horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 al di meola-alien chase on arabian desert terje rypdal&miroslav vitous-the return of per ulv king crimson-starless queen-you don't fool me sultan-ı yegah tekbir doğan canku- sultan-ı yegah sirto erkan oğur-dağlar ve birçok diğer parçası ömer faruk tekbilek-ara'ya hemen hepsinin ağlatma sebebi farklıdır bu arada.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Anathema - Hope Megadeth - Promises[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bide portishead - roads[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Batsın bu dünya - Orhan Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sonata Arctica- Shy[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 My İmmortal .... Defalarca.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Benle ilişkilendirilmesin bu şarkı ama napiyim bu bana bi ayrı gelio Müslüm Gürses - Tanrı İstemesse[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski.. [Bu mesaj Creus tarafından 05 Eylül 2004 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Saeros, 03 Eylül 2004 12:42 tarihinde demiş ki: enya - only time Ben her şarkıda ağlayabilirim ruh halime göre. Ama bu şarkının üzerimde garip bir etkisi var. Yavaşlatıyor insanı.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Metallica_To Live is To Die Bon Jovi_Allways Anathema_A Dying Wish Anathema_Angelica Katatonia_Last Resort Opeth_Bid You Farewell Ohhh ne bunalım bi liste oldu beahh dinle dinle ağla:)[signature][hline]Ölümsüzlüğün Sırrı Bol Mastürbasyondur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Dream theater - space dye vest[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 lour reed- perfect day anathema - one last goodbye micheal andrews - madworld[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bryan Adams - Everything I Do / Please Forgive me - Ağlamak değilde az önce tozlu cd kutumdan Blind Guardian'ı çıkardım , bakalım ilk dinlediğimdeki etkiyi yapabilir mi diye ( Uzun zamandır dinlemiyorum ) Açtım Time Stands Still'ı , elimde kılıç olsa saldıracam sağa sola . bu kadar gaz , bu kadar etki bırakan başka bir grup görmedim - Birde aklıma geldi , beni etkileyen tek gitarist vardır o da Joe Satriani . Forgetten Part II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mor ve ötesi - bir derdim var Sezen aksu - gülümse , gidiyorum , geri dön , istanbul istanbul olalı , Grup Gündoğarken - Rüzgar Nil karaibrahimgil - rüzgar rüzgarların anıları vardır =) şu sıralar Özcan deniz - sevdanın rengi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 levent yüksel - tuana Tarkan - İnci Tanem Cem karaca- ıslak ıslak , tamirci çırağı[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi These Days de bi Angelica da ağladım 18 and life ın klibini izledigimde solosu girdigi zaman baya kötü olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 more ve ötesi - bir derdim var eva - hello anathema - deep anathema - angelica The Dandy Warhols - Sleep[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whonderbah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 $u aralar Hande Yener - Acı Veriyor[signature][hline]para pu$ta, bo$ kafa mezara yakı$ır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 anathema - anyone,anywhere lacuna coil - falling düş sokağı sakinleri - sen yine seni sev fikret kızılok - bu kalp seni unutur mu? mavi sakal - iki yol ve bir bu kadar daha var şu an anımsayamadığım dinledikçe hüzünlenir hüzünlendikçe dinlerim...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Myslovitz - Çıkış parçası ismini unuttum.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 guns n' roses-november rain.nedense solosunu dinlerken yada çalarken gözümden yaş geliyor.yani ağlamak anlamında değil hani ışığa bakıcna falan olur ya.sinir sistemimi uyarıyor herhalde:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Phil Collins - Another Day in Paradise bilmiyorum bu şarkı bana çok pis koyuyor (belki daha önce dinlediğim yerler ve zamanlardan dolayı)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ADnan Şenses-NEden Saçların beyazlamış arkadaş Cengiz Kurtoğlu-Tanrı istemezse(ağlamıyorumda hüzünlendiriyor) Ahmet Kaya'da Ağladıkça-giderim ve birçok parçası Sezen Aksu'nun birçok parçası Hakan Taşıyan-Sensiz İki Gün ve Güz gülleri Hakan Altun-Sevemedim Ayrılığı Ebru Gündeş-Geceler uzak(Ya tam ismini bilmiyorum salladım.Kayahan söylüyordu bu parçayı,mükemmel bir şarkı)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar