kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kot ne demekti ya? bi ev buldum da 4 katlı binada kot 2 diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yerin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sanki her tarafı yerin altında değildi ya. önden bakınca 2. kat arkadan bakınca zemin kat gibi görünüyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hoccemama said: kozalak said: babanın malı mı hocu. Babamın malı. Herkes gelsin 70 milyon dip dibe yaşayalım, kaynaşalım, sinerji yaratalım. sanki sana iş teklifi verseler koşa koşa gelmeyeceksin. "yok istanbullulara yazık yığılmak istemiyorum" diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 eahaha koydum çocuğu gençler. beklediğim teklif geldi kabul ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kozalak said: eahaha koydum çocuğu gençler. beklediğim teklif geldi kabul ettim :Dhade bahalım hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sağolun sağolun :D diğer tarafa da söyledim ben diğer yerle anlaştım diye. vay anasını artık seçen taraf biz olduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çatı katı daireler yazın çok sıcak, kışın da çok soğuk oluyor mu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yav eşyalı residence/apart daireler hakkında bilgisi olan yok mu? böyle bi yer arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 burdan devam edersen sokakta kalirsin gibi git bi emlakciya olmadi bak sahibinden.com falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bakıyorum abi oralara da. ankaradayım nasıl emlakçıya gidim. önce alternatifleri bulup sonra 1-2 gün istanbula gider emlakçıları öyle gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ulan her yer gecekondu mu ya. nereye baksam gecekondu çıkıyor evlerin fotolarındaki camlardan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kardeş sen çok şey istiyosun ama yok dayalı döşeli ev yok baya iyi olacak yok gecekondu şu bu ilk başta götünü sığındıracak bi ev bul ucuz yollu ama adam akıllı olsun tabi yıkık dökük olmasın gecekondu dediğin evlerde muhtemelen bahçeli evdir ama sen gecekondu diyosundur, belkide öyle değildir bilemem. adam akıllı içinde yaşanabilecek. duvarları sağlam olan. rutubeti olmayan. banyosunda gönül rahatlığıyla duşunu alabileceğin. mutfağı düzgün bi ev bul. içinede şu anda en acil ihtiyaç olan buzdolabı yatak vb tarzında eşyaları al. sonra adam akıllı bi ev bulursun zamanla. gelir gelmez herşeyi istiyosun sen hepsi bi arada olsun diye. yavaş yavaş bunlar. bende eve ilk çıktığımda sadece 1 buzdolabı 1 yatak halı vs vardı şimdi tek eksiğim saç kurutma makinası. oda saçım kısa olduğu için gerek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 belli kriterleri ve fiyat aralıklarını ogrenip ona göre bakıcaksın. ilanı açmadan belli olur zaten gecekonud olup olmicagi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kozalak semt ve max kira söle bakim sana bi 5 tane daire helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sarıyer tarafında istersen bende bakarım bu arada 4. levente tek dolmuşla otobüsle gidersin zaten 4. levente kadar pek trafik olmaz sarıyerden 4. leventten sonra başlıyo genelde. ama sen bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yeşilköy yeşilyurt florya ataköy bakırköy bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 valla arkadaşlar şu an eşyalıdan falan vazgectim. boş bi ev tutup yatak vs falan alıcam. bütçem 800-1200 arası. 1200 lere pek çıkmak istemiyorum ama gerekirse çıkarım. metroya yakın yerler tercihim ama metrosuz da ulaşımı kısa süren yerler makbülümdür. mutfağı banyosu düzgün olsun, hayvan gibi yokuşta olmasın(bi d eyokuş durumu varmış sdf) falan filan işte. bi kaç gün sonra istanbula gelicem zaten netten bakmayla olmuyo her ilan nette de olmuyo zaten. kanyonun tam arkasındaki iki sokakta bi iki ev var ama orası da çingene mekanı mı bilemedim. zincirlidere caddesinde bi kaç tane gördüm orası da gecekondu gibi geldi gözüme. ali samiyenin yan tarafında bi ev gördüm giriş katı, sıkıntılı olur mu bilmiyorum. şişli plazanın tam karşısında yüksek giriş bi yer gördüm gidince bi bakıcam oraya. vs vs vs. istanbula bi gelmeden olmayacak bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 eşyasız olursa 3-4 maaş gömersin rahat 1200 de kiraya harcarsan gg misafirhane yurt murt takıl 1 ay öle ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 3 kira parası baştan gidecek işte yapcak bişe yok. sorun değil para ayarlarım. varsa bildiğin misafirhane söyle bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 iyide o eşyaları çöpe atmayacak adam kullanacak evlenene kadar bunuda biliyosun dimi ? kendi evi olcak adamın onun rahatlığı yeter 2 3 maaş bayılacaksın diyosunda alacağı bi bekar adam için eşyalar çamaşır mak (full otomatik isterim ben diye tutturuyosa bişi yapamam), buzdolabı(bu reklamlardan çıkanları istersen canın sağolsun), televizyon (illa dev ekran olmasın be hacı), çift kişilik yatak alır kız vs atarsa iyi olur, bi oturma grubu adam akıllı, mutfağa bi ufak fırın, bi masa sandalye yemek tabi, çalışma odası içinde bi sandalye masa, kıyafet dolabı derken yavaş yavaş en acilinden son aciline kadar alırsın. max 4-5milyar tutsun 4-5 milyar ne abi paramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 eşyalar sorun değil ya. hepsini birden de alabilirim. derdim ev şu an. kermit, sarıyer uzak gibi geldi ya gözüme. akşamları dışarı akma durumları zor olur gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 evt aynen öyle oluyor bunun en kötü yanı: kira artı bu masraflar birleşip, bi kaç ay sıfır maaş takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mecidiyeköyde "residance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar