smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bugün perşembe.pazartesi psikiyatriye gittik ve uzun uzun konuştum ben.halisülasyon ve sesler duyma olayım vardı.Hiç bir yorumda bulmadı ve hastaneye yatmak istermisin dedi.ölücekmiyim doktorrrr dememek için zor tuttum kendimi.öyle bir söylemişti ki.aslında iyi kadındı.bugüne kadar gördüğüm her psikiyatriden akıl sağlığı olarak üstündü.her neyse.işte ertesi güne psikologdan alıcağım test için randevu aldırttı ve seroquel verdi.seroquel kullandığımdan beri beynimin içinde tavşanlar zıplıyor sanki.Uçan bir balonun içinde savruluyor gibiyim.Wuhuu falan diye kafa yaptı. :D Saçmaladım mı bilmiyorum.İşte salı günü gittik teste.Haydi bakam 700 küsür soru. :D yaptık hepsini.şindi sorum şu.sizce ben ölecekmiyim?Yani seroquel ne işe yarar? bu hap kafa yapmaya devam edicekse bırakmayayım hiç. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ilacı hangi teşhise dayanarak veriyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şizofreni belirtileri varmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şizofreni belirtileri varmışmış. onu da arada söyledi gerçek mi hayal mi hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Uyku ilacı değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 doktora gittiginden emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 birinin ''çekilin ben doktorum'' diyerek bizi bilgilendirmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 pazartesiden beri 400 mg akşam 6 kullanıyorum ve manyak gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Uyku ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 durumu cok eglenceli birsey gibi lanse etmissin. panayirda mi hissediyosun kendini su an =P btw gecmis olsun tabi. kötü bi hastalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Şizofren kafası çok güzel bir kafa bence tedavi olma. Keşke şizofren olsam derim arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 /cool_story_bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Her yerde bin beşyüz misali uçuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tual, bolca boya ve fırça edin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 said: halisülasyon ve sesler duyma olayı http://www.youtube.com/watch?v=0ZBMDDSHvcc kötüymüş ama durumlar. bere takmadan çıkmayın dışarı.. hava soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Seroquel hiç sevmemiştim ben. Adamı peynir eder o ilaç. Bana da adam akıllı bir teşhis koymadan dayamıştı seroquel'i psikyatr. Bir ay falan aldım sonra eeh diyip bıraktım butun gun sebze gibi oturuyodum çunku. Kafa yapıyor bir de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Türkçe'sini ifade etmekte sıkıntı çekiyorum.... Tansu iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Banada 1 aylık verdi ve hastaneye yatmam için bolca nasihat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 biraz fazladan sorunun varsa o an direk hastane teklifi yapıyolar ben kabul etmemiştim etseydim bildiğin delirirdim heralde. seroquel de bildiğin uyutur hardcore biçimde. bırakırken zorlanmıştım hatta uyuyamıyodum seroquelsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Dün denedim uyumayı onsuz.Sürekli bi yerin kaşınıyo bi bok oluyo sesler falan duymaya başladım tekrardan sürekli görüntüler duvarlarda suratlar falan berbat oldum.bırakamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar