Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kusmukla yan yana resmini çekin albüme koyun[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 halıyı yakın...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DiaBoLiC, 05 Eylül 2004 01:37 tarihinde demiş ki: halıyı yakın... HAHHAHA! çok güzel![signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 05 Eylül 2004 01:35 tarihinde demiş ki: kusmukla yan yana resmini çekin albüme koyun HAHHAHA!Daha da güzel! :P birazdan sek cin dikecem kafaya bakalım nolcak ama içeri gidip cini almak kasıyo ohoo yapmasammı[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 lan vallaha midem kalktı kusucam şimdi suyunu muyunu diyo bide off[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 utku sende bu kadar dayan1ks1zm1s1n k1z özgürden örnek al1n biraz ders versin sizlere :P[signature][hline]Sirius Inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 biraz önce olay eviyle telefonla bağlantıya geçtim.. yarılmaktan konusamadım, sonuç mu? suradıma kapadılar :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 AHahahahahahahahahahahahahahahah sabah sabah ii güldürdün utku :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Not on the rug man- The Dude (Big Lebowski) Çok sağlam yıkaman gerekiyor. Halı Şampuanı ve koku bolcana (katılar alındıktan sonra) İçki yüzünden mi oldu acaba merak ettim yoksa hastalık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 saat 6:30 itibariyle kendime geldim, en son hatirladigim koltukdan dustugum :D saat 10 gibi 70lik votkayi bitirdik 2kisi burnle karistirip, disari gidip 1 tane daha aldik onun da yarisini ictik. burnun ustunde neden alkolle karistirmayin yazdigini da ogrenmis olduk. sonuc boyle oldu, sagolsunlar bi gazeteye ilan vermedikleri kalmis "thanatos kustu yetisin" diye ayrica mini pati bulusmasi oldu, fotograf makinesi almayan kafamiza kufurlerimi iletiyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 05 Eylül 2004 07:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bide ben olacaktım bu elemanların arasında legbra gibi iyiki gitmemişim :-)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben gittim hemen kaçtım :) tazla dar alanda bulunak tehlikeli[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 imza[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ispiyonlar gibi bir imza olmuş :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Proxa, 05 Eylül 2004 19:29 tarihinde demiş ki: imza al imzanın kralını gör[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 off hahahaksdhas[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: thanatos, 05 Eylül 2004 07:06 tarihinde demiş ki: sonuc boyle oldu, sagolsunlar bi gazeteye ilan vermedikleri kalmis "thanatos kustu yetisin" diye demek gazete okuma alışkanlığın yok :P[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar