Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nadasa bırak mevsimi gelince ayrılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ortak hobi bul pese baslat ps3 kafeye gotur yada wow oynat hatta en guzeli lan wowa baslat otesi yok belki nerd olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bill gates mi olcan olm, birak kitabi, gez toz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 başlatma wowa. sarınca kötü oluyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kızda amma yüzsüzmüş he. Birisi bana "kariyerim senden önemli" dese sana birrr111birrr kariyerine iki der sittiri çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Gerçi avrat kısmında "kör , topal bulduk bir tane kaybetmeyelim " mantığıda var onu kullanıyor olabilir bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya da bu kadar kör olacak,kariyere tercih edildiğini göremeyecek kadar da aşık olmuş olbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dayanabilirsen buluş işte.dayanamazsan ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: bill gates mi olcan olm, birak kitabi, gez toz. bu da güzel de, sevmiyor pek kızı anlaşılan çirkin ya da fakir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayrıl kızdan sonra barış tekrar ayrıl ve tekrar ve tekrar tekrar :( mutsuzsan ayrıl işte ötesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya ne trip çekiyosunuz abi bi tane kızın oyuncagı olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 üzerine gidersen sıkılır, senin yapacağın bir durum yok hatunda bitiyor iş. Duygusal bağ varsa aranızda, az çekilsin bakayım aliyle veliyle takılsın 2 haftada sonra nasıl yalanıosun sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 birsey soracam yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu. her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs. hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde. yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de? en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 olm bırak ayrıl manyaklarla uğraşma. o kendine baska birini bulur esra erolla izdivaçta falan takma kafana onu düşünme kendini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi üzerine gidiver hatunun, biraz abart bunalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kizi yor... gezip dolasmaya hali kalmasin. Sonra kafan rahat olur bikac gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @xetraynex bence de abartı, zaten abartı değil diyen varsa ya yeni çıkmaya başlamıştır,ya da yalan! bir süre sonra,konuşacak konu da kalmaz öyle,ve telefonda ya da msnde ya da skypte yapılan uzun süreli konuşmalar,daha fazla kavgaya,tartışmaya yol açıyor,ileşimde iletişim yetersizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: birsey soracam yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu. her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs. hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde. yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de? en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum.cidden o kadar telefonda ne konuştuğunu ayrıntılı bir şekilde anlatmanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kızların gezip dolaşmaya her zaman hali vardır. Horcrux said: Kizi yor... gezip dolasmaya hali kalmasin. Sonra kafan rahat olur bikac gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 düsüncesi bile geriyo be adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 zeper said: @xetraynex bence de abartı, zaten abartı değil diyen varsa ya yeni çıkmaya başlamıştır,ya da yalan! bir süre sonra,konuşacak konu da kalmaz öyle,ve telefonda ya da msnde ya da skypte yapılan uzun süreli konuşmalar,daha fazla kavgaya,tartışmaya yol açıyor,ileşimde iletişim yetersizliği. hah bak burada da sorun var. burada trip yeme sebebim "sen eskiden boyle yapmazdin" yani 1 yil olacak nerdeyse, biseyler oturmus. ben sana disari cikinca arayip arayip durmuyorum ne yapiyorsun diye guveniyorum, geceleri yatarken her gece iyi geceler beklemiyorum canim cicim aylarinda degiliz. her sabah gunaydin diyip senle yakinlasmaya calismiyorum zaten yakiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 zeper said: kızların gezip dolaşmaya her zaman hali vardır. Horcrux said: Kizi yor... gezip dolasmaya hali kalmasin. Sonra kafan rahat olur bikac gün. bu köpek tavsiyesi yalnız.. evde sorun çıkartan köpeği çıkartıp koştururlar ya.. o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aga 1 sene oldu hersey oturdu zart zurt dıosan, senden geçmiş demekki olay, alışkanlık olmuş artık sana. Ya kendine çeki düzen vericen ya da hatunu üzmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 erkeklerin en büyük sorunu bu işte. birşeyden rahatsız oluyorsanız "rahatsız oluyorum " diyin. ilişkinin başları diye sesinizi çıkarmamazlık yapmayın kibarca söyleyin. sonra cicim ayları geçince rahatsız olduğunuz için yapmıyosunuz sonra karşınızdaki "böyle değildin" diyince öyle dedi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar