Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL YARDIM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 05 Eylül 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
kusmukla yan yana resmini çekin albüme koyun

HAHHAHA!Daha da güzel!
:P

birazdan sek cin dikecem kafaya bakalım nolcak ama içeri gidip cini almak kasıyo ohoo yapmasammı[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Mesaj tarihi:
AHahahahahahahahahahahahahahahah sabah sabah ii güldürdün utku :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
Not on the rug man- The Dude (Big Lebowski)

Çok sağlam yıkaman gerekiyor. Halı Şampuanı ve koku bolcana (katılar alındıktan sonra)

İçki yüzünden mi oldu acaba merak ettim yoksa hastalık mı
Mesaj tarihi:
saat 6:30 itibariyle kendime geldim, en son hatirladigim koltukdan dustugum :D
saat 10 gibi 70lik votkayi bitirdik 2kisi burnle karistirip, disari gidip 1 tane daha aldik onun da yarisini ictik.
burnun ustunde neden alkolle karistirmayin yazdigini da ogrenmis olduk.
sonuc boyle oldu, sagolsunlar bi gazeteye ilan vermedikleri kalmis "thanatos kustu yetisin" diye

ayrica mini pati bulusmasi oldu, fotograf makinesi almayan kafamiza kufurlerimi iletiyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 05 Eylül 2004 07:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben gittim
hemen kaçtım :)
tazla dar alanda bulunak tehlikeli[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
ispiyonlar gibi bir imza olmuş :)[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 05 Eylül 2004 07:06 tarihinde demiş ki:
sonuc boyle oldu, sagolsunlar bi gazeteye ilan vermedikleri kalmis "thanatos kustu yetisin" diye

demek gazete okuma alışkanlığın yok :P[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
  • Yeni Oluştur...