Cystein Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Abi benim anlamadiim nokta su: Spartacus market meydanında glaberi hakliycakken crixus durdurup "onu öldürürsen essek gibi ordu yollarlar" diye dil dökmüştü. Adamlar gidip 2 tane yüksek mevkide adamı öldürdüler. Mecato local bir adamdı sanırım. O neyse de bu pervert abi mızrağı yedi böğrüne. Ee? Yalan olduk diye aglayacaklarina zafer çığlığı atıyor bu pis fakirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Law said: Milamber said: glaber reizzz şimdi spo bu spartacus işin sonunda ölecek illaki isyanı bastırıyor acaba glaber mi öldürür yoksa sonradan katılacak bir romalı general mi bilinmez. :D glaber tam piskopata bağladı karısının ihaneti çok sarstı adamı belli Spartacusun tarihi sonu hakkında Gerçek olayda, çarmıha geriliyor ve diğer bir çok isyancı köle ile birlikte. Tarihe sadık kalacaklarsa çok güzel olur. Tarihi spoiler Aslında Spartcus'ün cesedini hiç bulamamışlar. Çarmıha gerilenler arasında yok o. Belki de cesedi çok zarar gördüğü için tanınamadı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Tıfıl Adam tıfıl ya, Andy böyle mi dururdu o zırhın içinde? Elemanın ayaklar içe doğru basıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bir hologram, projeksiyon, sensör falan birşey olmuyor muydu andy reis oynuyor gibi göstericek. Hala mı o teknoloji yok, nasıl 2012 lan bu sdfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi abartmayın bence adam o kadar da kötü değil. Gözüm alıştı adama, batmıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 andy reis öldüğü için bi duygusallık var. ben andy oynarkende spartacusu sevmiyordum.o zamanda bayıyordu beni.diziyi taşıyan bi karakter olmadıgı için spartacus yerine kimi koysan sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 lucretica'nın kapıyı kapatmasından içerde aksiyon dönceği belliydi.ashur yerinde olsam bende affetmezdim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 güzel, keyifli bir bölümdü. fakat adeta akülü arabası olmuş bir çocuğun heyecanıyla yazılmış bazı yorumları okuyunca keyfim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 HALDIR! tombulmus o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Wuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 abi o çarmıha gerilen slave illithia'nın bodyslave'i değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gannicus reis geldiğinden beri, spartacus ıyıce maymun kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Tenekeadam said: Gannicus reis geldiğinden beri, spartacus ıyıce maymun kaldı. her anlamda böyle oldu kesinlikle. spartacus çok kılıbık kalıyor bu adamın yanında bi de. benzerini seçeceğim diye süt oğlan seçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Predator said: vay arkadaş anasını avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu anasını avradını yenimi çıktı forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 iyi manada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yok kötü demedim hoş duruyo zaten bende denk gelirse kullanmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 anlamına anlam katarsın pirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gannicus hakatten reis ya:) Spartacusu sanki tek lokmada yicekmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Tenekeadam said: Gannicus reis geldiğinden beri, spartacus ıyıce maymun kaldı. adam neredeyse dizinin adını değiştirebilecek potansiyelde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Slow motion in kaynagi bulundu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dV3OEnssogA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 3-4 saniyelik sahne için kurulan kameraya bak.. emeklerinin de hakkını yememek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar