sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ohooooo raven turret'ları o kadar nadir o kadar nadir ki... nuke'tan bile nadir neredeyse yani. eleman 200 gaz istiyo, 60 saniyede yapılıyor. bırak da detector olsun yahu. o kadar paraya karşılık detector diye boktan boktan spell mi koyulur yani bi üniteye =) hayır terran'a versinler 15 saniyede detector olabilen uçan supply depotlar veya observer gibi muhteşem bir ünite, raven'dan alsınlar detectorlığı. harbi yani detector olduğu için böle boktan bi ünite ise yazık. ama ben o yüzden diil, sadece iyi düşünülmemiş spell'ler verildiği için boktan olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iyi protosstanda zealot ve stalkerı alsınlar marine versinler. böle bi yalşalım yokki oyuna yanı. hala anlatamadım demek istediğimi, oyundaki bütün taktikler keşfedilmiş gibi davranmanın bi alemi yok. nadir dediğimiş bi ton şey şimdi sıradan yapılıyo. böle biş izaten strateji oyunları trendler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 The patch 1.3.0 PTR is once again available for testing. With the help of player feedback, we've addressed several bugs with this update and made the following changes to unit balance: The buff to Infestor health has been reverted. Fungal Growth is now once again instant cast and will no longer fire a missile. Ghost EMP now drains up to 100 energy instead of all available energy. The effect on Protoss shields remains unchanged. While we're not currently anticipating any further changes in this PTR cycle and are very close to finalizing and releasing patch 1.3.0, we still encourage to you to hop onto the PTR client and continue testing. Check out the PTR FAQ to learn how: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/1196139834 We'd also like to thank everyone who's participated in the PTR thus far. Your reports and feedback have been very much appreciate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ghost nasıl kullanışşsız, 2 tanesiyle bütün proross ordusunun ömrünü yarıya indir, forcefield attırma, Storm'u iptal et. Ne yapsın abi başka? Bırakalım oynasın sizin yerinize ghostlar. said: ya şimdi doğruya doğru cüce, banshee'yi çabuk çıkmaya çalışıyorsun, atak ünitesi basmıyorsun neredeyse, banshee'ye gidecem diye. o kadar invest ediyorsun, gidiyorsun 2 tane işçi alıyorsun çota diye observer veya overseer sayesinde alıyo banshee'ni veya banshee'lerini rakibin. Adam senin starportu scoutlayıp obs atmak için robo atıp obs çıktıysa zaten bir zahmet bırak avantaja girsin. Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xunn said: Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. yoğğ yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xunn said: Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. bence de doğru söylüyo arkadaş, helion harass, muta harass yada droplar ile ekonomik hasar vererek oyun kazanmayı beklemek saçma. 200/200 olup mapin ortasında buluşun rakibinizle, kim daha yamanmiş belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sQu said: xunn said: Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. bence de doğru söylüyo arkadaş, helion harass, muta harass yada droplar ile ekonomik hasar vererek oyun kazanmayı beklemek saçma. 200/200 olup mapin ortasında buluşun rakibinizle, kim daha yamanmiş belli olur. phauhpauhpauh hacı P OP 200 forsla siler tüm mapi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vaaay, yazılanı bi yerimizden anlarız acımayız diyosunuz bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Memphis said: xunn said: Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. yoğğ yaw Tek harrass'a bel baglayıp, o tutmayınca GG olurum diyorsun. Sonra türkiye SC komünitesi kem küm. Sürünün anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Harassa bel bağlamayan bir oyun plani söylesene merak ettim. Harassın nedemek olduğunu da belirtmek isterim belki yanlış biliyor olabilirsin. Rahatsız etmek, taciz etmek. Oyunlarda rakibi kendi başına bırakmamak, hep rahatsızlık vermek olarak kullanılıyor. Ve tek "R" ile yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 anne, baba ya da abi harass var bir de; en tehlikeli türü bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cuce said: vaaay, yazılanı bi yerimizden anlarız acımayız diyosunuz bakıyorum ordan cektim cıkarttım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sQu said: Harassa bel bağlamayan bir oyun plani söylesene merak ettim. Harassın nedemek olduğunu da belirtmek isterim belki yanlış biliyor olabilirsin. Rahatsız etmek, taciz etmek. Oyunlarda rakibi kendi başına bırakmamak, hep rahatsızlık vermek olarak kullanılıyor. Ve tek "R" ile yazılıyor İnatla okudugumu anlamam diyorsun yani. Bütün oyundan harrrrass'ı çıkarmayı kast etmedim, başlangıç harassından bahsediyorum. Bir post daha anlamadıysan ilk-okul terk seviyesine inicem senin için. Hatta biraz daha açayım, harrass denedikten sonra başarısız olunca kaybetmekten bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/3808449/I-like-where-this-thread-is-going.jpg?imageSize=Medium&generatorName=jason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xunn said: sQu said: Harassa bel bağlamayan bir oyun plani söylesene merak ettim. Harassın nedemek olduğunu da belirtmek isterim belki yanlış biliyor olabilirsin. Rahatsız etmek, taciz etmek. Oyunlarda rakibi kendi başına bırakmamak, hep rahatsızlık vermek olarak kullanılıyor. Ve tek "R" ile yazılıyor İnatla okudugumu anlamam diyorsun yani. Bütün oyundan harrrrass'ı çıkarmayı kast etmedim, başlangıç harassından bahsediyorum. Bir post daha anlamadıysan ilk-okul terk seviyesine inicem senin için. Hatta biraz daha açayım, harrass denedikten sonra başarısız olunca kaybetmekten bahsediyorum. adı üstünde haras all-in deil, haras yerse avantaj kazanırsın yemezse geri düsersin belki düsmezsin sen bize haraslamadan nasıl mac kazanılcanı bi anlatsana bizde helionu adamın base sokucaz die 3 takla atmayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Memphis said: adı üstünde haras all-in deil, haras yerse avantaj kazanırsın yemezse geri düsersin belki düsmezsin sen bize haraslamadan nasıl mac kazanılcanı bi anlatsana bizde helionu adamın base sokucaz die 3 takla atmayalım ^^ said: Harass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. bu bold kısma cevap. Bakayım ben harassız oyun kazanılır nerede demişim... Dememişim ben öyle birşey, sen okudugumuzu anladık mı kısımlarını atlamışsın ilkokulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ozaman sen soyle diosun: mesela 3 helionum var rakip bunu gordu onlemini aldı ben o 3 heliona bel baglamıstım artık görsede yapcak bisey yoktu gittim elimle verdim 3 helionu bunumu yapmıyalım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hayır, 3 helionun spotlandıysa adapte ol taktik degistir diyorum. Ve bunu adamın "Banshee counterlandı obs'la, oyun gitti" demesine dedim. Şimdi ya 10 üzerinden 2 bir troll olmaya devam edeceksin yada ben seni biraz daha küçük düşürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 güzel arkadaşım bence baya anlamsız şeyler söylüyosun, bu da harassın ne olduğunu bilmediğin fikrimi kanıtladı zaten. 6pool rush, baneling bust all in gibi taktikler harass degildir. Oyun başında 1 stalker basar gider kapisini kapamiş terranin binalarına vurursun, yolda marine yakalayıp öldürmeye çalışırsın, ilk 2 marinini baseden cikarip overlord ararsın, probe ile drone öldürmeye calisirsin, zergin expensionina pylon atarsin, falan filan. Bunlar oyun başı harassa örnektir. Oyunun hiç bir anında rakibini boş bırakmamalısın, ona hep rahatsızlık vermelisin. Buna harasslamak denir. Örneğin zerg ilk 6-7 mutası çıkınca gider terranin scvlerine binalarina vurur ki terran tüm force'u alıp zerge girmesin. Bütün bu söylediklerimden sonra Harrass'a bel baglayan oyun planı olmayan bir oyun plani var mi ben bunu merak ediyorum ? İlk okul terk seviyesine inmene gerek yok, burda kimsenin o seviyeyi bildiğini sanmiyorum. Eğer hala all'in ataklardan bahsetmediğini, harassdan bahsettiğini savunuyosan da sana SNSD'nin GG şarkısını armağan ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=Ch7iAWG6RCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sen gerçekten okudugunu anlamıyorsun. Oyun sürekli harass gerektiriyor, emin ol ben biliyorum harass ne demek. Ama sen stalkerın gittiğinde, 2 tane marauder savusturursa, drop denemen counterlanırsa GG diyip çıkıyor musun? Çıkmıyorsun. Bunu diyorum. Haydi devam. Siz tekrar edin 3 post öncesini ben hala ilk postumun kelimelerinin yerlerini degistireyim. Harass bütün oyuna gerekli birşey, onu diyorum zaten. Biri tutmadı diye çıktıgımız birşey değil, bel baglamaktan kasıt bu. İşte indik 9 yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 xunn gayet açık sölemiş işte harrass yapılır ama ne kadar iyi harrass yaparsan yap harrassla oyun kazanılmaz. sadece decisive savaş'da avantaj kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dikkat edersen (ki edememişsin) ben senin postunla yada sc2 taktikleri hakkındaki fikirlerinle ilgili herhangi birşey demedim. Harrass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten cümlesinde söylemek istediğin şeyin "Harass ile oyun almaya bel bağlamak saçma" olduğunu anlayabiliyorum ama sen söylediğin şeyin yanlış söylenmiş olduğunu anlayamiyosun. Harass'a bel bağlamayan oyun plani yoktur, o yüzden harass'a bel bağlayan oyun plani demen görür görmez GG dedirtti bana. Ve hala kendi söylediğin şeyi tekrar bi okuyup düşünmektense körü körüne savunmaya çalışıyosun. Çünkü yazdığın şeyi değil, yazmak istediğin şeyi savunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ozaman sen söyle mi demek istiyosun; banshee counterlandıysa, bansheelerinizi göz göre göre hic bi kazancınız olmadan öldürtüp geri düsmeyin cunku buna haras denmez yada; butun minerali banshee ye basıp rakip obs basıncada gg diyip cıkmak ( buda all-in oluor) iyi bir oyun planı deil sen ne dedin; Harass'a bel baglayan oyun planıyla oyun almayı beklemek saçma zaten. bu cümlende belki harassiz oyun kazanılmaz demiyosun ama harasslada oyun kazanılmaz diyosun ki eger bel baglamaktan kastın all-in deil ise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 harassla oyun kazanılır arkadaşlar. harass üzerine plan kurulur mu? kurulabilir. harass bir oyunda olmazsa olmaz bir öğe değildir. olmadan da oyun kazanılabilir. tartışmaya devam etmek istiyorsanız belirli bazı noktalar üzerinde anlaşıldığından emin olmak için geriye dönebiliriz; ancak bence gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rakip solid oynuyosa harrassla oyun kazanılmaz, avantaj elde edilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar