Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surekli bulusmak vakit gecirmek isteyen sevgili

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

birsey soracam
yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi
ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu.

her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs.
hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye

telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya

eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde.

yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de?

en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@xetraynex

bence de abartı, zaten abartı değil diyen varsa ya yeni çıkmaya başlamıştır,ya da yalan!
bir süre sonra,konuşacak konu da kalmaz öyle,ve telefonda ya da msnde ya da skypte yapılan uzun süreli konuşmalar,daha fazla kavgaya,tartışmaya yol açıyor,ileşimde iletişim yetersizliği.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

birsey soracam
yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi
ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu.

her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs.
hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye

telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya

eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde.

yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de?

en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum.
cidden o kadar telefonda ne konuştuğunu ayrıntılı bir şekilde anlatmanı istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

@xetraynex

bence de abartı, zaten abartı değil diyen varsa ya yeni çıkmaya başlamıştır,ya da yalan!
bir süre sonra,konuşacak konu da kalmaz öyle,ve telefonda ya da msnde ya da skypte yapılan uzun süreli konuşmalar,daha fazla kavgaya,tartışmaya yol açıyor,ileşimde iletişim yetersizliği.

hah bak burada da sorun var. burada trip yeme sebebim "sen eskiden boyle yapmazdin"

yani 1 yil olacak nerdeyse, biseyler oturmus. ben sana disari cikinca arayip arayip durmuyorum ne yapiyorsun diye guveniyorum, geceleri yatarken her gece iyi geceler beklemiyorum canim cicim aylarinda degiliz. her sabah gunaydin diyip senle yakinlasmaya calismiyorum zaten yakiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin en büyük sorunu bu işte.

birşeyden rahatsız oluyorsanız "rahatsız oluyorum " diyin. ilişkinin başları diye sesinizi çıkarmamazlık yapmayın kibarca söyleyin. sonra cicim ayları geçince rahatsız olduğunuz için yapmıyosunuz sonra karşınızdaki "böyle değildin" diyince öyle dedi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...