TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=82501 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 said: DANMARK JYLLANDS POSTEN: Ehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "Başta Yozgat, Kayseri, Konya olmak üzere birçok ilimizde ezan sayısını artırıp günde 12'ye çıkardık. Bazı ilçelerimizde belediye hoparlörlerinden saat başı ilahi yayını yapılıyor. Ayrıca gönüllülerden oluşan bir ekibimiz afet bölgelerini dolaşarak oradaki vatandaşlara 'Böyle mükemmel bir sistem kendi kendine var olmuş olabilir mi?', 'Elektriği de göremiyorsun ama varlığına inanıyorsun?" gibi sorular soruyorlar. Arkadaşlarımız bu sabah karikatürü okuduktan sonra inancını sorgulamaya başlayan 12 yaşında bir evladımızı 8 saatlik bir çalışmanın ardından tekrar imana döndürdüklerinin müjdesini verdiler. Her şeye rağmen umudumuzu ayakta tutmaya çalışıyoruz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rahatsiz said: said: DANMARK JYLLANDS POSTEN: Ehehehehehehehehehehe AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çok güldüm sonra facebookta şeerledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rahatsiz said: said: DANMARK JYLLANDS POSTEN: Ehehehehehehehehehehe asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rahatsiz said: said: DANMARK JYLLANDS POSTEN: Eheheheheheheheheheheahahahahahahah yere düştüm okurken of ya zaytung bombayı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar