Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık nereye gidiyor

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Aldatılmak çok kötü birşey kaldı ki o beni aldatırsa bende aldatırım demek aldatıldıktan sonra paşa paşa ilişkiye devam ediyor olmanızı gerektirir ve bu durumda biraz mal konuma düşersiniz.
Aldatılıyorsan ya ayrılırsın yada sineye çeker devam edersin.
Aldatan sensen zaten o apayrı bir konu zaten işin içine 50 tane hakaret girer.
Sosyal ağlarda paylaş

@Klapaucius

neyin kafasını yaşıyorsun sen ?? Aldatan kadını taşlayalım nedir ya ?? Hangi çağda kaldın sen ?? Daha önce de denmiş ama ben bi kere daha söyleyeyim, biri senin sevgilin ya da karın olunca onun sahibi olmuş olmuyorsun. Ve hiç kimseyi böyle birşeyden dolayı öldürme hakkın olmaz, olamaz !
Sana the stoning of soraya m. filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Based on a true story...

Ayrıca kız şikayet mi etiş tecavüz mü olmuş ona göre taraf tutucam nedir ??

Kız kendi isteğiyle bile birlikte olmuş olsa, şikayet eder tabii ki de. Bu ülkede reşit olmamış biriyle cinsel ilişkiye girmek suç, bunu bile bile bi adam gidip 18 yaşından küçük biriyle (bana göre hala çocuktur o kişi ve bu tür bi konuda doğru karar verebilcek yaşta değildir zaten ) , kendi rızasıyla bile birlikte oluyorsa bazı şeyleri göze alması gerekir. Sonradan vayyy kız ayrılınca puştluk yaptı demek niye ?! Ki kaldı ki adamlar kızın fotoğrafını vs. çekmişler tam adilik yani..

Dediğim gibi, fotoğraf olayı olmasa dahi, hiç bir kız normal şartlarda tecavüze uğramış damgası yemek istemez, şikayet ediyorsa bir pislik vardır zaten olayda.. 12 yıl az bile olmuş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:

@Klapaucius

neyin kafasını yaşıyorsun sen ?? Aldatan kadını taşlayalım nedir ya ?? Hangi çağda kaldın sen ?? Daha önce de denmiş ama ben bi kere daha söyleyeyim, biri senin sevgilin ya da karın olunca onun sahibi olmuş olmuyorsun. Ve hiç kimseyi böyle birşeyden dolayı öldürme hakkın olmaz, olamaz !
Sana the stoning of soraya m. filmini izlemeni tavsiye ediyorum. Based on a true story...

Ayrıca kız şikayet mi etiş tecavüz mü olmuş ona göre taraf tutucam nedir ??

Kız kendi isteğiyle bile birlikte olmuş olsa, şikayet eder tabii ki de. Bu ülkede reşit olmamış biriyle cinsel ilişkiye girmek suç, bunu bile bile bi adam gidip 18 yaşından küçük biriyle (bana göre hala çocuktur o kişi ve bu tür bi konuda doğru karar verebilcek yaşta değildir zaten ) , kendi rızasıyla bile birlikte oluyorsa bazı şeyleri göze alması gerekir. Sonradan vayyy kız ayrılınca puştluk yaptı demek niye ?! Ki kaldı ki adamlar kızın fotoğrafını vs. çekmişler tam adilik yani..

Dediğim gibi, fotoğraf olayı olmasa dahi, hiç bir kız normal şartlarda tecavüze uğramış damgası yemek istemez, şikayet ediyorsa bir pislik vardır zaten olayda.. 12 yıl az bile olmuş bence.
fotoğraf olayı olmasa ve kız kendi rızasıyla ilişkiye girip sonrada şikayet etse ve sen bunun için 12 yıl yesen gayetde puştluk yapmış olur kız.Yok reşit değilmiş sağlıklı düşünemezmiş ,bende kendi 15-16 yaşındaki halimi hatırlıyorum 18e gelene kadar kundakta bebek olarak hayatını sürdürmüyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...