Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a taşınıyorum galiba

kozalak

Öne çıkan mesajlar

kardeş sen çok şey istiyosun ama
yok dayalı döşeli ev
yok baya iyi olacak
yok gecekondu şu bu
ilk başta götünü sığındıracak bi ev bul ucuz yollu ama adam akıllı olsun tabi
yıkık dökük olmasın
gecekondu dediğin evlerde muhtemelen bahçeli evdir ama sen gecekondu diyosundur, belkide öyle değildir bilemem.
adam akıllı içinde yaşanabilecek. duvarları sağlam olan. rutubeti olmayan. banyosunda gönül rahatlığıyla duşunu alabileceğin. mutfağı düzgün bi ev bul. içinede şu anda en acil ihtiyaç olan buzdolabı yatak vb tarzında eşyaları al. sonra adam akıllı bi ev bulursun zamanla.
gelir gelmez herşeyi istiyosun sen hepsi bi arada olsun diye. yavaş yavaş bunlar. bende eve ilk çıktığımda sadece 1 buzdolabı 1 yatak halı vs vardı
şimdi tek eksiğim saç kurutma makinası. oda saçım kısa olduğu için gerek yok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaşlar şu an eşyalıdan falan vazgectim. boş bi ev tutup yatak vs falan alıcam.

bütçem 800-1200 arası. 1200 lere pek çıkmak istemiyorum ama gerekirse çıkarım. metroya yakın yerler tercihim ama metrosuz da ulaşımı kısa süren yerler makbülümdür. mutfağı banyosu düzgün olsun, hayvan gibi yokuşta olmasın(bi d eyokuş durumu varmış sdf) falan filan işte.

bi kaç gün sonra istanbula gelicem zaten netten bakmayla olmuyo her ilan nette de olmuyo zaten.
kanyonun tam arkasındaki iki sokakta bi iki ev var ama orası da çingene mekanı mı bilemedim.
zincirlidere caddesinde bi kaç tane gördüm orası da gecekondu gibi geldi gözüme. ali samiyenin yan tarafında bi ev gördüm giriş katı, sıkıntılı olur mu bilmiyorum.
şişli plazanın tam karşısında yüksek giriş bi yer gördüm gidince bi bakıcam oraya. vs vs vs. istanbula bi gelmeden olmayacak bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide o eşyaları çöpe atmayacak adam
kullanacak evlenene kadar bunuda biliyosun dimi ?
kendi evi olcak adamın onun rahatlığı yeter
2 3 maaş bayılacaksın diyosunda alacağı bi bekar adam için eşyalar
çamaşır mak (full otomatik isterim ben diye tutturuyosa bişi yapamam), buzdolabı(bu reklamlardan çıkanları istersen canın sağolsun), televizyon (illa dev ekran olmasın be hacı), çift kişilik yatak alır kız vs atarsa iyi olur, bi oturma grubu adam akıllı, mutfağa bi ufak fırın, bi masa sandalye yemek tabi, çalışma odası içinde bi sandalye masa, kıyafet dolabı derken yavaş yavaş en acilinden son aciline kadar alırsın. max 4-5milyar tutsun 4-5 milyar ne abi paramı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...