdum bölüm boyunca, acaba capua'ya geri döndüğünde napıcak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ashur yine basti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Saeros said: ne biçim bölümdü lan bu hehe crixus hakkaten yalan olmuş ya, karıyla kızla dövüşmekten gerçek dövüşü unutmuş eleman lucius amcaya yazık oldu lan seviyodum ben onu mira iyice aptallaştı, zaten kıl bi tipi vardı iyice sevimsizleştirdiler yeni spartacus'e hala alışamadım, bu sezon bitince açar ilk sezonu baştan izlerim heralde bi de illythia fena yalan oldu bu sezonda, YAZIK LAN ÇOCUĞU VAR LAN KARININ OLM YAZIK YAPMAYIN diyip durdum bölüm boyunca, acaba capua'ya geri döndüğünde napıcak çok merak ediyorum lutrişya gibi blessed whore tribine baglayabılır aralarından sag cıktım kactım vs. gibi ya da glaber in gotlugu karsısında spartacus e sempati besleyip onun yancısı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Spartacus glaberla 3 adamı o eve girdiklerinde ortaya çıkmadan önce bunlar ne olduğunu anlamadan tuzağa düşürcekti işte. Ortaçağ kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 hay karinada askinada sevginede iyilik dolu kalbinede. kotu bolumdu kendi adima. bay geldi spartacusun ask dolu kalbinden otur siir yaz o zaman dana. zaten bu olayin buyumesi lazim romanin haberi yok, kimsenin spartacus nedir boldigi yok, 30 tane ciplak silahsiz amele ile nereye gidecek bu herif birde boyle ask sevgi cicek bortu bocek ? 2 sezon falan daha olacak herhalde, spartacus 10000 lere falan ulasacak sonra da alacak eline romanin baltasini. bu kadar mazlum bir hikaye ugruna kim ne gitsin bunun pesinden. artik toparlayip askdan sevgiden karisindan koparmalari lazim diziyi cok sacma oluyor cunku. kime ne spartacusun karisindan be. kolelik ve kole karsitligi olayini gozumuze soksunlar olmus gitmis bir kadinin bilmemnesini degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yani hala 30 kişiler oysaki büyük bir isyan olmalı ve roma ordusuyla karşılaşmaları lazım 1-2 kez bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar