Harir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bir tek ben mi sevmiyorum bu adamı ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 2. bölüm güzel değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 keske bi sezon daha arena muhabetti donseydi. en azindan bati hanesinde entrikalar felan donuyodu karakterler de iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 dizi iyice gore oldu yağu bazı sahnelerden rahatsız olmaya başladım, tamam hikayesi gereği şiddeti bol bi dizi lakin sunuş biçimleri zaman zaman sapıkça oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben eskisinin devamindan ziyade yeni dizi gozuyle bakiyorum su anda. En az 2-3 bolum var bisiler olmasi icin. Ilithia Ilithia nin cocugu spartakus ten gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Aluriel said: batiatus batiatus gitti dimi şimdi kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Aluriel said: batiatus batiatus gitti dimi şimdi kesin? lucretia geri diriltiyor büyü ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 keçiye yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok üzülüyom ben dizinin bu haline, geceleri gözüme uyku girmiyo, andy reis bizleri bıraktın da nerelere gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 batiatusun çocuk hali süper olmuş lan ahaha tam şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ha birde haldir/darken rahl reyizi bol görüyoruz bu sezonda çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Gallant said: Ilithia Ilithia nin cocugu spartakus ten gibi duruyor gibisi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 dizi iyi de ben diziyi özlememişim hiç ondan sarmadı bu sezon sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 7thBreath said: dizi iyice gore oldu yağu bazı sahnelerden rahatsız olmaya başladım, tamam hikayesi gereği şiddeti bol bi dizi lakin sunuş biçimleri zaman zaman sapıkça oluyor. abi gore deil sex sıkıcı anladık gosterebiliyosunda durmadan ses ac kapa bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 gannicus katılsın artık, aranan kan bulunacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Gallant said: ben eskisinin devamindan ziyade yeni dizi gozuyle bakiyorum su anda. En az 2-3 bolum var bisiler olmasi icin. Ilithia Ilithia nin cocugu spartakus ten gibi duruyor abi sex bitmemişti ki onların muhabbette, eğer öyle olursa izlemem valla. ha bu spartacus hiç çıkarmadan 3 gidiyorsa olabilir lajsbfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 diziyi spartaküs değil ganicus taşıyacak ekibe katılınca. adamım ganicus yahu. bu bölümde duvardan duvara vuran galyalı da fenaydı ahauhhua. azgın teke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ep03 trailer i cikti: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VsEDqf37qaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 BiTcH_oFBaT said: dizi iyi de ben diziyi özlememişim hiç ondan sarmadı bu sezon sanırsam evet ya bende de aynı sorun var, geçen o gods of the arena da falan gayet çıktıı an izliodum şu an mesela hala 2.bölümü izlemedim duruo böle , özlememişim bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hacılar ben hala Lucretia'nın o yara izine takıldım. Nasıl öyle iyi dikilmiş halde bulundu o? Ashur tıp alanında mı geliştirmiş kendisini? Ya da başkası, mesela Seppia'nın abisi falan mı mesela? lan lan lan lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mortis said: BiTcH_oFBaT said: dizi iyi de ben diziyi özlememişim hiç ondan sarmadı bu sezon sanırsam evet ya bende de aynı sorun var, geçen o gods of the arena da falan gayet çıktıı an izliodum şu an mesela hala 2.bölümü izlemedim duruo böle , özlememişim bariz. o kadar ara verirlerse olacağı da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Aket-Atum said: Hacılar ben hala Lucretia'nın o yara izine takıldım. Nasıl öyle iyi dikilmiş halde bulundu o? Ashur tıp alanında mı geliştirmiş kendisini? Ya da başkası, mesela Seppia'nın abisi falan mı mesela? lan lan lan lan?abi dikiş öyle çok zor bir şey değil ki. uygun bir iğneyle herkes yapabilir. ashur zaten cin gibi adam onca zaman medicus'u izleyip kapmıştır. hem medicus reyizde her şeye çare var. kansere bile çare vardır yani onda. gidip alet edevatların arasından iğne iplik kapıp yarım yamalak dikmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ashur reyis su dizinin gercek kahramani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 doctorenin gözleri hep kırmızı kırmızı . acilen tedavi görmesi lazım adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 alerjiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar