Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tunca said: xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır. al bitane daha buldum squee buda dioki haras avantaj kazandırır oyun deil cümleye bi bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tunca said: xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır. xuun baştan onu dememiş, tepkiler geldikçe o dediğine çevirmiş. Kaldı ki (belki mirror maçlar harici) o da doğru değil: 1 harass yap. 2 ekonomide veya üretimde rakibi geriye düşür 3 ... 4 profit. Bunun dışındaki oyun biçimini ben tur-1'de bronze-plat arası obs olup izliyorum zaten. Daha üst seviye maçlarda (for fun takılanlarda bile) harass görüyorum mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Memphis said: tunca said: xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır. al bitane daha buldum squee buda dioki haras avantaj kazandırır oyun deil cümleye bi bak hele harrassı korumak yapmaktan daha zordur ama eğer başarılı şekilde bertaraf edilirse bertaraf eden taraf avantajda olur, o yüzden harrassa bel bağlamaktansa safe, solid ve mekaniklere dayalı oynamak her zaman daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tunca said: rakip solid oynuyosa harrassla oyun kazanılmaz, avantaj elde edilir sadece. solidden kastın turtlesa ok, haras yemez ama baska bisey yer tabi rakip bizim gibi essek deilse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 huun said: harassla oyun kazanılır arkadaşlar. harass üzerine plan kurulur mu? kurulabilir. harass bir oyunda olmazsa olmaz bir öğe değildir. olmadan da oyun kazanılabilir. tartışmaya devam etmek istiyorsanız belirli bazı noktalar üzerinde anlaşıldığından emin olmak için geriye dönebiliriz; ancak bence gerek yok. Huun'un dediklerine katılmakla birlikte bold yaptığım yerin geçerli olabilmesi için, oyuncunun kendini harass'latmaması gerektiğini de düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Memphis said: al bitane daha buldum squee buda dioki haras avantaj kazandırır oyun deil cümleye bi bak hele bir çoğumuz birbirimizi tanıyoruz, bir çok ortamda birbirimize takılıyoruz; ancak ortamın geldiği hali görmezden gelip bizleri tanımayan insanların yanlış izlenimler edinmesini engellemek için bu şekilde mesajlar atmamalıyız di mi memphis reiz? başlık bir süre kapalı kalacak. herkes biraz sakinleştiği zaman kaldığımız yerden devam edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bel altı vuranı yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 herkesin fazla enerjisi var son günlerde kış bitiyo ondan mıdır nedir, biriktirmiş millet burda salıyolar enerjileri 1-2 hafta daha dayanın havalar normale dönsün dışarda salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bel-altı vurmaya gerek yok, banshee harassını yapar, yapamazsa fail olmaz bütün oyunun. Tek harassa baglı oyun planı yaparsan hata sendedir. Bu cümleyi farklı anlamak baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben sadece arka sayfadaki vidyoyu izledim, diger seyler hakkinda eyyorlamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 huun said: bel altı vuranı yakarım. savas bittikten sonra borazanı ... en heycanlı yerinde reklam girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Evladım koşup yetersiz gibi bir topik daha açsana, işim gücüm olmasa yetişirdim ben ona. Delicious terran tearz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xunn memphisle grudge match yapsana sdfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Olm Rocky gibi egitirsen yaparım. İst'e geldiğinde bende kal bi hafta, yanyana yatak ve pc var, yaşar gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o/o H-H-H-HIGHFIVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 SENİİ DÜÜÜELLLLOOOOYAA DAVET EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 4 nisan'da bg konserine geliorum bi seks dönsün madem sdfkşhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 lan sen de çocuğa boş ümitler verip durma haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ahah BG konseri dogumgünüme mi geliyor, fucking ferepeciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi grudge maç şart ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 BG ye gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gelmismi lan peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gelmemes peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar