dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en çok alışveriş yaparken ürünün kutusunu sallayan insanları seviyorum adam arabaya zincir alacak, kutuyu sallıyor.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bakıyor işte dolumu içi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ağırlığı yahut, kaldırırken çıkarttığı ses sırasında system standby da sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o başka. tartıcak bi sallayıp. tok ses geliyorsa alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laorx said: yeni eleman şu http://img4.allvoices.com/thumbs/event/609/480/70928588-liam-mcintyre.jpg bu arada herifte kas adına hiçbirşey yok, şaban vücutlu birşey. Şu an kesin 2-3 antrenörle kütük fln kaldırıyodur. herifi eğitime almışlar, biraz daha yapılı hale gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bu kadar deli tutmuşken paraya kıyıp gerald butler'ı dayayacaklardı yeni spartacus diye aslında, band of brothers seviyesinde yıllar sonra hatırlanıcak bir dizi olmaya doğru yol alıcaktı şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 eleman düzelmiş sanırım tekrardan. çekimlere katılcakmış. said: spartacus'un yıldızı andy whitfield, temiz sağlık raporunu aldı ve starz'ın hit dizisi spartacus'un 2. sezon çekimleri için çalışmaya geri dönüyor. yeni zelanda'dan yapılan röportajında sanatçı "başlamak için hevesliyim" diyerek duygularını ifade etti. whitfield, mart ayının başında 2. sezonun çekimlerinden hemen önce gittiği rutin bir check-up sonucu, tedavi edilebilen 1. safha non-hodgkin lenfoma kanseriyle teşhis edilmişti. tedaviye hiç zaman kaybetmeden başladı, bu arada dizinin çekimleri askıya alındı. yaklaşık 5 hafta önceki testlerde whitfield'ın kanserden kurtulduğu ve 3 hafta öncesine kadar da bütün tedavinin bittiği açıklandı. whitfield starz yapımcılarına bütün bu dönemin içerisinde kendisine destek oldukları aynı zamanda sadık kaldıkları için çok minnettar olduğunu dile getirdi. fiziksel bir rol oynadığı için hemen atremanlara başlayan aktör, kampı temmuz ayının sonunda bitirecek. 35 yaşındaki aktör, kanserin karşısına çıkmasını spartacus'un reyting rekorları kırmasına benzetti. "ikiside şaşırtıcı ve beklenmedik haberlerdi" dedi. "kanseri ilk duyduğumda çok sinirliydim, genç yaştaydım, işim de mutluydum ve dizi de çok iyi gidiyordu, sağlıklıydım ve inanamamıştım. fakat sonra hastalığı kabul edince, iyileşmeye konsantre oldum, ailemle zaman geçirdim sonunda tanrı'ya şükür bitti. öğrendiğim en önemli ders ise şimdiyi yaşamak ve geçirdiğin her andan zevk almaktı." ekşisözlükte gördüm. edit: sanırım ekşisozlukteki eleman ilk iyileşmesinden soraki bi haberi yeni diye gorup koymus sozluğe. neyse bende fail oldum gorunce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yok eski haber o, tekrar nuksetti hastaligi andy in tamamen birakmak zorunda kaldi diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Gallant said: yok eski haber o, tekrar nuksetti hastaligi andy in tamamen birakmak zorunda kaldi diziyi. ne kadar iğrenç bi dünyada yaşıyoruz adamın psikolojisini düşününce midem bulanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S6U2qDbkZ20 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 elim ayağım titredi laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Allahtan fight for your honor diye konuşmadı..bir an korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 GODS WILL WEEP ALLLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Tip fena dil ya http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/K%C3%BClt%C3%BCr%20Sanat/Televizyon/110715-spartacus-show-liam_510%20(2).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-SVeWuThB1RM/Th9mmGrvz9I/AAAAAAAAFR0/ddu9MDFFzGc/s400/spartacusshowliam510.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gezenali Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Üzüldüm şu adamcağıza. Kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü okumuştum. Demek ki iyileşememiş. Yerine oynatacakları çocuğun yüzü benziyor bayağı. Böyle birkaç sezonluk planlanan dzilerde böyle handikaplarda oluyor işte. Öbür adama alışan izleyici yeni adamı garipseyecek bir süre. Ve eğer yeni oyuncu da sırıtırsa o rolde filmin tadı tuzu kalmayacak. Ben bizim spartaküse şifa diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 iki bölüm sonra alışırız ya. gods of arena'nın araya girmesi bu yüzden iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kepçe len yeni spartaküs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mani said: kepçe len yeni spartaküs sunu yazmasan hic farketmicektim belki simdi gözüm hep kulaklara kayacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mokoko said: http://2.bp.blogspot.com/-SVeWuThB1RM/Th9mmGrvz9I/AAAAAAAAFR0/ddu9MDFFzGc/s400/spartacusshowliam510.jpg Steroidin gücü ya ahahahah, daha önceki yorumlarda cılız bişi denmişti sanırım bu herif için burda hayvan olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ocak diyen var, eylül diyen var ne zaman başlayacak lan bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ocak 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 iyi iyi sırıtmamış eleman ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Fena durmuyor yeni eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar