Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 o anda aklıma öyle bişi geldi.sayfa 10 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu durumda 17 yaşındaki 2 genç birlikte olduğunda 2 sinede cezamı veriliyo ıslah evi felan, yoksa yaş küçük diye salıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yok ona ceza falan ama yakındır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Yok. İkisine de ceza var bu durumda. İkisi de mağdur olduğu için ikisine de ceza çıkıyor diye okumuştum ben Hukuki.net forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mağdurum ben mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aldatan kadını yarı beline kadar gömüp akabinde etrafında çember olup taşlayacaksın ki bir daha aldatmasın ve aldatmaya meyilli kadınlar ders alıp bu düşünceden uzaklaşsın. Şimdi o taşı kafasına yiyince canı yanacak, canı yanınca hemen düz mantık eşimi aldattım bundna dolayı taşlanıyorum ve canım yanıyor, hmmmm demek ki eşimi aldatmamam lazım diye düşünecek ve hatasını anlayacak. Böyle mis gibi bir çözüm varken daha neyi tartışıyoruz. Hatta kavga esnasında işler iyice sarpa sardığında, etrafımıza bakıp taş yokmu taş diye aranmamız boşuna değil. Şimdi taşa nankörlük etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aldatan erkegin de pipisini keselim. Ciddiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Söylendi. Sonra bir daha nasıl yapcak falan bile dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Aldatmayı da abartmamak lazım yani tecavüz, cinayet veya gasp değil bu. Sonuçta yasalara göre cezası neyse o yapılır sonraki karar eşlere aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yasaya göre cezası yok ki aldatmanın. ancak diğer eş boşanmaya kalkarsa işe yarar gerekçe olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tamam işte aldatılan eşe boşama yolunu açıyor daha ne olsun. Eğerki boşanmayı seçmiyor ise aldatılanın bileceği iştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 insan en düşük yaratık şu gezegende malesef şaşıramıyo insan artık böyle haberlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar