sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İnsanlık alayına gidiyor. tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 resim fffound'dan ben altına jump yazdım görünce.. bi tane daha yapmıştım hatta böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Wow büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 acaip.. bi keresinde bu kadar yüksekten atlayıp kafa üstü düşmüştüm sonra 2,5saniye boyunca aldatan insanların taşlanması gerektiğini düşünecek kadar ilkel bir dönem geçirdim.. neyse ki kalıcı olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dasaaa said: resim fffound'dan ben altına jump yazdım görünce.. bi tane daha yapmıştım hatta böleinternete konulan kamuya malolmuştur panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok olm. netten bulduysanız çok güzel valla. buradan yayılmış işte.. bunla aynı fontta bi tane daha var böle. bi de kedi var. waiting for godot yazıyor yanında. kalanı yayılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dasaaa said: acaip.. bi keresinde bu kadar yüksekten atlayıp kafa üstü düşmüştüm sonra 2,5saniye boyunca aldatan insanların taşlanması gerektiğini düşünecek kadar ilkel bir dönem geçirdim.. neyse ki kalıcı olmadı.. oha cidden miiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aldatan insan taslanmali ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 al bu da düştü işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Horcrux said: Aldatan insan taslanmali ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Siz şimdi mafya karılarının aldatmaları sonucunda öldürülmelerini de ilkellik olarak tanımlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "caution wet floor" olarak algılanıyor olması lazım aslında "aaaayyayayayay gittii" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben 2 kere aldatildim. Kötü bi duygu. Intikamimi da aldim ama. Rahatladim mi? Hayir. Ama karsi tarafa zarar vermek insanin icini rahatlatiyo bi nebze olsun. Aldatma olmadna biten iliskiler gayet medeni sekilde sonuclandi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 En güzeli o seni aldatmadan sen onu aldatıcaksın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hayir. O aldatmamissa eger ben niye aldatim... Ilk o beni aldatsin. Benim zaten ona yapicak biseyim kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ulan sims hilesinden nicki olan adamin trollugune yenik dusmussunuz ya, sizi alninizdan opmek lazim adfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Abi hasta mısınız, konu kabak gibi tecavüzken gidip 8 sayfa pic unrelateda yorum yapmışsınız, 4 chan'da kardeşim tecavüze uğradı diye yazan adama mesajdaki resmi görüp "I FUCKING LOVE BF 2!!" diye cevap yazan adam gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Klapaucius said: Siz şimdi mafya karılarının aldatmaları sonucunda öldürülmelerini de ilkellik olarak tanımlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 İnsanlık mı kaldı diye bir klişe patlatasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bakkala gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Aldatılmak çok kötü birşey kaldı ki o beni aldatırsa bende aldatırım demek aldatıldıktan sonra paşa paşa ilişkiye devam ediyor olmanızı gerektirir ve bu durumda biraz mal konuma düşersiniz. Aldatılıyorsan ya ayrılırsın yada sineye çeker devam edersin. Aldatan sensen zaten o apayrı bir konu zaten işin içine 50 tane hakaret girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @Klapaucius neyin kafasını yaşıyorsun sen ?? Aldatan kadını taşlayalım nedir ya ?? Hangi çağda kaldın sen ?? Daha önce de denmiş ama ben bi kere daha söyleyeyim, biri senin sevgilin ya da karın olunca onun sahibi olmuş olmuyorsun. Ve hiç kimseyi böyle birşeyden dolayı öldürme hakkın olmaz, olamaz ! Sana the stoning of soraya m. filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Based on a true story... Ayrıca kız şikayet mi etiş tecavüz mü olmuş ona göre taraf tutucam nedir ?? Kız kendi isteğiyle bile birlikte olmuş olsa, şikayet eder tabii ki de. Bu ülkede reşit olmamış biriyle cinsel ilişkiye girmek suç, bunu bile bile bi adam gidip 18 yaşından küçük biriyle (bana göre hala çocuktur o kişi ve bu tür bi konuda doğru karar verebilcek yaşta değildir zaten ) , kendi rızasıyla bile birlikte oluyorsa bazı şeyleri göze alması gerekir. Sonradan vayyy kız ayrılınca puştluk yaptı demek niye ?! Ki kaldı ki adamlar kızın fotoğrafını vs. çekmişler tam adilik yani.. Dediğim gibi, fotoğraf olayı olmasa dahi, hiç bir kız normal şartlarda tecavüze uğramış damgası yemek istemez, şikayet ediyorsa bir pislik vardır zaten olayda.. 12 yıl az bile olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aldatan tarafa ciddi tazminat ödeme yükümlülüğü gelmeli. sonuçta bir sözleşme var ortada, sözleşmeye aykırı hareket eden paraları öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Horrible said: @Klapaucius neyin kafasını yaşıyorsun sen ?? Aldatan kadını taşlayalım nedir ya ?? Hangi çağda kaldın sen ?? Daha önce de denmiş ama ben bi kere daha söyleyeyim, biri senin sevgilin ya da karın olunca onun sahibi olmuş olmuyorsun. Ve hiç kimseyi böyle birşeyden dolayı öldürme hakkın olmaz, olamaz ! Sana the stoning of soraya m. filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Based on a true story... Ayrıca kız şikayet mi etiş tecavüz mü olmuş ona göre taraf tutucam nedir ?? Kız kendi isteğiyle bile birlikte olmuş olsa, şikayet eder tabii ki de. Bu ülkede reşit olmamış biriyle cinsel ilişkiye girmek suç, bunu bile bile bi adam gidip 18 yaşından küçük biriyle (bana göre hala çocuktur o kişi ve bu tür bi konuda doğru karar verebilcek yaşta değildir zaten ) , kendi rızasıyla bile birlikte oluyorsa bazı şeyleri göze alması gerekir. Sonradan vayyy kız ayrılınca puştluk yaptı demek niye ?! Ki kaldı ki adamlar kızın fotoğrafını vs. çekmişler tam adilik yani.. Dediğim gibi, fotoğraf olayı olmasa dahi, hiç bir kız normal şartlarda tecavüze uğramış damgası yemek istemez, şikayet ediyorsa bir pislik vardır zaten olayda.. 12 yıl az bile olmuş bence.fotoğraf olayı olmasa ve kız kendi rızasıyla ilişkiye girip sonrada şikayet etse ve sen bunun için 12 yıl yesen gayetde puştluk yapmış olur kız.Yok reşit değilmiş sağlıklı düşünemezmiş ,bende kendi 15-16 yaşındaki halimi hatırlıyorum 18e gelene kadar kundakta bebek olarak hayatını sürdürmüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @huun bunlar yapılan şeyler zaten, evlilik sözleşmesi diye bir olay var. Aldatan taraf, aldatılana bilmem kaç lira para ödemekle yükümlüdür diye bi madde koyarsın evlenmeden önce , olur biter =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar