Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 update güzel şey yapmalı yaptırmalı. windowsum korsan diye yapmıyorum fakat mac ve linuxte çok zevkli oluyor
import Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 @ Zor anlayan arkadaşlara Ben de onu diyorum işte , adam sormadan indiriyor bir köşede , sonra da yalandan soruyor , indirp kurmak ister misiniz diye ? Bana sormadan indirme diye kullanırım hep ki , arka planda bişeyler indirip hızımı kesmesin , boş vaktimde kendim indiririm diye. World - Wide internet hizmeti mi var microsoft'un diyorsunuz bi de ti ye alarak , LOL
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 DeMiRMaSKe said: Üşenmedim license terms'te arama yaptım buna ulaştım. Microsoft Windows 7 Licence Terms Madde 5'in b fıkrası. Licence Terms Yazılım zaman zaman, yazılımla ilgili bir doğrulama denetimi gerçekleştirecektir. Bu denetim, yazılım veya Microsoft tarafından başlatılabilir. Yazılım, etkinleştirme işlevini ve doğrulama denetimlerini etkinleştirmek için, zaman zaman yazılımın doğrulama, lisanslama veya etkinleştirme işlevlerine ilişkin güncelleştirmeler veya ek karşıdan yüklemeler gerektirebilir. Güncelleştirmeler veya karşıdan yüklemeler, yazılımın gerektiği gibi çalışması açısından gereklidir ve size başka bildirimde bulunulmadan karşıdan yüklenip kurulabilir. Doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra, yazılım, yazılım, bilgisayar ve doğrulama deneti sonuçları hakkında Microsoft'a bilgi gönderebilir. Bu bilgiler, örneğin yazılımın sürümü ve ürün anahtarı, yazılımın doğrulama, lisanslama veya etkinleştirme özelliklerinde yapılmış herhangi bir izinsiz değişiklik, bulunan ilgili herhangi bir kötü amaçlı veya izinsiz yazılım ve bilgisayarın Internet protokolü adresini içerebilir. Microsoft bu bilgileri kimliğinizi saptamak veya sizinle bağlantı kurmak için kullanmaz. Yazılımı kullanmakla bu bilgilerin iletilmesine onay vermiş olursunuz. Doğrulama ve doğrulama denetimi sırasında veya bu denetimden sonra ne gönderildiği hakkında daha fazla bilgi için bkz. go.microsoft.com/fwlink/?Linkid=104611. Yani neymis. Okumadan arastirmadan microcana suc atmayacakmisiz. Ilk postu okumak'ta num'a kismet olsun.
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Demekki neymis ? Okuyup anlamadan, aradan bir post secip, aha kapak yaptim diye sevinirken fail olmamak icin topikler adam akilli okunacakmis. Kimsenin derdinin "micros~1 niye korsana karsi kontrol yapiyor" degil "micros~1'un neden isletim sistemim uzerinde olmamasi gerken kontrole sahip?" oldugu anlasilacakmis. peh.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 simplified pati lazımmış gibi geliyor bazen; basitleştirelim; bi şirketin sizin kendinize ait olan bilgisayarınız üstünde bu kadar fazla hakka sahip olması hoş bir şey değil.
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ben bi tespit yaptım bu başlıktan sonra. Milletimizde yıllarca her şeyi korsan kullanmaktan arta kalan sadece ufak bir suçluluk duygusuyla birlikte korsan kullanılan firmaya karşı laf söylemekten kaçınma duygusu var. Eaa ee şey abi zaten korsan kullandıydık eeh şey kem küm Halbuki korsan kullanımla ilgili en ufak bir kelime geçmiyor ilk post'ta. Herkesin default olarak her şeyi korsan kullandığı algısı zaten bambaşka.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 korsan kullanma kafasi da ayri bir baska. gider 2000 liraya bilgisayar toplar, 50 lira daha verip win7 lisansi almaz. (bkz ebay)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 o 50 tlye bi 2 GB daha ram alırım ki ben :D
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şu laptoplar olmasaydı micrsoft daha çok lisans kontrolü yapardı
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aquila said: bunlarin hepsi senin iyiligin icin, microsa kalbini ac. ahahah xD Sparkcaster said: http://main.makeuseoflimited.netdna-cdn.com/tech-fun/wp-content/uploads/2011/02/update.png OHAHAHAHAH XD
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben bi yazılım gelistiricem herkes kullanıcak uyanığın biride update i kapatıp aklınca korsan kullanacak sonra. valla degil update format atarım harddiskini bombalarım. surada hak hukuk diyen adam korsan kullanıyosa kendisine beter böcek dansı armağan ediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BEKLEYİN! daha da simplified paticik gelicek!!
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 microsoft'un korsana karşı olan tutumunu takdir ediyorum. ben de geçen gün korsan fifa 2015 kurdum hemen windows update geldi. korsan yasakmış meğer ondanmış.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sparkcaster said: http://main.makeuseoflimited.netdna-cdn.com/tech-fun/wp-content/uploads/2011/02/update.png simdi de lion geliyor. kac para olacak acep..
Öne çıkan mesajlar