Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.3.0 PTR Notes

Belegurth

Öne çıkan mesajlar

tunca said:

xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır.

xuun baştan onu dememiş, tepkiler geldikçe o dediğine çevirmiş. Kaldı ki (belki mirror maçlar harici) o da doğru değil:
1 harass yap.
2 ekonomide veya üretimde rakibi geriye düşür
3 ...
4 profit.

Bunun dışındaki oyun biçimini ben tur-1'de bronze-plat arası obs olup izliyorum zaten. Daha üst seviye maçlarda (for fun takılanlarda bile) harass görüyorum mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

tunca said:

xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır.

al bitane daha buldum squee
buda dioki haras avantaj kazandırır oyun deil
cümleye bi bak hele

harrassı korumak yapmaktan daha zordur ama eğer başarılı şekilde bertaraf edilirse bertaraf eden taraf avantajda olur, o yüzden harrassa bel bağlamaktansa safe, solid ve mekaniklere dayalı oynamak her zaman daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

harassla oyun kazanılır arkadaşlar. harass üzerine plan kurulur mu? kurulabilir.

harass bir oyunda olmazsa olmaz bir öğe değildir. olmadan da oyun kazanılabilir.

tartışmaya devam etmek istiyorsanız belirli bazı noktalar üzerinde anlaşıldığından emin olmak için geriye dönebiliriz; ancak bence gerek yok.

Huun'un dediklerine katılmakla birlikte bold yaptığım yerin geçerli olabilmesi için, oyuncunun kendini harass'latmaması gerektiğini de düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

al bitane daha buldum squee
buda dioki haras avantaj kazandırır oyun deil
cümleye bi bak hele

bir çoğumuz birbirimizi tanıyoruz, bir çok ortamda birbirimize takılıyoruz; ancak ortamın geldiği hali görmezden gelip bizleri tanımayan insanların yanlış izlenimler edinmesini engellemek için bu şekilde mesajlar atmamalıyız di mi memphis reiz?

başlık bir süre kapalı kalacak. herkes biraz sakinleştiği zaman kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...