Tron Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.vimeo.com/20280613 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çok anlamsız olmus yada ben konuyu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 konuyu bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n1-fR27EVq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Adamlara nasıl koyduysa fünyeyle o maketi patlatmaları güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bomba olabilirdi, hareket gayet normal. Yapan adamlarada rep+, kendileri hazırlamışlar herşeyi. Sanırım zevkine takılıyorlar? 3 yapılan eylemde de bi içerik göremedim ben. ( olabilir tabi ben görememiş olabilirim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Anlamsız girişimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi o zaman niye yere indirip fünyeleyesin eğer bomba olabilir yere bi indirelim sonra fünyeleriz dedilerse daha kötü sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Suark said: bomba olabilirdi, hareket gayet normal. pisuvar bomba? komik olmayın ahahaha Klapaucius said: Anlamsız girişimler olayı kapamayanlara kısa özet: bu altgeçitler yapılırken çok eleştirilmişti kuğulu parkı ortadan kaldırmak istemişti sayın başkan, baya olay olmuştu. Sonra kuğulu'ya dokunmadan yaptılar ama iç dizaynı melih başkan kendi banyosu gibi tasarlayınca ekstra bir eleştiri dalgası yemişti. Yani gören direk farkedebilir, adam tamamen fayansla kapladı altgeçidin içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 her şey trafik için alt geçitler çok başarılı ankara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Beyt said: Abi o zaman niye yere indirip fünyeleyesin eğer bomba olabilir yere bi indirelim sonra fünyeleriz dedilerse daha kötü sdfsdf yere indirip patlatılmasının nedenini söyleyim ben sana. arkasında bu logonun olması http://www.seeklogo.com/images/A/Ankara_Buyuksehir_Belediyesi-logo-07F17205B9-seeklogo.com.gif asıl amaç gözdağı vermek, korkutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Beyt said: Abi o zaman niye yere indirip fünyeleyesin eğer bomba olabilir yere bi indirelim sonra fünyeleriz dedilerse daha kötü sdfsdf bombaysa belki düşünce patlar, fünye harcamaya gerek yok diye düşünmüşlerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fünye ile patlatma normal bişi siz gençsiniz, bilmezsiniz.. zamanında bombalı pnkartlar, afişler vardı. geçide asarlar, üstünde törrrrör ile ilgili bi grubun sloganı falan yer alır. polis gider, bakar.. o da ne, bombe.. al sana fünye bombe! buum!!! street art da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 anlamayanlar için o alt geçit Ankaralılara atmosfer olarak tuvaleti andırdığı için böyle bir şey yapmışlar. (fayans+kuğular falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fayans fazlası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahaha bence süper video olmuş, yapanın eline sağlık =) gayet güzel bir eleştiri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar